تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 990 از 1126 اولاول ... 490890940980986987988989990991992993994100010401090 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,891 به 9,900 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

آخر فروم باز smahdis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آقا من کارت دانشجوییم گم شده, یه چند باری هم رفتم برای درخواستش گفتن برو هفته بعد و این هفته بعد گفتن تا الان ادامه پیدا کرده.

میخواستم بدونم شرکت در امتحانات که به کارت دانشجویی نیازی نیست که؟ همون کارت امتحانات و یه شناسنامه ای چیزی کافیه دیگه؟ (ترم قبل که لازم نبود ولی گفتم باز هم بپرسم ببینم چطوریاس).

پ.ن: تا حالا شده یه روز این سایت پیام نور درست کار کنه؟ باور کنید اگه سایت رو روی یه هاست مجانی 200 مگابایتی که تو نت هم ریخته میزبانی میکرد, اینقدر مشکلات نداشت. اون از التزام به IE و این هم از قطعی های پیاپی.
    Last edited by smahdis; 15-12-2013 at 19:17.

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض

آقا من کارت دانشجوییم گم شده, یه چند باری هم رفتم برای درخواستش گفتن برو هفته بعد و این هفته بعد گفتن تا الان ادامه پیدا کرده.

میخواستم بدونم شرکت در امتحانات که به کارت دانشجویی نیازی نیست که؟ همون کارت امتحانات و یه شناسنامه ای چیزی کافیه دیگه؟ (ترم قبل که لازم نبود ولی گفتم باز هم بپرسم ببینم چطوریاس).
    نه نیازی به کارت دانشجویی نیست !
    کارت ورود به جلسه ( گزارش 428 ) کفایت میکنه و مشکلی پیش نمیاد ...

داره خودمونی میشه danial13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

سلام
    من ورودی بدون ازمون پارسالم.الان برای کنکور 93 خواستم ثبت نام کنم با این 2 مورد مواجه شدم.کدوم یکیش شامل من میشه؟
    ممنون

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض

سلام
    من ورودی بدون ازمون پارسالم.الان برای کنکور 93 خواستم ثبت نام کنم با این 2 مورد مواجه شدم.کدوم یکیش شامل من میشه؟
    ممنون

سلام
    شامل تصویر دومی میشی ... ( پیام نور ) ( بدون انصراف از رشته ی قبلی )
    در تصویر اول چیزی از پیام نور دکر نشده ( دانشجویان دوره ی روزانه دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی )

5. این کاربر از M £ H D I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

نه هیچ مشکلی پیش نمیاد
    فقط کافیه از کارت ورود به جلسه پرینت بگیرید و برای ورود از همون استفاده کنید

7. 2 کاربر از ittools بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

13

در حال حاضر سایت گلستان از دسترس خارج می باشد​

9. 3 کاربر از M £ H D I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض شهریه ثابت نیمسال بعد مایه دردسر برای نیمسال قبل!!! / خبر تکمیلی (فوری)

محتوای مخفی: پیرو پست #9890 

به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور : بر اساس روند جدید دریافت شهریه در دانشگاه پیام نور ، قبل از انتخاب واحد نیمسال بعد باید شهریه ثابت نیمسال پرداخت شود تا دانشجو بتواند برای آن ترم انتخاب واحد کند و بعد از انتخاب واحد شهریه متغییر را واریز نمایند.

متاسفانه با وجود اینکه هنوز امتحانات نیمسال جاری آغاز نشده است و بسیاری از دانشجویان با هر زحمتی شهریه نیمسال جاری خود را پرداخت کرده اند و تازه منوهای سایت برای آنها باز شده است که با یک بدهی جدید رو به رو شده است!!!

بله بدهی جدید مربوط به شهریه ثابت نیمسال بعد می باشد!!!
    دانشگاه پیام نور در اقدامی عجیب و باز هم بدون اطلاع رسانی ، ۱ هفته مانده به شروع امتحانات پایان ترم ، منوهای سایت گلستان را برای دانشجویان به دلیل بدهی شهریه ، و آن هم شهریه ثابت نیمسال بعد ، غیرفعال کرده است!!!

