میشه مشخصات طرحتو کامل بگی ؟ یعنی اون چیزی که تو سایت نوشته . و سرعت دانلودت چقدر بوده ؟
همچنین مکانتون که کجا هستین، و اینکه قبلاً با چه طرحی سرعت دانلودت چقدر بوده ؟
و اگه الان از اسپیدتست هم یه تست بگیری بزاری که عالیه !
میشه مشخصات طرحتو کامل بگی ؟ یعنی اون چیزی که تو سایت نوشته . و سرعت دانلودت چقدر بوده ؟
همچنین مکانتون که کجا هستین، و اینکه قبلاً با چه طرحی سرعت دانلودت چقدر بوده ؟
و اگه الان از اسپیدتست هم یه تست بگیری بزاری که عالیه !
من امروز شارژم تموم شد طرح بعثت بودم
رفتم شارژ کنم که دیدم متاسفانه شارژ نداره و زده عملیات تغییر حساب یعنی عملا مجبورمون کردن که یکی از طرحهای مضخرفشون رو قبول کنیم
سلام.منم طرحم بعثت بود.شارژم که تموم شد مجبور شدم طرحمو عوض کنم
سلام.من قبلا طرحم بعثت بود و اوایل که طرحو گرفتم تا وقتی که اینترنت یه هفته خراب بود سرعت دانلود روزانه و شبانه 128 بود بعد از خرابی اینترنت دیگه سرعت روزانه 128 و شبانه 95 بود. 3 روز پیش هم که طرحم تموم شد مجبور شدم طرح پاییزه طلایی 3ماهه 2گیگ رو بگیرم.که سرعت دانلود تو روز و شب از 200 تا 256 هست.البته هنوز دو روزه که اینجوریه.معلوم نیست اخر عاقبتش چی بشه.انشاالله که طوریش نشه.
مکانم هم تو یه روستا 80 کیلومتری تربت.
![]()
Last edited by shoki.joon; 29-12-2013 at 10:17.
سرعت 200 که خوب نیست آخه ! من الان یه طرح نقره ای دارم، سرعتش تو روز 180 و شب 150 هستش ! البته، تربت حیدریه و نزدیک خود مخابرات !
مشخصات خطط، از تنظیمات مودمت رو میتونی بفرستی نگاه کنیم ؟
مثل این عکس :
![]()
خوب دوست عزیز سرعت طرح طلایی رو 2مگ بسته شده و دانلود با سرعت 200 تا 256 خوبه. اونم ایننرنت مخابرات
![]()
دوست عزیز بهپشتیبانی 2020 مخابرات بگو پهنای خط شما را کم کنن تا سیگنال خط قویتر شه.SNR 6برای شما که نزدیک تجهیزات مخابراتی هستی خوب نیست.در ضمن منظور من از کم کردن پهنای باند خط شما اینکه خط شما تا 26 مگ پشتیبانی می کنه اما برای شما تا 24 مگ باز گذاشتن و از طریق سیستم اکانتینگ برای شما 2 مگ گرارداده اند.با کم کردن پهنای باندتون اینترنت بهتری از اینی که الان داری تجربه میک نید.
موفق باشی
واقعاً اینطوریه ؟
بقیه دوستان هم همین نظر رو دارن ؟
اگه این باشه که واقعاً افتضاحه ! ! !![]()
بازم خوبه مخابرات به هیچ دردی نخورده همین که اینترنت رو به روستا ها اورده خودش خیلیه
برای دومگ هم سرعت خیلی خوبی دارید تبریک می گم
قربون شما![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)