تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 990 از 4105 اولاول ... 49089094098098698798898999099199299399410001040109014901990 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,891 به 9,900 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز shazdeh23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    Capital Of History Of Iran

پيش فرض

شما 17 ماهی.
    بپا تو پاچت نکنن.چون بعضی وقتا که نیرو کمه به نفرات نمیگن.
    دوست عزیز چرا اطلاعات اشتباه میدی؟
    منم خودم خدمت قبلی داشتم و اردی 91 دوباره اعزام شدم. با توجه به اینکه جایی که خدمت میکنم به تمام نامه ها و قوانینی که میاد دسترسی دارم آخرین نامه ای که اومده نوشته کسانی که خدمت قبلی دارند و در سال 91 اعزام شدند با همون قانون جدید باید خدمت کنند. و سربازانی که فراری بودند و امسال اعزام مجدد شدند با قانون 18 ماه خدمت میکنند!!!
    در ضمن کسانی که توی ناجا خدمت میکنند میتونن برن توی پورتال ناجا بعد توی قسمت نظام وظیفه و قسمت تبصره ها. اونجا نامش هست. تاریخ نامه هم برجه چهاره
    یا حق

2. 3 کاربر از shazdeh23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه S126's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

نه رفیق من بچه کرجم طرف ماهدشت تا حالا نیومدم......
    ساده ترن راهش کدوم همین از طرف محمد شهر؟
    من که پیاده ام و باید با ماشین بیرون برم اطلاعی داری از کجای کرج براش ماشین هست؟
    شما می تونی بیای مترو محمد شهر و اتوبوس ها یا تاکسی های ماهدشت رو سوار بشی و ایستگاه میدون شهرداری پیاده شی.

4. این کاربر از S126 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال matin_vv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان.
    ممنون ميشم اگر من رو هم راهنمايي كنيد.
    من از شهريور پارسال مشغول به خدمت شدم و انشاءالله اول دي امسال هم خدمتم تموم ميشه. من همون موقع آموزشي از ارگان خدمتيم گواهي اشتغال به خدمت گرفتم. يعني يك سال پيش. حالا ميخوام براي گرفتن دانشنامه رسمي ليسانسم اقدام كنم كه يكي از شرايط اخذش اشتغال به خدمت بدون غيبت هست. چون الان امريه هستم و با پادگان آموزشيم در ارتباطي نيستم يه مقدار دردسر داره برم دوباره درخواست اشتغال به خدمت بدم. حالا سوالم اينه كه آيا همون گواهي اشتغال به خدمت پارسالم كه دستمه قابل قبول هست ( با توجه به اين كه چيزي عوض نشده و من همچنان مشغول به خدمتم)‌يا بايد مراجعه كنم به پادگان آموزشيم و درخواست گواهي اشتغال به خدمت جديد كنم؟
    ممنون.

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

سوال :

امروز یکی از بچه ها میگفت ، تو بهتره بری استخدام 5 ساله ی وزارت دفاع و ... بشی ، هم کار میکنی و هم سربازیته و هم حقوق بالایی داری ، میخواستم بدونم که کجاها این جوری میگیرن ؟
    از نیروی انتظامی و سپاه و ارتش هم خوشم نمیاد !!! ( اونهارو پیشنهاد ندید )

کلا میخوام یه حرکتی بزنم که آینده ی شغلیم هم تضمین بشه . اگه امریه هم خوبه و میشه بعدش کار کرد ، اون رو هم پیشنهاد بدید .

ممنونم .

بچه ها کسی اینهارو نمیدونه ؟

یه مقداری که تحقیق کردم ، میگن ساله ها آموزش های جدا داره و یه مقداری درد سر داره ، و هر کدوم شرایط خاص خودشو داره ، ولی بالاخره نظامی محسوب میشی و باید اماده باشی و آزادیه عمل کمی داره . ( آخه من اخلاقم جوریه که با سازمان های اداری حال نمیکنم ، ست و بال ادم بستس ،دوست دارم در کنار شغلم به کار ها و برنامه هایی که دارم برسم ( مثل ورزش ، مجالس علمی و ... که شرکت میکنم )

حالا اگه وقت کنم فردا میرم وزارت دفاع تو ستارخان ببینم چی میشه .

اگر واقعا این شرایط باشه ، با روحیات من نمیخونه ، مجبورم برم امریه بگیرم ، کسی امریه رو خبر داره ؟ بهترین جا کجاست که بعدش استخدام بشم ؟

ممنونم .