همه دانشجویان با واریز شهریه متغییر خود برای نیمسال جاری در این چند روز منتظر فعال شدن کارت ورود به جلسه (گزارش ۴۲۸) نیمسال خود که قرار بود از ۲۶ آذرماه فعال شوند ، بودند تا بتوانند تاریخ امتحانات پایان ترم خود را مشاهده کنند ولی با بدهی عجیب شهریه ثابت نیمسال بعد خود مواجه شده اند!!!
    با وجود اینکه بسیاری از دانشجویان متاسفانه توانایی پرداخت شهریه نیمسال جاری خود را ندارند ، حالا شهریه ثابت نیمسال بعد هم به آن افزوده شده است!!!
    جالب اینجاست : دانشجویانی هم که ترم آخر هستند با این مسئله باید شهریه ثابتی ترم بعدی که برایشان وجود ندارد را واریز کنند!!
    هم اکنون اگر به سایت گلستان و پنل کاربری خود مراجعه کنید با غیرفعال شدن منوهای سایت برخورد خواهید کرد و اگر هم به فرم واریز شهریه مراجعه کنید با شهریه ثابت نیمسال بعد مواجه خواهید شد.
    و این هم اولین اقدام ناخوشایند رئیس جدید دانشگاه پیام نور !!!!!

امیدواریم مسئولین دانشگاه پیام نور سریعا موضوع را پیگیری و نسبت به رفع این مشکل اقدام نمایند!!

پیام نورنا : طی خبر فوری که هم اینک به دستمان رسید و پیگیری های انجام شده از طریق مسئولین دانشگاه پیام نور ، سایت گلستان به دلیل رفع مشکل اعلام شده فعلا از دسترس خارج شده است و دانشجویان دقت داشته باشند که سرترمهای ایجاد شده برای ترم آینده (۳۹۲۲) هم اینک از سیستم جامع دانشگاهی گلستان در حال حذف شدن است و معضل به وجود آمده در مورد شهریه ثابت نیمسال بعدی ظرف دو روز آتی حل خواهد شد.
    پس دانشجویان عزیز از پرداخت شهریه ثابت نیمسال بعد خودداری کنند وبه هیچ وجه نگران نباشند و به مطالعه خود برای امتحانات بپردازند.

11. این کاربر از M £ H D I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

سلام رفقای پیام نوری و صبور ما
    حالتون چطوره ؟ خیلی وقت بود اینحا سر نزده بودم ... فقط موقع امتحانات که میشه زیاد میام ... برعکسه
    برای من هم سیستم باز نمیشه ... حالا کی قرار هست باز بشه ؟
    وا یعنی چی شهریه ثابت بریزیم ؟ یعنی 70 - 80 تومن دیگه باید پیاده بشیم ؟؟؟

13. این کاربر از nits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض

سلام رفقای پیام نوری و صبور ما
    حالتون چطوره ؟ خیلی وقت بود اینحا سر نزده بودم ... فقط موقع امتحانات که میشه زیاد میام ... برعکسه
    برای من هم سیستم باز نمیشه ... حالا کی قرار هست باز بشه ؟
    وا یعنی چی شهریه ثابت بریزیم ؟ یعنی 70 - 80 تومن دیگه باید پیاده بشیم ؟؟؟

سلام بر بی معرفت یه خبری از ما پیام نوری ها نمیگیری ببینی زنده ایم مرده ایم ... !
    سایت گلستان به دلیل حذف سرترم ، فعلا بسته شده تا این قضیه شهریه رو حذف کنن ...

رفتن یه شوک دیگه به بچه های فلک زده ی پیام نوری بدن
    ولی الحمدالله مشکل رو برطرف کردن و تا فردا احتمالا سایت برای گزارش 428 باز میشه و مشکلی هم نیست ...

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

هم برای خودم و هم برای سیستم پیام نور متاسفم.

کس دیگری پول کشور رو به هدر میدهد و من دانشجو باید خزانه خالی رو پر بکنم !!! مهم نیست دو ترم دیگر مهمان این دانشگاهم و بعد از ان میخونم یا دولتی یا خدمت // کشوری که درامدش از جیب دانشجو باشه ، دانشجو ان کشور نباید امیدی به پیدا کردن کار در ان کشور داشته باشه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •