دوست عزیز خودم چند وقته خیلی تحقیق کردم.
برای ADSL یا صبانت بگیر یا های وب(تقریبا یه قیمت هستن ولی بپرس توی منطقتون کدوم بهتره.خودم صبانت رو پیشنهاد میکنم
اما برای وایرلس رایان فرزین بهترین وایرلس رو توی اهواز ارائه میده
دوست عزیز خودم چند وقته خیلی تحقیق کردم.
برای ADSL یا صبانت بگیر یا های وب(تقریبا یه قیمت هستن ولی بپرس توی منطقتون کدوم بهتره.خودم صبانت رو پیشنهاد میکنم
اما برای وایرلس رایان فرزین بهترین وایرلس رو توی اهواز ارائه میده
بعضی وقتها ایمیل ها درست کار نمیکنن و لود نمیشن شیلتر شکن ها هم بعضیاشون قطع و وصل میشن ......
دوستان آیا مخابرات اهواز بدون داشتن مدرک خاص (کارت دانشجویی و...) سرعت بیشتر از ۱۲۸ ثبت نام میکنه یا نه؟ راهی داره؟
الان hiWeb دارم و فقط چون مدرک خاصی ندارم از hiWeb استفاده میکنم. و راضی نیستم اصلا.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
اگه بیشتر واسه دانلود میخوای مخابرات خوبه ولی اگه کیفیت مثل پینگ و تایم اوت و ... واست مهمه سمت مخابرات نیا چون هرروز داره از دیروزش بدتر میشه.
برادرانه بهت میگم مخابرات فقط به درد دانلود میخوره و دیگر هیچ![]()
ضحی هم مثل اوآسیس تمدیدش دستی شده
قبلا که اتوماسیون بود خیلی بهتر بود نمیدونم علت این کارشون چیه؟![]()
Last edited by farshad0123; 08-04-2014 at 00:33.
چه جوری شده ؟ یعنی سیترا رو برداشتن ؟
نه برنداشتن سفارش سرویس تو سیترا ثبت میشه و باید بمونی تا یکی از پشتیبانی تمدیدو انجام بده مثلا قبل از اینکه نتم تموم بشه تمدید کردم چند ساعت بعد نتم قطع شد چند ساعت هم قطع موند تا اونوقت تمدیدش کردند
در صورتی که قبلا اینجور نبود و خود سیستم سریعا تمدید میکرد
نه من بیشتر واسه مرور صفحات (وبگردی) نیازش دارم (کارم بیشتر تحقیقاتیه). زیاد اهل دانلود نیستم.
حالا نظرتون چیه؟
راستی لطفا در مورد مدرک دانشجویی و... هم که پرسیدم راهنماییم کنید.
با سپاس از همگی
تا جایی که اطلاع دارم، تا 512 بدون مدرک میدن، ولی به نظرم نگیر، برای وبگردی اذیت میکنه اکثر اوقات، مخصوصا اگر سایت SSL داشته باشه... یا از قند شکن بخوای استفاده کنی.
وضعیت کنونی سرویس 512 نامحدود...
![]()
مرسی، ولی پس چی بگیرم آخه؟
دیگه خسته شدم:banghead:
تو پادادشهر چی بهتر جواب میده؟
پارس آنلاین بگیرم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)