7. این کاربر از Mr.Mazmamfi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام کسی که تک پسره و ساکن تهران و مهندس عمران امکان این اتفاقات واسش هست؟؟؟؟اول اردیبهشت برای سربازی بره پادگان افسریه بعد 3روز انتقالش بدن به 06 بعد از اموزشی هم همونجا در پادگان آموزش افسرهای کدری نگهش دارن و قراره بعد این اجلاس منتقل بشه به شیراز برای آموزشهای ویژه و تخصصی!!!!!سوال من اینه که مگه سربازی واسه افرادی که تحصیل کرده هستن نصف روز نیست؟؟؟؟و اصلا این گفته ها صحت داره؟؟؟؟ممنون میشم منو راهنمایی کنین چون من دخترم و اطلاعاتی ندارم

پروفشنال ahad_judo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوست عزیز چرا اطلاعات اشتباه میدی؟
    منم خودم خدمت قبلی داشتم و اردی 91 دوباره اعزام شدم. با توجه به اینکه جایی که خدمت میکنم به تمام نامه ها و قوانینی که میاد دسترسی دارم آخرین نامه ای که اومده نوشته کسانی که خدمت قبلی دارند و در سال 91 اعزام شدند با همون قانون جدید باید خدمت کنند. و سربازانی که فراری بودند و امسال اعزام مجدد شدند با قانون 18 ماه خدمت میکنند!!!
    در ضمن کسانی که توی ناجا خدمت میکنند میتونن برن توی پورتال ناجا بعد توی قسمت نظام وظیفه و قسمت تبصره ها. اونجا نامش هست. تاریخ نامه هم برجه چهاره
    یا حق
    عجب از شما عقل کل.
    اقا این نامه تو نیرو دریایی ارتش اومده بود و بچه های خدمت قبلی اعزامی 1/2 امسال 91 ، 17 ماه اعلام شدن که به خودشون خبر ندادن.حالا حق شما ناجایی ها رو خوردن به من ربطی نداره.بطور اتفاقی یکی از دوستان این بخش نامه رو میبینه.بعدش که پیگیر شدن و کلی اصرار کردن گفتن بله.ایشون از غصه 21 ماه داشت دق میکرد.بعدش که فهمید انگار دنیا رو بهش دادن.اینجوره.اون دوستمون هم تو صفحات قبل خود اومده بود گفته بود که 16 ماهه.حتما اون به اون کاربر هم من اومدم گفتم که بیا دروغ بگو.
    ------------
    اون دفعه هم اومدی گفتی خدمت قبلیا اموزش دارن.منم گفتم ارتش نداره.چون خودمم خدمت قبلی بودم(خدا رو شکر که اینو نمیتونی بزنی زیرش).اینم اگه خواستی با مدرک و سند نشونت میدم.
    ولی ناجا اموزش داره.پس این شما هستی که اطلاع غلط میدی.سابقه بنده تو این تایپیک مشخصه.

ساعت2:30 بامداد:
    الان رفتم تو یه سایتی دیدم واسه ناجا این بخش نامه رو ندادن.این دیگه تقصیر بنده یا اون دوستمون که تو پست زیر نوشتم نیست.خواستی لینک هم بهت بدم.
    بنده از تهمت خیلی بدم میاد.همه حرفامو با سند میزنم.
    Last edited by ahad_judo; 26-08-2012 at 01:33.

10. این کاربر از ahad_judo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اعزامی های تا تاریخ ۳ خرداد ۹۱ همه قانون قبلن و سربازای فراری و اعزام مجددی ها این بخشنامه ای هست که اومده در چندین بند و یک بخشنامه دیگه هم ماله نخبگان هست که پروژه های تحقیقاتی در سال ۸۹ و ۹۰ انجام دادند که خدمتشون عقب افتاده و اعزام در سال ۹۱ دارند اونها هم قانون قبل هستند … من با این قوانین ماده دستورم صادر شده و دارم کارای ترخیصم و انجام میدم ...
    اقای shazdeh بفرما.
    اینم از این دوستمون که بخش نامه رو دیده.الانم در حال ترخیصه.
    پس زود جوگیر نشو.
    Last edited by ahad_judo; 26-08-2012 at 01:12.

