تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 990 از 1298 اولاول ... 490890940980986987988989990991992993994100010401090 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,891 به 9,900 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

من که فردا دارم میرم مخابرات طرح بی نهایت رو کنسل کنم
    سرعتش محدوده و 256 کیلوبایت هست
    هر چی هم اعتراض میکنی میگن این سرعت برای اینترنت نا محدود مناسبه!
    آخه این کجاش نامحدوده؟! یه سایت که بیشتر نیست آرشیو قوی هم که نداره
    فیلم و سریال هم که اصلا نمیزاره ! حتی ایرانی هم نمیزاره نمیدونم چرا این بخش رو تو سایت زدن وقتی نمیخوان چیزی توش بزارن!
    سرعت آپدیتش هم کنده!

هر موقع موارد بالا اصلاح شد شاید برگشتم
    مگه واسه قطع این سرویس هم باید حضوری اقدام کرد ؟ من موقع ثبت نام قسمت پرداخت روی قبض تلفن رو انتخاب کردم یعنی الان خود به خود تمدید میشه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه linuxx2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام:
    این طرح بهار تابهار که گزاشته سرعت 1 مگش شب و روز سرعت دانلودش چنده؟
    و اینکه معمولا بعد از یه مدت اگه درخواست جمع آوری رانژه رو بدم سریعا اینکار انجام میدن یا طول میکشه؟
    باتشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه linuxx2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام:
    این طرح بهار تابهار که گزاشته سرعت 1 مگش شب و روز سرعت دانلودش چنده؟
    و اینکه معمولا بعد از یه مدت اگه درخواست جمع آوری رانژه رو بدم سریعا اینکار انجام میدن یا طول میکشه؟
    باتشکر

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت ESPSV's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

10 مگ افتضاح

5. 2 کاربر از ESPSV بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

مگه واسه قطع این سرویس هم باید حضوری اقدام کرد ؟ من موقع ثبت نام قسمت پرداخت روی قبض تلفن رو انتخاب کردم یعنی الان خود به خود تمدید میشه ؟
    آره
    من پرسیدم ازشون همون سایت طرح بی نهایت گفتن خود به خود تمدید میشه!

7. این کاربر از new2012user بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Mr. M.S.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    1::

پيش فرض

بعد از کلی پیگیری و رفتن مخابرات امروز دیدم گویا به جای ان فاکتور که اضافه صادر کرده بوند یکی از سرویس های فعالم را ۲۴ گیگ شارژ‌ کردن!
    (فاکتور اضافه که برای طرح ۲ مگ نامحدود برای من صادر شده بود!‌ ) تا دیر نشده برید پیگری کنید.

9. این کاربر از Mr. M.S.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

بعد از کلی پیگیری و رفتن مخابرات امروز دیدم گویا به جای ان فاکتور که اضافه صادر کرده بوند یکی از سرویس های فعالم را ۲۴ گیگ شارژ‌ کردن!
    (فاکتور اضافه که برای طرح ۲ مگ نامحدود برای من صادر شده بود!‌ ) تا دیر نشده برید پیگری کنید.
    من پیگیری کردم اتفاق خاصی رخ نداد ... شما چون طرحتون نامحدود بوده بیشتر به چشم اومده...

در آغاز فعالیت CmanDesign's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با سلام ، من یکی از مدیران وب سایت فایل نیکو هستم . پاسخگوی سوالات شما دوستان عزیز در این تاپیک هستم ..

من که فردا دارم میرم مخابرات طرح بی نهایت رو کنسل کنم
    سرعتش محدوده و 256 کیلوبایت هست
    هر چی هم اعتراض میکنی میگن این سرعت برای اینترنت نا محدود مناسبه!
    آخه این کجاش نامحدوده؟! یه سایت که بیشتر نیست آرشیو قوی هم که نداره
    فیلم و سریال هم که اصلا نمیزاره ! حتی ایرانی هم نمیزاره نمیدونم چرا این بخش رو تو سایت زدن وقتی نمیخوان چیزی توش بزارن!
    سرعت آپدیتش هم کنده!

