به احتمال زياد بازي هات ناقصه حجماش و چك كن![]()
به احتمال زياد بازي هات ناقصه حجماش و چك كن![]()
kilzoon 2 گیگابایت 12 . heavy rain هم 18.3 گیگابایت ...
فکر کنم این نسخه heavy rain نمیاد باید 31gb باشه .. رجیون بازی من asia ست ...
حالا میرم میپرسم ... نباید kilzoon 2 گیر میکرد من تعجب میکنم !!!
این مغازه دار ها هم نامرددن ها خوب اول بازی هاتون رو تا آخر تست کنید بعد بفروشید نامردا ...
حالا شانس من فقط این رجیون رو دارن ... نسخه های دیگه رو ندارن![]()
Last edited by HO3IN-Life; 30-08-2011 at 18:14.
ه-ک جدید باسه ps3 اومده ؟ یعنی بده 3.55 چیزی اومده ؟
سلام حامد جان
نه متاسفانه هنوز فریمور های بالاتر از 3.55 ه-ک نشده ...
البته یکی از دوستان میگفت که 3.70 رو به 3.55 دانگرید کردن!!!
اما این دانگرید نیازمند یک کیت که هنوز داخل ایران نیومده![]()
دوستان عزیز!
من دنبال بازی Singstar dance و Michael Jackson experience برای PS3 هستم . چند تا از دوستان لطف کردن و لینک دانلود بهم معرفی کردن ولی مشکل اینجاست که این لینکها مربوط به جاهاییه که برای دانلود رایگان محدودیت 400mb رو داره در حالیکه هر پارت این لینکها کمتر از 1gb نیست و برای دانلود اونها باید عضو اون سایت باشین که عضویتشون هم پولیه. کسی لینک دانلودی برای بازیهای فوق سراغ داره که مشکلات بالا رو نداشته باشه؟
صرفا جهت اطلاع بازی مایکل جکسون که 3.56 می خواد و اجرا نمی شه ، پچ و ایبوت و اینا هم نداره ...
من اين بازي ها تو حجمشو يه جا ديدم كه مشكل از هموم بازي هات
Heavy Rain ASiA MULTi3 JB PS3-NRP 18.20 GB
Heavy Rain PAL 23.22 GB
Killzone 2 READ NFO PS3-DNL 12.31 GB
از اين دفعه برو از يه جا ديگه بازي بگير اول هم حجماشو ببين چه قدر تا اين لا مصبا بهت اين طوري بازي ندن
---------- Post added at 08:36 PM ---------- Previous post was at 08:33 PM ----------
نه فقط 3.7 به 3.55 دانگريد ميكنن كه اونم فكر نكنم تو ايران هنوز اومده باشه كيت و لحيم كاريو از اين جور دنگ و فنگا مثل
اينكه داره![]()
برو تو این سایت
اسم بازیتو سرچ کن پارتای 2gb یا 1gb واست میاره....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این بازیه Singstar Dance
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم بازیه Michael Jackson The Experienceکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by MH_FashisT; 30-08-2011 at 19:46.
حجم بازیه heavy rain که درسته تنها مشکلش اینه که رجیونش asia ست
اگه pal بود میومد (احتمالاً رجیون آسیا، کپی بازی نمیشه)
kilzoon 2 هم 300 mb کم داره ...
هر دوش رو میرم میدم بهش پولشو میگیرم ... (نامرد دونه ای 3000 تومان هم گرفت)
Last edited by HO3IN-Life; 30-08-2011 at 21:19.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)