12. این کاربر از ahad_judo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام کسی که تک پسره و ساکن تهران و مهندس عمران امکان این اتفاقات واسش هست؟؟؟؟اول اردیبهشت برای سربازی بره پادگان افسریه بعد 3روز انتقالش بدن به 06 بعد از اموزشی هم همونجا در پادگان آموزش افسرهای کدری نگهش دارن و قراره بعد این اجلاس منتقل بشه به شیراز برای آموزشهای ویژه و تخصصی!!!!!سوال من اینه که مگه سربازی واسه افرادی که تحصیل کرده هستن نصف روز نیست؟؟؟؟و اصلا این گفته ها صحت داره؟؟؟؟ممنون میشم منو راهنمایی کنین چون من دخترم و اطلاعاتی ندارم
    والا تو این مملکت همه چی ممکنه.
    والا خیلی از دوستای من تو پادگان موقع اعزامشون رفتن به پادگان مالک اشتر نیرو انتظامی.گفتن دیگه ظرفیت نداریم.چون فکر نمی کردن همه بیان حضور بدن.با هماهنگی با نظام وظیفه تهران(اعزامی از تهران بودن) گفتن اینا رو بفرستین مرکز اموزش نیرو دریایی ارتش سیرجان.
    بقیه اتفاقاتو باید خودش بیاد تعریف کنه.من یکی که سر در نمیارم.دوره کد هم باشه به این زودی نمی فرستن.
    نخیر.بستگی داره کدوم یگان بیوفتی.پسر خاله من تو ناجا داره از صبح تا 8 شب بکوب خدمت میکنه.خود منم با لیسانس رفتم.تا 4 گرفتار بودم اکثر مواقع.
    دست فرمانده اش هست که تا کی نگهش داره.
    Last edited by ahad_judo; 26-08-2012 at 01:14.

14. این کاربر از ahad_judo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اینم نوشته ای از یکی از دوستان در فرومی دیگر.
    هر کس خواست لینکشو هم بهش بدم تا فکر نکنه از خودم دارم در میارم:

مهمان - محمد
    پاسخ: نقل قول

مرداد ۲۷م, ۱۳۹۱ در ۱۶:۱۵ |

مهمان:علی
    سلام منم شرایطم مثل شماست………….فکرنکنم اینطوری باشه………..دوستمون داره مزخرف میگه…………..اگه بخشنامه ای اومده باشه حتما نیروی انسانی یگان خدمنمون میدونه……. ……………….

شما ۲۱ ماه خدمت کن ایراد نداره … مزخرف هم کسی میگه که اطلاعات نداره.. اعزامی های تا تاریخ ۳ خرداد ۹۱ همه قانون قبلن و سربازای فراری و اعزام مجددی ها این بخشنامه ای هست که اومده در چندین بند و یک بخشنامه دیگه هم ماله نخبگان هست که پروژه های تحقیقاتی در سال ۸۹ و ۹۰ انجام دادند که خدمتشون عقب افتاده و اعزام در سال ۹۱ دارند اونها هم قانون قبل هستند … من با این قوانین ماده دستورم صادر شده و دارم کارای ترخیصم و انجام میدم ولی شما برو شعبه وظیفه یگانت بگو میخوای ۲۱ ماه خدمت کنی ولی ما که رفتیم…
    Last edited by ahad_judo; 26-08-2012 at 01:52.

16. 2 کاربر از ahad_judo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

درسته.
    پسر خاله من ناجا بوده و ول كرد خدمتش الكي . رفت واسه دانشگاه (‌البته خوب اصولا آدمش هم نبود.) و شك ندارم ديگه هم نميره سربازي ولي واسه اون خودشون تو نظام وظيفه گفتن 21 ماهه .يعني اون با 17 ماه اومد خدمت 4 ماه گذروند يعني در اصل ميشه 13 ماه ديگه ميگذروند ولي با قانون جديد ميشه 17 ماه.
    ولي تو ارتشي كه من بودم داستان متفاوت بود. فكر كنم بخاطر اينكه نيروهاي كه ارتش ميگيره با اونايي كه ناجا ميگيره فرق داره.
    كلا سرباز كم شده بخاطر همين قانون رو تغيير دادن. ممكنه تا 24 ماه هم اضافه بشه.
    -
    كلا از من به شما نصيحت :
    نظام دلش واسه توي سرباز نميسوزه.

وقتي كارت به ترخيص رسيد مي فهمي كه چقدر بامبول سرت در ميارن واسه چارتا امضا...

اين قانون و تبصره هم واسه يه سري آدمهاي خاصه كه خوشبختانه يا بدبختانه برداشتنش.
    همين رو بدون كه با الكترونيكي شدن كارت پايان خدمت تسريع در توزيع كارتا بايد صورت ميگرفت ولي الان حتي ديرتر از زمان قبلش كارتا ارسال ميشن.
    من تو نيروي دريايي ارتش سابقه ي 6 ماه هم ديدم واسه دريافت كارت پايان خدمت.

18. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •