يعني از مهر ماه كه قيمتش رفته بود بالا تا اذر دوباره تجديد چاپ شده ؟ يعني چي اخه
يعني از مهر ماه كه قيمتش رفته بود بالا تا اذر دوباره تجديد چاپ شده ؟ يعني چي اخه
از اواسط تابستون بود که قیمت کاغذ وحشتناک رفت بالا![]()
حرف شما کاملا درسته اما بحث تنها اون نیست کتابای دیگه ی زیادی با این حجم هستن اما قیمتشون انقدر نیست بازرگانی چون کتاباش معروف شده و البته سطح آموزشی خوبی هم داره از بقیه گرون تره
نه والا منم هر کتابی گرفتم تقریبا تو همین رنج قیمت بود و خیلی گرون !!!
دقیقا منم همین نظرو دارم،معلمتون منبعیو معرفی نکرد؟
عماد جان شما میری یک گام به گام میخری 600 700 صفحه 8 9 تومن مگه اون توش کاغذ استفاده نشده؟؟ چرا شده اما ارزشش انقدر نیست
در کل زیاد موضوع مهمی نیست که در موردش بحث کنیم بیخیال
راستشو بخواهید بهش اس دادم نگاه کرد کگفت خوب نیست دیگه باهاش کلاس ندارم تا روزه چهارشنبه مگه اون موقع ازش بپرسم
اغا حرف من دقيقا همينه ..الان شيمي 3 خيلي سبز حجمش حتي بيشتر از 570 هست ولي قيمتش 17 تومنه ...رياضي تجربي مهرو ماه 800 صفحه 20 تومن ...يا دين و زندگي جامع الگو حول و حوش 600 صفحه 18 تومن
سو استفادس ديگه ....حالا كه كارشون گرفته به هر قيمتي بايس بگيريم ديگه ...حرف زوره
برای زبان عمومی پیش دانشگاهی خط سفید چطوره؟کسی کتاب بهتری اگه سراغ داره بگه لطفا
البته به کیفیت ظاهری کتاب هم بستگی داره ..
مثلا کتاب های خیلی سبز یه مدت ( یا شاید همین الان ) 4 بار ورق میخوردن همه برگه هاش جدا میشد اما مبتکران اینجوری نیست ( یا حداقل من ندیدم )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)