legend of dota بود فکر کنم
legend of dota بود فکر کنم
سلام , این چند روزه تو تاپیک کمتر فعالیت میکنم به خاطره اینه که توی مسابقه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شرکت کردم ؛ فقط امیدوارم برنده بشم'
اینم طرح :
نظرتون چیه دوستان ؟![]()
Last edited by Georges St-Pierre; 08-12-2013 at 22:29.
عالیه، فوق العاده س، محشرهمعلومه واسه این شاهکار هنری خیلی وقت گذاشتید از طرف همه ملت ایران بهتون خسته نباشید میگم فقط یه سوال یوسائو اینجا بینیشو عمل کرده؟ آخه چسب زده واسه اون گفتم. شما طرحتو بفرست شک نکن اولی
![]()
سلام , مرسیعالیه، فوق العاده س، محشرهمعلومه واسه این شاهکار هنری خیلی وقت گذاشتید از طرف همه ملت ایران بهتون خسته نباشید میگم فقط یه سوال یوسائو اینجا بینیشو عمل کرده؟ آخه چسب زده واسه اون گفتم. شما طرحتو بفرست شک نکن اولی
اون جای زخم روی بینیش هست ! دیگه گفتم روی تمام جزئیاتش کار کنم زخم رو هم کشیدم , توی این عکس هم میشه دید زخم رو :
~~~
این طرح رو با برنامه Microsoft Paint Windows 8 کشیدم و حدود 5 Minute طول کشید این پروژه ...
برای Riot هم جدی فرستادمش![]()
سلام
نسبت به دفعه قبل که zombie quinn رو کشیده بودی خیلی پیشرفت کردی.
یعنی چشات از نمک ید دار هم شور تره دوروزه میام تو این تاپیک هیچ کی پست جدید نداده اصلا با این حرفت تاپیکا ترکوندی فک کنم بچه های تاپیک همه تصادف کردند مردندمتأسفانه این تاپیک تنها تاپیک بروز و شلوغ در مورد این بازی توی وبسایت های ایرانی هستش. حالا ۱۰۰ تا فارم بشه یا نشه. نمیدونم چرا این بچه ها (به معنی واقعی کلمه) که توی این تاپیک فعالیت میکنند اینقدر طرز صحبت کردنشون بد هست و فکر میکنند دیگران چیزی باز بازی نمیدونند یا طرف تصور کرده چون 2000 تا RP داره یعنی خیلی کار درستهما اینجا کیلویی RP میخریم اینقدر ادعا نداریم! فقط نمیدونم چرا این چند نفر که تلاش میکنند به زور خودشون رو گیمر نشون بدن چرا یک تیم درست حسابی ندارند و ما هیچ رکوردی از اینها نمیبینیم تو هیچ جا
تاپیک به جای اینکه در مورد بازی پیش بره، فقط شده منم منم. من هم متاسفم اگر گفتم توی 20 دقیقه 300 تا فارم میشه کرد و از سایر کاربران عذر میخوام. متوجه نبودم که سطح سنی کاربران فعال توی این تاپیک بسیار پائین هستش.
به خدا یه روزیایی بود تاپیک در هر دقیقه 10 تا پست جدید داشت کلی بچه ها فعال بودند اینجا بحث میکردند
یعنی چشـــــــــــــــات تو حلقم![]()
خخخخخخخخخخخخخخ
حالا صبر کن کریسمس و پتچ جدید بیاد میبینی که تاپیک چجوری جلو میره،فعلا که خود ریوت هم جز از Yasuo خان خبر دیگه ای نمیده.
در ضمن من همین جا به ضرث قاطع اعلام میکنم که هیچ گونه تصادفی نداشتم و صحیح و سالم میباشم![]()
جدول مسابقات 23 آذز
سلام
با توجه به استقبال عالی نظر داریم که یکسری قوانین را یادآوری کنیم و نحوه برگزاری این دوره را به شما توضیح دهیم. لذا از شما تقاضا داریم تا این متن را در اختیار دیگر بازیکنان تیم خود نیز قرار دهید.جمعاً 10 تیم ثبت نام کرده اند. طبق قرعه کشی که انجام شد تیم ها به 2 گروه 5 تایی تقسیم شده اند. دوره اول تیمهای هر گروه با یکدیگر بازی کرده (یک بازی) و از هر گروه 2 تیم بالا می آید و پس از آن مسابقات نیم نهایی ، رده بنده و فینال به صورت Best of 3 برگزار خواهد شد.مراحل پیش از بازی : 1) در این دوره داوری برای بازی ها وجود ندارد- لذا کاپیتان هر دو تیم موظف هستند تا هنگام شروع بازی و پایان از بازی عکس تهیه کرده و به آدرس ایمیلی که در انتهای این متن آمده ارسال نمایند.2) کاپیتان تیم اول موظف است 10 دقیقه قبل شروع بازی از طریق Custom game بازی با این مشخصات بسازد:Team size : 5Allow Spectators : ALLGame Type : Tournament DraftName : IRAN – iNetPassword : یک پسورد دلخواه· اگر کاپیتان تیم اول 10 دقیقه قبل از شروع بازی این کار را نکرده بود کاپیتان تیم دوم موظف به انجام این کار میباشد.3) سپس کاپیتان تیم حریف را Invite کند و پسورد را به او بگوید.4) وقتی هر دو تیم بازیکنانشان کامل وارد شدند از صفحه عکس گرفته شود.· نهایتاً 10 دقیقه پس از شروع بازی صبر میکنید تا همه بازیکنان بیایند. در غیر این صورت برای تیمی که بازی کنانش کامل نشده اند باخت محسوب میشود.· در صورت توافق کاپیتان ها این زمان میتواند تغییر یابد اما نهایتا تا 1 ساعت.5) محدودیتی برای Pause کردن بازی از طرف تیم ها وجود ندارد.6) در نهایت از صفحه آخر بازی نیز عکس گرفته شود و برای ما ارسال شود.· در صورت عدم تطبیق بازیکنان با لیست ارسال شده ما برای تیم مورد نظر باخت محسوب میشود.آدرس ایمیل : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موضوع ایمیل حتما به این صورت باشد:Teame1 vs Teame2فایل اکسل بازیکنان ضمیمه گردید. لطفاً برنامه زمانبندی مسابقات را از این لینک مشاهده نمایید (حتماً جهت بازدید از VPNاستفاده کنید) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Georges St-Pierre; 12-12-2013 at 19:53.
Yasuo با این اوضاعی که داره مدت ها بن می مونه
اگر نگیم op ترین یکی از op ترین champ هایی هست که تا به جال ریلیز شده
سرور وست غیر فعاله! زدم سرور شرقی اونجا هم 90 مگ دانلود گذاشت جریان چیه؟!
هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)