بازی رو خریدی؟ اگه خریدی ازکجا گرفتی![]()
بازی رو خریدی؟ اگه خریدی ازکجا گرفتی![]()
بچه ها اگر دنبال Music Video برای psp می گردید یه سر به تاپیک زیر بزنید.
با تشکر از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر می شه یه چند نا تعمیرگاه مجاز psp (حداقل معتبر) معرفی منید فقط سریع
تهران هر جاش باشه اشکال نداره
خیلی ممنون
عذز ميخوام دير جواب دادم . . .
اين مشكل نيست به خاطر اينكه از برچسب LCD استفاده كردين نور بازتاب ميكنه . من امتحان كردم . قبل از زدن برچست درست بود ولي وقتي برچسب يزني اين طوري ميشه . طبيعيه . مشكل خواصي نيست و ..
دوستان یه لطفی کنید یه بازی معرفی کنید که هم خیلی باحال و اعتیاد آور باشه هم اعصاب خورد کن و سخت نباشه.
دمتون گرم
از شما ممنون که چواب دادید..
دوستان من تم ctf رو ریختم و وقتب ریستارت شد کپی خورش نپرید .psp من 3000 . عجیب نیست؟![]()
نه هیچ عجیب نیست بره منم که 2000 هستش اینطوریه فکر کنم فقط فت اینطوریه که باید دوباره کپی خورش کنی
نه اصلا عجیب نیست مال منم اینجوریه.دوستان من تم ctf رو ریختم و وقتب ریستارت شد کپی خورش نپرید .psp من 3000 . عجیب نیست؟![]()
فکر میکنم جدیدا اینجورین.
کسی نیست جواب بده؟
راستی برای اینکه برم تو منوی ریکاوری و گزینه ی Execute BOOT.Bin in UMD/ISO فعال کنم اول باید کجا برم؟
کمک کنید!
من اونقدر که می دونم کمکت می کنم
اول از همه باید اینترنت پر سرعت(adsl) داشته باشی
بعد باید یه wifi max بخری و از طریق اون psp رو به کامپیوتر وصل کنی (wifi max فرستنده ی امواج wlan هستش که امواج wlanرو رو پخش می کنه وpsp با دریافت این امواج می تونه به اینترنت پر سرعتت وصل شه وهر کاری خواستی با اینترنتت توی psp بکنی بردش هم حدود 30 متره قیمتش هم حدود 30 تا 50 هزار تومنه ولی دیگه طریقه ی نصب اونرو به کامپیوتر بلد نیستم ونمیدونم کار مودم رو هم انجام میده یا نه)
اگه به دردت خورد تشکر کنی بد نیست
یه کار دیگه هم میتونی بکنی بری دنیا رو بگردی ببینی کجای دنیا اینترنت wlan رایگان پیدا می شه سایت irpsp.com یه تاپیک درمورد همین موضوع داره یه سر بزن
Last edited by wonderful; 31-08-2009 at 21:05.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)