وقتي اونقدر بزننت كه تو روز روشن خورشيد رو انكار كني اونوقت مي فهمي اين شخص شخيص كيه!!هیمن آقاهه.
همونی که اشک تماسح میریزه
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
وقتي اونقدر بزننت كه تو روز روشن خورشيد رو انكار كني اونوقت مي فهمي اين شخص شخيص كيه!!هیمن آقاهه.
همونی که اشک تماسح میریزه
کی گفته فقط می شه با آدما دوئل کرد ؟؟![]()
خوب الان با یکی دوئل کردم که بهم 556 ضربه زدولی نتونستم سرش را از بدنش جدا کنم بچسبونم به دیوار
![]()
اینم از دوئلم :![]()
نمی دونم چرا این روزا بلاهاس آسمانی من را می گیره اون از اون چینی 24 لول بالا با اون سلاح خفنش اینم از این![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید یه لحظه کرنتلمو ا دس دادم .
آخی تفلک چرا همچی شدی؟
الان رکورد کتک خوردن دست تو افتاد . یه دفعه از یه گرگ 368 تا دمیج خوردم البته پاس اوت هم شدم D:
محمد هم چون تراپر بود زیاد از این بلا ها زیاد سرش میومد (حقش بود) D:
سلام به همگی
میگم حاجی نمیشه منو به همون کوروش دعوت کنی؟...مردم از بس آوارگی کشیدم....این بیرون هم که هر چیزی قیمتش 4 برابره و چیزی نمیشه خرید...پدرم در اومده!
اگه اينترنت كار كنه چشم!سلام به همگی
میگم حاجی نمیشه منو به همون کوروش دعوت کنی؟...مردم از بس آوارگی کشیدم....این بیرون هم که هر چیزی قیمتش 4 برابره و چیزی نمیشه خرید...پدرم در اومده!
عكس يه دوئل از صفحه 491 بيرون كشيدم!
![]()
اقا تو تریبال دیدم همسایم سه برابر من پیشرف کرده چاره را در شکستن موازین اخبازی (اخلاقی)دیدم و یه شهر کوچولو موچولو اون اطراف ساختم ولی وقتی خواستم یکم اهن بفرستم واسه اون یکی نمیدونم از کجا فهمید دو تاشهر دارم
گف نمیشه باس 24 ساعت صبر کنم.حالا شما میدونین چیکا باس کرد تا بشه ؟
![]()
![]()
ما اینیم
من رکورد می زنم![]()
در دومین ساعت کاری تونستم کلش را از بدنش جدا کنم و بچسبونم به دیوار![]()
من پس اوت نشدم چون هیلسم 1010 استفردا از پس اوت این چینی در میام ولی باید زود برم دوئل اینا تا دوباره پس اوت بشم چون بهش تلگرام زدم و چند تا بد و بی راه گفتم
و گفتم انتقام می گیرم اونم در جواب گفت هر 48 ساعت منو خواهی دید
![]()
به همین خاطر قبل اون خودم باید برم به جون این میدیل ها بیافتم تا هم تجربه بگیرم و وقتی موتی کم شد بزنم پس اوت بشم و بهش بگم به همین خیال باش ...![]()
از من میشنوی تو این ورد با چینی جماعت درنیفت !
راستی از بروبچ یک دعوتنامه بفرسته رفتم خرید دوباره برگردم xD
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)