بله .
هر فایلی رو که بتونید به سرور شاتل لند انتقال بدین و از اونجا دانلود کنید برای شما که اشتراک شاتللند رو خریدین رایگان هست. اصلا ارزش شاتل لند مال همین بخش اپلودش هست وگرنه مزخرفات سایت خودش چه بدرد ما می خوره.
بله .
هر فایلی رو که بتونید به سرور شاتل لند انتقال بدین و از اونجا دانلود کنید برای شما که اشتراک شاتللند رو خریدین رایگان هست. اصلا ارزش شاتل لند مال همین بخش اپلودش هست وگرنه مزخرفات سایت خودش چه بدرد ما می خوره.
دقیقا چند تا فایل برای دانلود گذاشتن که برای ترافیکش هم باید پول بدی .اما یه مشکلی وجود داره و اینه که ظاهرا سرعت انتقال فایل از سایت های داخلی فقط بالاست و سایت خارجی احتمالا سرعت پایین باشه چون برای من دو فایل 1 گیگ رو از داخل 1 دقیقه و از خارج 25 دقیقه طول کشید تا انتقال داد و مشکل بعدی اینه که فایل های انتقالی باید در چارچوب موازین اسلامی باشه و من هم بیشتر فیلم هایی که انتقال میدم خارج از این چارچوبه![]()
بعد پیگیری و ثبت شکایت جدید و... در نهایت گفتن :
با سلام و احترام، پيرو بررسيها و پيگيري هاي صورت پذيرفته و باتوجه به مستندات موجود مشكلي مشاهده نشده است. باتشكر
این هم از سامانه پاسخگویی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، همش رابطه و باند بازی
من که دیگه نمیرسم برای این برم در مراجع قضایی حضوری شکایت کنم
اگه کسی خواست تمام مدارک کامل موجوده
راحت میشه شاتل رو محکوم کرد، فقط باید حضوری پیگیری کرد
این سامانه 195 و.. برای وزارته و همشون با هم هستن، فایده نداره، تنها راهش مراجع قضایی هست
بسته های یک روزه ۲۰ گیگ و ۷ روزه ۱۰۰ گیگ برداشته شدن؟
یه طرح به درد بخور داشت شاتل همونم برداشت!
پیرو این خبر که دوستمون ارسال کرد، من اینو دوباره برای دوستانی که تازه شاتل گرفتند و شاید آشنا نباشند میگم.
استقاده از سایت شاتلند برای همه کابران شاتل بدون نیاز به خرید اشتراک در 20 روز اول فروردین رایگانه و بدون محدودیت در همه ساعات این بیست روز میتونید با استفاده از اکانت شاتلند (که همه کابرای شاتل دارند) فایلهای مختلف از سایتای داخلی یا خارجی رو رایگان و بدون کم شدن ترافیک دانلود کنید.
Last edited by misam5526; 19-03-2018 at 14:10.
این عیدی 20 روزه شامل ریموت اپلود هم میشه یا فقط فایل های موجود در خود شاتللند؟
فرقی نداره. از سرور شاتلند چه فایل ریموت شده توسط کاربر و چه فایلهای موجود در دانلودسنتر هر دو رایگانه در این مدت.
![]()
امیدوارم این مجانی بدون محدودیت باعث اختلال و خراب شدن اصل سرویس های شاتل در ایام نوروز نشه و ظرفیت چنین باری رو داشته باشند
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
شاتل خیلی وقته اوکی بود برا من ، امشب دیگه فک کنم واقعا حجم درخواست زیادی به سروراشون ارسال شده تو این لحظه که پستو ارسال کردم، به صورت گیف فرستادم خودتون ببینید چطوری میشه
دوستان من امروز یه فایل رو از سرور داخلی به سرور شاتللند انتقال بدم و بعد دانلودش کنم همه اینا رایگان حساب میشه ؟
-----------------------------
الان یه فایل 3.5 گیگ رو انتقال دادم و اخرش نوشت انتقال با موفقیت انجام شد ولی اضافه نمیشه اصلا ! باید چی کار کنم ؟
Last edited by MOHAMMAD2010; 21-03-2018 at 13:03.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)