bb عزيز سلام بابا
بنام یزدان پاک
1- مردی که سنی ز وی بگذشت و ازدواج مکرد را چه باید کرد ؟
بايد كردش فكر چاره . مثلا ببينيم دليلش چيه ؟؟؟ چند حالت داره :
-پولش نميكشه كه بيخايلش ميشيم وميگيم به كارت برس
-گيرش نمياد كه خوب همون بهتر كه گيرش نياد.
-دوتا با هم ميخواد كه خوب همون يكيشم براش نميگيريم تا خيالش تخت باشه
-دوست نداره ازدواج كنه كه خوب به زور براش زن ميگيريم
2- گر خدای تبارک زنان خلق نمیکرد دنیا چگونه بود ؟
اون وقت تفريحي راي جوانان نبود . وقتي از مدرسه اعطيل ميشدن بايد يك راست ميرفتن خونه. در نتيجه هيچ عشقي نيود. در نتيجه شكست هم نبود. در نتيجه سيگار و اعتياد هم نبود.در نتيجه ............ كلا نبود ديگه
3- به روزگار قدیم به دهات خانانی حکومت میکردند و ایشان را چندین زن و چندین باغ بود و رعیت به خدمت ایشان بودند سئوال اینست که چرا دگران خان نشدند و خانان رعیت ؟
اگر قرار بود همشون خان بشن كه لابد من بدبخت بايد بايد نوكرو چوكر همشون ميشدماگر همه رعيت ميشدن باز لابد من خان ميشدم . واسه همين به ازاي هر خان 4 تا رعيت و 4 تا زن كه حاجت ها قاطي نشه
4- خدای تبارک و تعالی چرا بر زنان دشواری بارداری بداد و مردان را نداد ؟
بر مردان دشواري زن باردار را داد
5- چون در شبی از زمستان فرغون بدست بر کوی یار روان بودم جوانانی بدیدم که حال پریشان دارند و عریان به خیابان روانند و ز ایشان ماجرا جویا شدم ، یکی ز ایشان بگفت : داداش من الان سوار بر طیاره هستم کنار رو که موتور سمت چپم خورد بهت و ما چشم بسته و برفتیم و روز دگر باز یکی ز ایشان اما با حال خوش بدیدم و ماجرا جویا شدیم و گفت ما را که ما شیشه انداخته بودیم و حالی به حولی میکردیم و بسیار نیک است این شیشه و تورا هم ز آن دهیم و ما پذیرفته یکی بگرفته بر بالا انداختیم و چون ثانیه ایی بگذشت تمام ابا و اجداد خویش که به عمر ندیده بودیم بر دیدگانمان ظاهر شدند و ما را سئوال اینست که چرا طیاره سوار نشدیم ؟
احتمالا نوع شيشه اي كه يار داده بودت لاكي ( تقلبي ) بودست و از اين پاكستانيهاش بوده
6- حاجی را گر گویند که دو راه بیش ندارد یا زن پیر بد خوی بگیرد یا بمیرد حاجی به کدام تن در دهد ؟
زن پير بد خوي بگيرد و بعد بميرد
7- آدمی که سخن گوید و عمل نکند به چه حیوانی ماند ؟
به شتري كه در آبشخور آب بخورد و در بيابان تشنه شود
8- کمربند ز بهر چه بر کمر بندند ؟
چون راهنمايي رانندگي اگه ببينه نبستي جريمت ميكنه به دليل جلوگيري از خطرهاي احتمال .
(وزارت نفت و تلگراف و نيرو)
9- ز بهر چه گویند که خدا ستار العیوب است ؟
ستار يعني پوشاننده . عيوبل هم كه نقص و گناه است . خوب خدا گناهان ملت رو بر ملا نميكنه وگرنه الان ماها جراتنداشتيم تو خيابون راه بريم ( از خجالت )
10 - دروغ را چه فوایدی باشد؟
خسره في الدنيا والآخرت .ولي بعضي وقت ها لازمه
تا بعد
ممنون دوست خوب![]()