دل رو زدم به دریا و از روستای بالا سریم که 69 امتیاز داشت و عضو یه ترایب 4000 امتیازی بو حمله کردم.
دیگه خسته شدم از بس 1 یا دو تا ریسورس گیرم میومد.
این دفعه از هر کدوم 250 تا غارت کردم.البته کل ظرفیت سربازام اینقدر بود که پر شد.
دیگه ولش نمیکنم.
دل رو زدم به دریا و از روستای بالا سریم که 69 امتیاز داشت و عضو یه ترایب 4000 امتیازی بو حمله کردم.
دیگه خسته شدم از بس 1 یا دو تا ریسورس گیرم میومد.
این دفعه از هر کدوم 250 تا غارت کردم.البته کل ظرفیت سربازام اینقدر بود که پر شد.
دیگه ولش نمیکنم.
انقدر بیمزه بود ؟
کلی روش فکر کرده بودم
شهرای بزرگ مشکل خطوط فرسوده دارن ,کابل نوری و هم قربونش برم
اقای زبان شماس همه که مثل شما نمیتونن راحت بفهمن این چی گفته
اختیار دارید.
تا الان بدون وقفه دارم میخندم.(شوخی)
Last edited by mstf666; 27-11-2007 at 00:24.
کاظم جان باید بگی:
can you send for me your villages place unit i dont attack them again
سلام رفقا
واقعا دمتون گرم ...... گل کاشتین
یه 2 روز نبودیم روستاهای ما رو غارت کردین ................
تو امضام همه روستاهام هستن. هر کدومتون به یکی از اینا حمله کنین من میدونم و شما ......
مخصوصا شما جناب آقای Gaaje ..... یه بار دیگه تکرار بشه خودت میدونی
بابا جیگسا تو کجایی جان تو یک کم مونده بود روستای رد دویل ات رو غارت کنم شانس آوردی یادم اومد که بابا صاحب روستا خودیه آقا راستی دستم به دامنت یه مشکل دارم که فقط به دست تو حل میشه کمکم میکنی؟
نترس بابا ریسورس و نیرو و از این چیزا نمیخوام یه پیشنهاد همکاریه؟
راستی آقا کاظم هیچی یارو گفته اگه ایران بخواد بمب هسته ای ام بسازه حق داره البته یه مقدارم گفته میدونم تو ایران به زنها خشونت میشه و اینجا هی اینو میگن ولی من میدونم تو عربستان 10 برابر ایران به زنها خشونت میشه ولی هیچ شبکه ای نمیگه
اگه خواستین یوزرشو بدم تا شما هم باهاش چت کنین
من دو روز مریض بودم از جام نتونستم پاشم. چه برسه به Tribal
روستای RedDevil رو هم یکی از هموطنان قبل از شما زحمتش رو کشید. میومدی چیزی گیرت نمیومد
در مورد اون مسئله که فقط به دست من حل میشه هم در خدمتم.
آقا من بد بخت با هزار بدبختی 7 تا نام کاربری ساختم و همش آپگریدشون کردم وللی حالا که میخوام منابع رو به روستای خودم بفرستم میگه این نام کاربری ها بصورت مشترک از اینترنت استفاده کردن و نمیشه با این که من اصلا تنظیمات استفاده مشترک را فعال نکرده بودم مثل اینکه دیگه بن نمیکنن فقط میزارن به حساب استفاده مشترک
بیخیال حالا من میخواستم اگه زحمتی نیست منابعم را از روستا های دیگه ام بفرستم به روستای رد دویل ات و تو هم از اونجا بفرستی به روستای اصلیم که همون لاو برد است و یه حق الزحمه ای هم برا خودت برداری
البته فعلا تا یه مدت نمیشه ریسورس فرستاد ولی وقتی این امکان تو ورد 12 فعال شد اگه اجازه بدی این کارو بکنیم
راستی وقتی نیستی اگه دلت خواست رو من سیتر کن در سته حرفه ای نیستم ولی حد اقل نمیزارم غارت بشی و منابعت را هم ارتقا میدم
در مورد اون هم وطن میهن پرستم اگه دیدی با زبون خوش منابعت رو بهت پس نداد بگو تا با هم خفش کنیم
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)