حسین آقا اگه لطف کنی برام آپلودش کنی ممنونت میشم
هر جا گشتم نیست
خیلی لطف میکنی![]()
حسین آقا اگه لطف کنی برام آپلودش کنی ممنونت میشم
هر جا گشتم نیست
خیلی لطف میکنی![]()
دوست عزیز ریجیون 3 مال ژاپن و آسیا ، ریجین دو خاورمیانه و اروپا !!!
خواهش میکنم.
الان اپلودش تموم شد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hosein ati; 29-08-2011 at 14:09.
سلام امروز رفتم مغازه به من گفتن که فقط این heavy rain رو داریم که حجمش 18 gb هست رجیونش هم آسیاست ...
حالا دارم patch 2 رو دانلود میکنم 1gb شاید بیاد ....
NTSC براي اروپا حالا شمارش هيچ شماره دو PAL اونوقت NTSC چي ميشه يعني دو تاش با هم
اينا هم هيچ خود خاورميانه جز اسيا است اون وقت چه طوري ميشه اينا از هم جدا ميشه؟![]()
دوست عزیز پال مال اروپا - NTSC U مال آمریکا , NTSC J مال آسیاست ! شما دقتم بکنید بازی های پال چون مال اروپا هستن معمولا چندین زبان دارن در حالی که بازی های U تک زبانه و انگلیسی هستن ! و J ها هم معمولا ژاپنی خالصن مال آسیاست!
رجین ها یک مال آمریکا
دو مال اروپا ، که خاورمیانه هم شاملش می شه ...
سه مال آسیا و ژاپن هست ...
شما یه سر برید دوبی هم اونجا همه بازی ها پال هستن و رجین دو چون بازی هاشون رو از اروپا می آرن ! برا همینم تو ایران بازی ها اکثرا ریجین دو هستن ...
اینجا هم همینو می گه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by J A V I D; 29-08-2011 at 23:27.
Region code Area
0 Informal term meaning "worldwide". Region 0 is not an official setting; discs that bear the region 0 symbol either have no flag set or have regions 1–6 flags set.
1 United States, Canada, Bermuda, U.S. territories
2 Europe (except Russia, Ukraine, and Belarus), Middle East, Egypt, Japan, South Africa, Swaziland, Lesotho, Greenland, French Overseas departments and territories
3 Southeast Asia, South Korea, Republic of China (Taiwan), Hong Kong, Macau
4 Mexico, Central America, Caribbean, South America, Australia, Oceania
5 India, Afghanistan, Sri Lanka, Ukraine, Belarus, Russia, Africa (except Egypt, South Africa, Swaziland, and Lesotho), Central and South Asia, Mongolia, North Korea
6 People's Republic of China
7 Reserved for future use (found in use on protected screener copies of MPAA-related DVDs and "media copies" of pre-releases in Asia)
8 International venues such as aircraft, cruise ships, etc.
ALL Region ALL discs have all eight flags set, allowing the disc to be played in any locale on any player.
طبق حرف خودتون 3 براي ژاپن ولي اينجا 2 زده در ضمن 3 براي قسمتي از اسيا است
كلا به غير از اينا راجع به NTSC از راهنماييت ممنون![]()
Last edited by shahin_mp3; 30-08-2011 at 00:48.
دوست عزیز شما پشت کاور های بازی ریجین سه رو نگا کن همش خرچنگ غورباغه نوشته ما به این خط همه می گیم ژاپنی حالا شاید ژاپنی هم نباشه مثلا تایلندی باشه یا چینی باشه ولی همه بهش می گن ژاپنی !!!! من کنسول فتم هم ساخت ژاپنه ولی ریجینش دو ... در هر حال سه هم مال آسیاست و زبون خرچنگ غورباغه حالا شما می خوای بگی نه مال قسمتی از آسیاست دیگه هر جور راحتی ... من از دید زبانی گفتم ژاپنیه !
Last edited by J A V I D; 30-08-2011 at 09:13.
من طبق حرف خودت گفتم حالا هر خرچنگ قورباغه اي و كه نميشه گفت ژاپن
چين كه اين وسط دسته بيل نيست![]()
سلام
امروز داشتم kilzoon 2 بازی میکردم یهو دیدم اونم مثل heavy rain قفل کرد
چندین بار امتحان کردم باز هم همون جا قفل کرد !!!
باید برم هر دو بازی رو بدم پس ....
ماله رجیون مطمئناً داخل پاساژ هم که میرم همه بازی هاشون مثل همه (رجیون های خراب)
چون اگه یه نسخه دیگش رو بگیری درست میشه ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)