250+ بازیکنایی که باید بفروشیم همین الان بایرن دنبال بازیکنای هلندیه ماست .اما هنوز من بوسینوا رو برا دفاع میخوام یکی اینو به پرز بگه
میگم کسری مدیرا آواتارتو عوض کردن؟ ما اینجا که هیچی الان تو ولیعصرم داشتیم تبلیغشو میکردیم
250+ بازیکنایی که باید بفروشیم همین الان بایرن دنبال بازیکنای هلندیه ماست .اما هنوز من بوسینوا رو برا دفاع میخوام یکی اینو به پرز بگه
میگم کسری مدیرا آواتارتو عوض کردن؟ ما اینجا که هیچی الان تو ولیعصرم داشتیم تبلیغشو میکردیم
من هیچی، تو خودت سواد نداری؟ خنگول! این همه تو تیم جوانان پات پول ریختیم، کمی هوش و زکاوت از خودت نداری؟!
بابا کسری!!!!!!!!!![]()
آره، میگم که دیواری کوتاهتر از مال من پیدا نکردن!!!
خدا خیرتون بده! مارو از دست این نجات بدین!!!
امروز یه کلیپ به یکی از طرفدارهای پرا پر قرص احمدی نژاد نشون دادم، فقط سکوت کرد: دی
توش اون صحبت هاش با آیت الله آملی بود که بهش گفته بود من رو یه هاله ای از نور فراگرفته بود موقع سخنرانی تو سازمان ملل، با اون سخنرانیش که گفته بود یه بچه 2 ساله اسپانیایی این رو به اسم کوچیک صدا کرده بود!!!
بابا کسرااااااااااااا جون اینارو واسه ما هم بفرست کلی صفا کنیم !
پرز گفته کاکا متولد شده که در رئال بازی کنه !![]()
مرسی از حمایت دوستان همون طوری که نیستلروی مارو ناکار کردن ما هم اونها رو ناکار میکنیم
اقا قربون دستت دنبال اون کلیپ میگشتم.میشه یه جا آپ کنی بچه ها فیض ببرند؟
براتون پیغام خصوصی میفرستم! ضمن اینکه لینک زیر رو برین عضو شین!
با Youtube که مشکل ندارین؟!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با این نرم افزار هم میتونین ویدئو های youtube رو با فرمت FLV دانلود کنین:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میگم تا بحث سیاسی نشده بگو این فرمت با چه برنامهای میشه دید؟؟
آقا راستی به پرز بگید مسی رو به هر قیمتی شده بخره اونوقت به مربی بگه فقط بزارتش رو نیمکت تا برا دیگران الگو شه![]()
من اخر سر نفهمیدم کودومشون درس بودا !! :دياره والا سه فصل میشه
که هستیم با هم
یادمه کسرا مینوشتم گفتی کسری
بعد گفتم کسری گفتی کسرا
گفتم کسرا گفتی نه کسری
من موندم چیکار کنم .
حالا کی خنگه ؟
3 فصل ؟؟؟ خدا بیشترش کنه !! :دي
احمد ولی خداییش هنوز یادنگرفتی :دي رو درست بنویسی ها !! : دي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)