سلام 1 مگ یا 2مگ نامحدود1به 5مخابرات قیمتش چنده؟برای دانلود چطوره؟چه روز چه شب
سلام 1 مگ یا 2مگ نامحدود1به 5مخابرات قیمتش چنده؟برای دانلود چطوره؟چه روز چه شب
1به8 برای هر سرعتی بعد یه حجم خاصی سرعت رو میارند پایین. کلا بیخیال 1 به 8 باش.آشغاله
1مگ 79هزار. 2مگ 139
قبلا روز و شب مثل هم و خوب بود. اما یه 10 روزیه 12 شب تا صبح مشکل دارم ولی طول روز بی مشکله
سرعت دانلود 1 مگ چقدره؟بعد مثلا 90 گیگ در ماه محدود نمیشی؟نحوه ثبت نامش چطوریه؟
1 مگ 1 به 5 اینطور که معلومه بعد از یه حجم مشخص محدود میکنن برا من بعد از 38 گیگ محدودم کردن سرعتم اومده رو 35-50 قبل از 38 گیگ سرعت رو 140-150 بود
برا ثبت نام میتونی بری ساختمان سعادت (پارکینگ شهرداری)یا بری دفاتر مخابراتی
سلام و درود به هم استانی های عزیزم.
نمیدونم هنوز کسی مارو یادش هست یا نه:دئ ؟؟! بهرحال بچه ها خوب هستید ؟؟!.
آقا من بازم اومدم بعداز حدود 1سال پاک بودن, دوباره برای یه دوره زمانی محدود(!) میخوام معتاد اینترنت ـشم :دئ !!...
حالا دوستان یه سوال ازتون داشتم ,
پارسال که از مخابرات سرویس گرفته بودم خیلی اوضاعش خراب بود (پینگ افتضاح و بد, قطعی مدوام, سرعت پر از نوسان!).
هنوزم سرویس دهیش همینجوریه یا بهتر شده ؟؟!... متاسفانه الان با Dial-Up هستم و نمیشه همه ی صفحات قبلی رو بخونم :دئ!.
راستی ,میگن یه سرویس دهنده جدید به اسم (هــــای وب) اومده.
البته شایدم خیلی وقته اومده باشه ولی چون من خیلی وقته توی فضای مجازی نبودم؛ خبر ندارم:دئ؟!.
اون چطوره و قیمتهاش ازچه قراره؟؟!.
نوع مصرفم هم بیشتر واسه دانلود و بازی آنلاین هست ...
ممنون اگه راهنماییم کنید.
درپنـاه حـق.
مـوفق باشــید.
سلام ....
میزان دانلود مورد نیازت خیلی مهمه.... بهرحال بازی و دانلود زیاد باهم جور در نمیان چون یکی کیفیت سرویس می خواد و اون یکی ترافیک رایگان زیاد
برای دانلود خیلی زیاد و ارزان هنوز فقط مخابرات هست که میشه روش حساب کرد
برای بازی بجز مخابرات بقیه اوضاعشون خوبه
به نظر میاد گزینه خوب همون های وب هست برای شما .....
در حد 40-50 گیگ رو میتونی با خریدن طرح فشفشه با قیمت خوب انجام بدی ... برای بازیم گویا خوبه
سلام دوستان کسی تو مرکز مخابرات بعثت از شرکت آسیا تک سرویس داره؟ اگه داره چ سرعتی ؟ راضی هستید؟
کلا آسیاتک تو کرمانشاه اوضاعش چطوره؟
بخدا هرکس بیاد های وب از ج.نش سیر میشه!!!!!!
به معنای واقعی کلمه افتضاحه!!!!!!!!
لطفا به طور قطعی بگین که 1 به 5 نامحدود 2 مگ بعد از یه حجم دانلود سرعتش کم می شه یا نه ؟
حدود سرعت دانلود هم چقدره؟می خوام بگیرم ولی اگه بعدا سرعتش محدود شه مفت نمی ارزه
لطفا به طور قطعی بگین که 1 به 5 نامحدود 2 مگ بعد از یه حجم دانلود سرعتش کم می شه یا نه ؟
حدود سرعت دانلود هم چقدره؟می خوام بگیرم ولی اگه بعدا سرعتش محدود شه مفت نمی ارزه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)