هر موقع موارد بالا اصلاح شد شاید برگشتم
    دوست عزیز ، محدودیت سرعت 256 کیلوبایت ( 2 مگابیت ) از سمت وب سایت فایل نیکو نیست و یک سیاست کلی برای طرح ارزش افزوده هست . فعلا تلاش ما اینه که این سرعت اضافه بشه و مشکلات سرعت هم امروز در تمامی مراکز با پیگیری های ما حل شد ، اما همونطور که دوست خوبم آقای esfahanweb توضیح دادند فعلا امکان این موضوع نیست .
    در مورد نامحدود بودن هم ، کسی نگفته این طرح " نامحدود " هست . اسم این طرح ، طرح ارزش افزوده " بی نهایت " هست . این طرح ، جزو کمپین های اینترنت نیست و انتظار اینکه با پرداخت 8 هزارتومان ( پول 2 گیگابایت شارژ ) همه ی وب سایت ها برای شما رایگان بشه خارج از منطق هست . بعلاوه اینکه این طرح ، گام " مثبتی " هست در جهت بهتر شدن کیفیت اینترنت با ذخیره سازی پهنای باند .
    در مورد ارشیو هم بله ، این وب سایت مدت زیادی نیست که راه اندازی شده و قیاس وب سایت ما با دیگر وب سایت هایی که سابقه های چندین ساله دارند و البته " محدودیت های حراستی " بر روی محتوای آنها اعمال نمیشود نوعی بی انصافی هست .

موردی که شما خیلی راحت میگید فیلم نمیزارن . از نظر شما بسیار ساده و پیش پا افتاده هست اما از سمت ما ، ماه هاست که در حال پیگیری برای کسب مجوز های لازمه هست . مگرنه قرار دادن فیلم که از همه ی محتوا ها راحت تر هست :-) ما برنامه های خیلی ویژه ای برای رسانه های تصویری مثل فیلم و موسیقی داریم و داریم روی اونها کار میکنیم ..

حال ، انشالله که با حمایت شما دوستان عزیز ، این طرح رونق پیدا بکنه و مخابرات استان اصفهان با پشتوانه ی بیشتری از این طرح حمایت بکنه و کیفیت اون رو هر روز ارتقاء بده .

مشکلتون دقیقا چی بوده ؟ براتون اشتباها فاکتور اضافه خورده ؟

12. 2 کاربر از CmanDesign بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

با سلام ، من یکی از مدیران وب سایت فایل نیکو هستم . پاسخگوی سوالات شما دوستان عزیز در این تاپیک هستم ..

دوست عزیز ، محدودیت سرعت 256 کیلوبایت ( 2 مگابیت ) از سمت وب سایت فایل نیکو نیست و یک سیاست کلی برای طرح ارزش افزوده هست . فعلا تلاش ما اینه که این سرعت اضافه بشه و مشکلات سرعت هم امروز در تمامی مراکز با پیگیری های ما حل شد ، اما همونطور که دوست خوبم آقای esfahanweb توضیح دادند فعلا امکان این موضوع نیست .
    در مورد نامحدود بودن هم ، کسی نگفته این طرح " نامحدود " هست . اسم این طرح ، طرح ارزش افزوده " بی نهایت " هست . این طرح ، جزو کمپین های اینترنت نیست و انتظار اینکه با پرداخت 8 هزارتومان ( پول 2 گیگابایت شارژ ) همه ی وب سایت ها برای شما رایگان بشه خارج از منطق هست . بعلاوه اینکه این طرح ، گام " مثبتی " هست در جهت بهتر شدن کیفیت اینترنت با ذخیره سازی پهنای باند .
    در مورد ارشیو هم بله ، این وب سایت مدت زیادی نیست که راه اندازی شده و قیاس وب سایت ما با دیگر وب سایت هایی که سابقه های چندین ساله دارند و البته " محدودیت های حراستی " بر روی محتوای آنها اعمال نمیشود نوعی بی انصافی هست .

موردی که شما خیلی راحت میگید فیلم نمیزارن . از نظر شما بسیار ساده و پیش پا افتاده هست اما از سمت ما ، ماه هاست که در حال پیگیری برای کسب مجوز های لازمه هست . مگرنه قرار دادن فیلم که از همه ی محتوا ها راحت تر هست :-) ما برنامه های خیلی ویژه ای برای رسانه های تصویری مثل فیلم و موسیقی داریم و داریم روی اونها کار میکنیم ..

حال ، انشالله که با حمایت شما دوستان عزیز ، این طرح رونق پیدا بکنه و مخابرات استان اصفهان با پشتوانه ی بیشتری از این طرح حمایت بکنه و کیفیت اون رو هر روز ارتقاء بده .

سلام عرض میکنم خدمت شما و دوستان ارزش افزوده دیگر که فعالیت سختی در قسمت جدید و تازه تاسیس مخابرات دارند ...خوب شد یک نفر مثل شما از سایت فایل نیکو اینجا خودش را معرفی کرد تا مشکلات دوستان دیگر را هم حل کنند...امیدوارم دیگر عزیزان هم از شما استفاده ببرند.موفق باشید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

با عرض سلام و تشکر

می خواستم بدونم این طرح در شهرستان های استان اصفهان هم فعال است ؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •