تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 990 از 2376 اولاول ... 49089094098098698798898999099199299399410001040109014901990 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,891 به 9,900 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

آناليز پيكان در اردوي استقلال

آبي پوشان پايتخت امروز در هتل المپيك بازي پيكان را آناليز مي‌كنند.

به گزارش خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، تيم فوتبال استقلال كه روز دوشنبه از هفته دوازدهم رقابت هاي ليگ برتر به مصاف پيكان قزوين خواهد رفت بعد از ظهر امروز در هتل المپيك بازي پيكان را در هفته يازدهم را آناليز مي‌كنند.

در اين جلسه اميرقلعه نوعي با نمايش فيلم بازي نقاط ضعف و قوت حريف را به بازيكنان استقلال گوش زد خواهد كرد. به نظر مي رسد آنها روي دو و سه منطقه از زمين برنامه ريزي خاصي داشته باشند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

طيري در گفت و گو با ايپنا: هيچ بازيكني را فعلاً جذب نمي‌كنيم

اميد طيري گفت:‌ "استقلال مطمئناً با دو برد ديگر قهرمان نيم فصل مي‌شود."

مربي تيم فوتبال استقلال در گفت و گو با خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا) اظهار داشت: "استقلال تيم بسيار خوبي است و در حال حاضر از وضعيت بسيار ايده‌آلي هم برخوردار بوده و آماده كسب هر سه امتياز بازي است."

وي ادامه داد: "به هر حال بازي كردن جلوي همه تيم ها بسيار سخت است و فرقي نمي‌كند يك تيم ته جدول باشد يا صدر جدول هر تيمي درهر جايگاهي باشد خوب نتيجه خواهد گرفت."

طيري افزود: "در حال حاضر استقلال خيلي خوب نتيجه مي گيرد و اين پتانسيل را هم دارد كه اين روند رو به رشد خودش را نيز حفظ كند و مطمئنا با دو برد ديگر مي تواند قهرمان نيم فصل شود. در حال حاضر هيچ بازيكني را براي تيم جذب نمي‌كنيم و اگر هم قرار باشد اين اتفاق صورت بگيرد بايد با دستور امير قلعه نوعي باشد."

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

جباري:پيکاني ها مي توانند مشکل ساز باشند

هافبک تکنيکي استقلال بازي با پيکان را به دليل شرايط خوبي که شاگردان مدير روستا از آن برخوردار هستند، ديداري دشوار براي تيمش مي داند.

مجتبي جباري درباره بازي استقلال با تيم صدرنشين ليگ برتر به خبرنگار ورزشي گفت: ما در چند بازي اخير نتايج خوبي گرفته ايم، اما نبايد از ياد برد که پيکاني ها در حال حاضر تيم اول جدول رده بندي هستند و اين نشان مي دهد که آنها به هماهنگي و آمادگي فوق العاده اي دست يافته اند.
    جباري با اشاره به شرايط استقلال در آستانه بازي با پيکان اظهار داشت:بعد از شکست دادن پاس آن هم در همدان، بازيکنان ما روحيه بالايي به دست آورده اند و کاملاً آماده رويارويي با پيکان و هر تيم ديگري هستند.البته بازهم تاکيد مي کنم که بازيکناني که تيمشان را به رده اول جدول رسانده اند، مي توانند براي هر تيمي حتي استقلال اوج گرفته هم مشکل ساز شوند.
    اين بازيکن در مورد شرايط خودش گفت:با دو گلي که به پاس همدان زدم،اعتماد به نفس بيشتري نسبت به چند وقت اخير پيدا کرده ام و اميدواري زيادي دارم تا از اين پس تماشاگران استقلال را از عملکردم راضي کنم و در راه صدرنشيني استقلال مهره اي تاثيرگذار براي تيم باشم.
    جباري در پايان حرف هايش عنوان کرد: هر بازيکني دوست دارد که گل بزند، اما من قبل از گل زدن به فکر اين هستم که در اجراي برنامه هاي تاکتيکي تيم موثر باشم و بتوانم در موفقيت هاي احتمالي استقلال سهيم باشم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

قلعه نويي مخالف شماره يک
    کميته فني؛فعلاً خبري نيست

بحث تشکيل کميته فني در باشگاه استقلال تهران فعلاً مختومه است.

"به گزارش سرويس ورزشي برنا" در حالي‌که واعظ آشتياني مديرعامل باشگاه استقلال اعلام کرده بود به‌زودي کميته فني باشگاه استقلال راه اندازي خواهد شد، ظاهراً پرونده تشکيل کميته فني فعلاً مختومه است.
    يک منبع آگاه با اعلام اين خبر گفت: قلعه نويي مخالف جدي تشکيل کميته فني و معتقد است چنين کميته اي تمرکز کادر فني را بر هم مي زند.لذا مديرعامل باشگاه استقلال براي جلوگيري از حواشي احتمالي فعلاً پرونده کميته فني را بايگاني کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

هادي شکوري:بازي با پيکان دشوار نيست
    هادي شکوري بازي با پيکان را با وجود جايگاه اين تيم در صدر جدول چندان دشوار نمي داند و براي استقلال نتيجه خوبي را پيش‌بيني مي کند.

مدافع تيم فوتبال استقلال درباره بازي با پيکان به خبرنگار ورزشي برنا گفت: آنها نتيجه هاي قابل توجهي گرفته اند، اما بايد بدانند که استقلال با ساير تيم ها فرق مي کند و نمي توانند مثل هفته هاي گذشته به راحتي سه امتياز ديدار را از آن خود کنند.
    او در مورد نتيجه احتمالي اظهار داشت: در بازي با پاس نشان داديم که در اوج آمادگي هستيم و اگر در طول 90 دقيقه اشتباهات فاحشي را مرتکب نشويم، مي توانيم بعد از پايان ديدار سه امتياز به اندوخته هايمان اضافه کنيم.
    شکوري با اشاره به گل هاي خورده تيمش در چند هفته اخير ادامه داد:من هم قبول دارم که تيمي مثل استقلال نبايد گل هاي زيادي را دريافت کند، اما تا زماني که با شيوه هجومي به ميدان مي رويم و حتي بازيکنان مدافع هم براي بازکردن دروازه حريف پيش روي مي کنند، نمي توان انتظاري غير از اين داشت.
    گفتني است ديدار تيم هاي استقلال تهران و پيکان قزوين فردا در چارچوب هفته دوازدهم ليگ برتر در ورزشگاه آزادي تهران برگزار خواهد شد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

پیکان تصادفی صدرنشین نشده
    قلعه نویی : روی قول قهرمانی هستم
    امیر قلعه نویی با عبور از روزهای بحرانی در نهایت خیلی خوب استقلال را جمع و جور کرد تا ثابت کند در این زمینه یک مربی خبره برای استقلال است. لو اما برای تکرار عنوان قهرمانی خود همراه استقلال را سختی را پیش رو دارد. حضور مدعیان پر تعداد روی این ادعا صحه میگذارد.

* شرایط استقلال برای بازی با صدرنشین لیگ چطور است؟
    - ما وضعیت خیلی خوبی در تیم داریم. اوضاع رو به راه است در واقع من از اول هم گفته بودم که استقلال به زمان نیاز دارد. من هنوز هم روی قول قهرمانی تیمم پایبند هستم.

* به نظر میرسد از اوضاع استقلال خیلی راضی هستید که صحبت از قهرمانی می کنید.
    - ببینید اگر اتفاق غیر قابل پیش بینی نیفتد تیم ما می تواند قهرمان شود. البته من معتقدم تیم ما هنوز هم ضعف هایی دارد که باید برطرف شود. اما در مجموع از عملکرد استقلال راضی ام. فقط ما باید روند امتیازگیری تیم را در بازیهای آینده بهتر کنیم.

* پیکان می تواند حریف سر سختی برای استقلال باشد؟
    - پیکان و استقلال یکی از قشنگ ترین بازیهای لیگ را به نمایش می گذارند. پیکان تصادفی صدرنشین نشده و مربی بسیار خوب و آینده داری دارد. به نظزم شکست تیم صدرنشین وضعیت روحی تیم ما را خیلی بهتر از حالا میکند. در واقع ما محکوم به بردن پیکان هستیم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

چک های بازار مبل ایران
    انصاری همان هدایتی استقلال

اگرچه از صحبت های مسوولان استقلال ایطور بر می آمد که علی انصاری بنا نیست هدایتی این تیم باشد اما از قرار انصاری در فاصله روزهای زمانی کوتاهی که به استقلال آمده کم و بیش دست به جیب هم شده است تا برای همه مسلم شود انصاری نه فقط یک مشاور مالی قابل برای استقلال است که در مواقع لزوم برای این تیم خرج هم میکند. آخرین مبالغی که یا به عنوان پاداش یا بخشی از قرار داد تحویل بازیکنان شده در قالب چک هایی متعلق به بازار مبل ایران بوده که به خودی خود گویای همه چیز است. با این وصف می توان انصاری را به نوعی ناجی مشکلات مالی استقلال دانست.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

برای بازیکنانم انگیزه ای مضاعف ساخته ام
    قلعه نویی: منتظر برد بزرگ استقلال باشید
    یک قدم تا جمع سه تیم ابتدایی، یکی از خواسته های امیر قلعه نویی است که گام اول برای تکرار داعیه قهرمانی بردارد و البته بعد از آن حفظ این جایگاه و رسیدن به صدر می تواند روزهای خوش ترکیب استقلال و او را برای هواداران تکرار کند. بازی پیکان شاید تنها فاصله بین استقلال قلعه نویی با صدرنشین ها باشد.
    * بعد از بردهای پرگل، به دیدار سختی رسیده اید. پیکان در سالهای اخیر گربه سیاه استقلال بوده. قبول دارید؟
    - من به بچه ها هم گفته ام که باید بازی با پیکان را جدی بگیرند. استقلال در دو سال گذشته مقابل پیکان خوب نتیجه نگرفته و من سعی کردم از این قضیه استفاده کنم تا برای بچه ها انگیزه مضاعفی بسازم.
    * بردهای هفته های گذشته می تواند از نظر روحی برای این بازی در تیم شما اثر مطلوبی بگذارد؟
    - خب من احساس کردم بچه ها با توجه به بردهایی که به دست آورده اند کم و بیش مغرور شده اند. برای همین طی هفته گذشته با آنها صحبت کردم و سعی کردیم این مسئله را رفع کنیم.
    * و نتیجه بازی؟
    - خب در فوتبال که نتیجه قابل پیش بینی نیست اما منتظر یک پیروزی بزرگ برای استقلال باشید.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

اقبال آبی ها پررنگ است یا کمرنگ؟
    حمله
    «یک دیدار نفسگیر» این واژه ها وقتی کنار هم جاخوش می کنند، قطعاً می توانند تعبیر به جایی باشند برای مسابقه ای که یک سر آن تیم صدرنشین جدول لیگ قد علم کرده و طرف دیگر استقلال پرطرفدار ایستاده و عرض اندام می کند. 90 دقیقه حساس برای دو مربی جوان که یکی با چاشنی تجربه تیمش را به میدان می فرستد و دیگری در روزهای آزمون و خطا راه را به خوبی پیموده. استقلال امیر قلعه نویی از این بازی چه می خواهد؟ قطعاً یک برد دیگر که چه بهتر اگر با تعدد گل ها، خاطره نزدیک مسابقات اخیر را تکرار کند. آن وقت است که استقلال صعود پله به پله اش را در جدول ادامه می دهد. برای پیکان و مدیر روستا اما چه چیز مهمتر از تداوم صدرنشینی. از بد روزگار پیکان امروز برای حفظ این رتبه مقابل تیمی قرار می گیرد که با امیر قلعه نویی دوباره روزهای سه سال گذشته را مرور می کند. تیمی سر تا سر حمله. حالا دیگر فقط کناره های زمین نیست که به مرکز نفوذ استقلال برای پیدا کردن راه دروازه حریف تبدیل شده باشد که حرکت از عمق هم منتقدان امیر قلعه نویی را بر آن داشت تا ذکاوت این مربی را در ایجاد تحول مثبت در استقلال تحسین کنند. طرف مقابل هم پیکانی است که شاید اسمی به بزرگی استقلال نداشته باشد اما این عنوان به هر حال برای استقلالی ها کم و بیش هراس را به همراه دارد. کسب نتایج ضعیف در دو سال اخیر برابر پیکان، بنای این ترس را می گذارد که چه بسا در ترکیب جدید کادر فنی و بازیکنان تازه وارد جایی نداشته باشد و در نهایت هم پوچ شود. با این حال صدرنشین نبرد آنهایی که فقط می خواهند برنده باشند یک فرضیه قابل اثباتی را می سازد که می گوید این بازی و قابلیت تبدیل شدن به یکی از جذاب ترین دیدارهای لیگ را دارد. استقلال به تیمی پرقدرت به لحاظ بار هجومی تبدیل شده و پیروزی هایش با اختلاف گل های بالا خطری است جدی بیخ گوش همه حریفان و حتی پیکان صدرنشین. پیکان هم البته در طرف دیگر این ماجرا در لابه لای مدعیانی چون خود استقلال، پرسپولیس، ذوب آهن و برق خودش را بالا کشیده و صدر جدول را چسبیده است. پس عبور آرام و بی دغدغه از کنار نام این تیم ممکن نیست و به طور حتم همواره این اتفاق نبوده که پیکان را به صدر رسانده است. استقلال البته در این مصاف با غیبت حسین کاظمی مواجه است که به احتمال قریب به یقین یدالله اکبری را جای او می بیند. رفع دغدغه خط دفاع استقلال با مرتفع شدن آسیب دیدگی هادی شکوری ممکن شد و در نهایت بهبود مصدومیت میثم منیعی که این روزها به یکی از خوب های استقلال تبدیل شده خیال کادر فنی را بابت چپ پای این تیم راحت کرد. پیکان هم تنها با یک غایب یعنی میثم خسروی به میدان می رود تا توازن از هر نظر بین دو تیم برقرار شود. نبردی فقط برای بردن و نه یک مساوی نخواستن همه چیز را مهیا می کند تا یک فوتبال نفسگیر مخاطب را پای مسابقه میخکوب کند. باید دید اقبال به آبی های کمرنگ پیکان لبخند می زند یا آبی های پررنگ استقلال را بغل می کند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

پیکان هر کجا باشد فرقی ندارد
    اکبرپور: استقلال قوی ترین تیم لیگ برتر است
    سیاوش اکبرپور روزهای فوق العاده ای را از سر می گذراند. شماره 10 حالا در ترکیب استقلال جا افتاده و علاوه بر گل زدن، پاس گل های جالب توجهی به هم تیمی هایش می دهد. با این وصف طبیعی است که مهاجم مورد وثوق امیر قلعه نویی با این درخشش فعلی جایگاه محکمی را در ترکیب ثابت برای خود دست و پا کرده باشد.
    * اوضاع استقلال چطور است؟ برخلاف اول فصل روزهای مقبولی را می گذرانید.
    - تیم ما در حال حاضر شرایط خیلی خوبی دارد. من ابتدای فصل هم گفتم که بهتر است درباره استقلال زود قضاوت نکنند. همه دیدند که ما به مرور زمان همه چیز را عوض کردیم. حالا من فکر می کنم استقلال قوی ترین تیم لیگ برتر است و از همه مدعیان شانس بیشتری برای قهرمانی دارد.
    * فکر می کنید چه نتیجه ای مقابل صدرنشین لیگ کسب کنید؟
    - آنها صدرنشین هستند اما برای ما پایین یا بالای جدول فرق نمی کند. پیکان تیم خوب و هماهنگی است و استقلال نباید در آزادی امتیازی از دست بدهد.
    * پاس گل های جالبی مقابل پاس همدان دادید.
    - من خیلی پاس گل دادن را دوست دارم یعنی اندازه گل زدن. دوست دارم علاوه بر گل زدن، پاس گل هم بدهم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •