خوب اونای که قضیه کاکا رو شایعه میدونستن بگم که
این امضای که روی پیرهن مشاهده می فرمایید مال جناب کاکا هستش
و تنها چیزی که میشه گفت اینه
WELCOME TO MADRID KAKA
![]()
خوب اونای که قضیه کاکا رو شایعه میدونستن بگم که
این امضای که روی پیرهن مشاهده می فرمایید مال جناب کاکا هستش
و تنها چیزی که میشه گفت اینه
WELCOME TO MADRID KAKA
![]()
اره والا سه فصل میشه
که هستیم با هم
یادمه کسرا مینوشتم گفتی کسری
بعد گفتم کسری گفتی کسرا
گفتم کسرا گفتی نه کسری
من موندم چیکار کنم .
حالا کی خنگه ؟
===============
آره والا بنزما خیلی خوبه زوج بنزما - هانتلار رویاییه.
منم موافقم ولی خوب یکی از چیزای که منو میترسونه همنیه
تو این این روزهای عجیب میترسم مسئولین از این ستارها غافل شن و از دست برن.
================================================
کاکا که اومده.
رونالدو هم حتما می آد. منچستر مشکلی نداره با فروشش.
ریبری هم میاد رئال 60 میلیون بذاره رو میز عمرا نه نمیگن.
به به عمو پرز ببین چه میکنه.
حالا سیلوا و ویا و ... هم هست ! ناسلامتی 250 میلیون پوله!
باید از این 250 میلیون,یه میلیونشو بدن به یه شر خر,یارو میره با زور تهدید 10 بازیکن برتر دنیا رو مجانی میاره رئال!
به گزارشRmadridFC : گویا مسئولان بایرن با هفتاد ملیون یورو جازه ترک ستاره خود را میدهند
بر طبق روزنامه سان چاپ انگلیس باشگاه قوی رئال مادرید در برابر آبرامویچ مالک روس پیروز شده است
مدیر عامل باشگاه رئال مادرید اعلام کرد که مهاجم 26 ساله روز جمعه به رئال ترانسفر میشود
هرچند رئال در اولین خرید ستاره میلان کاکا را به خدمت گرفتند(70 میلیون یورو ) اما آنها باید برای خرید این ستاره فرانسوی هم همانند آن پیشنهاد هزینه کنند
هوینس(مدیر بایرن) به تازگی اعلام کرده است که برای خرید ریبری باید 100 میلون یو رو هزینه شود
بایرن مونیخ نباید به این سختی بر خورد کند پیشنهاد 70 میلیون یورویی برای بازیکن میتونه کافی باشد ،میشه گفت حتی پیشنهاد چلسی هم درست بود.
فابرگاس جانشین کاکا در میلان؟
بر اساس آخرین خبرها مسئولان روسونری با توجه به پیوستن احتمالی کاکا به رئال مادرید قصد دارند هافبک اسپانیایی آرسنال را به عنوان جانشین او جذب کنند...
سایت گل : به نوشته روزنامه گاتزتا دلواسپورت باشگاه میلان قصد دارد سسک فابرگاس هافبک آرسنال را به عنوان جانشین کاکا که احتمال دارد در چند روز آینده به رئال بپیوندد جذب کند.به احتمال فراوان انتقال رسمی کاکا به رئال مادرید در روز دوشنبه اعلام خواهد شد و مسئولان میلان قصد دارند با مبلغ حاصل از فروش این ستاره برزیلی به رئال مادرید سسک فابرگاس را از آرسنال جذب کنند.
گفته می شود فابرگاس بعد از حضوری 6 ساله در آرسنال به دنبال تجربه جدیدی است و متیو فلامینی و فیلیپ سندروس دو هم تیمی اسبق او که به میلان رفته اند به دنبال متقاعد کردن او برای حضور در میلان هستند.این در حالی است که جذب فابرگاس که از مهره های کلیدی آرسنال محسوب می شود کار آسانی نخواهد بود.این بازیکن پیش از این نیز اعلام کرده بود تنها در صورتی آرسنال را ترک خواهد کرد که بخواهد به بارسلونا برود.
میلان همچنین به دنبال جذب روبینیو مهاجم منچسترسیتی و همچنین فلورنت مالودا هافبک کناری چلسی نیز هست.البته سیلویو برلوسکونی رئیس میلان دیروز در گفتگو با شبکه تلویزیونی میلان اعلام کرد رونالدینیو جانشین اصلی کاکا خواهد بود و روسونری روی او برای فصل بعد حساب ویژه ای باز خواهد کرد.
به به چه بخر بخری هست یکی بیاد منو بخره دفاع اخر خوبی هستم تخصص در زدن ساق پا دارم جوری مسیو بزنم که بلند نشه
همون یک بار که زدی بازیکن خودی رو ناکار کردی برا هفت پشتمون بسه
===============
حتی برای خودم هم سخته این خبر رو بذارم از بس دیگه ضایع شده ولی خوب میگم
=
برلوسکونی:با رفتن کاکا حالا همه امیدمان به رونالدینهو است
رئیس باشگاه میلان اعلان داشت که حالا وظیفه سنگینی به عهده بقیه بازیکنان میلان است.
وی ابزار داشت که ستاره بریزیلی تیمش رونالدینهو بیش از دیگران باید این امر را درک کند چون حالا همه امیدمان به اوست.
=======================
خب حالا 75 تا برای رونالدو میده ؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)