سلام آقای Cd-rw
یه سوال داشتم این دکلهایی که تو اتوبان قم تهران آماده بهره برداری هست برا ایرانسله یا مخابرات؟ چون مخابرات که قبلا اونجا آنتن می داد احتیاجی نداشت
اگه نیست این جاده ها رو کی قراره پوشش بدند؟
سلام آقای Cd-rw
یه سوال داشتم این دکلهایی که تو اتوبان قم تهران آماده بهره برداری هست برا ایرانسله یا مخابرات؟ چون مخابرات که قبلا اونجا آنتن می داد احتیاجی نداشت
اگه نیست این جاده ها رو کی قراره پوشش بدند؟
اقایون تورو خدا مطلب زیر رو بخونید تا بتو نید حسابی بخندید !!!!!! والا نمیدونم این افراد کجا هستند!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا من میرم تو اینترنت این ارورو میده ینی چی
communica failt
در مورد اون مطلب تالیا نیوز بگم که اولا کی حاضره برا اعتباری درخواست E-Care بده؟ اصلا لازم نداره!
ثانیا من خودم ساعت 12 زنگ زدم و یه ریال هم تا حالا کم نکرده!
اصلا هر کی تونست به تالیانیوز میل بزنه به ماهم یاد بده. ثانیا اگه راست میگن شماره ی یارو رو بذارن دیگه !!!!!
سلامنوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نمیخوام از تالیا نیوز دفاع کنم اصلان از خبرهاش خوشم نمیاد ولی برای من پیش اومد همچین چیزی
من روز 1 فروردین مکالمه داشتم 1 ساعت و اصلا کم نشد
ولی روز 2 فرورین من حدود 3 ساعت وراجی کردم ولی متاسفانه کم شد که روز 3 فروردین متوجه این موضوع شدم
ولی روز 3 درست شده بود ولی این حساب که برای من اومده کی جوابگو میباشد؟
ممنون
ولی ایرانسل رو دست نداره قبولش دارم ولی متاسفانه...
پرینت مکالماتت رو از طریق e-care بگیر. اگه واقعاً کم کرده باشن، می تونی پس بگیری.
ضمناً یادت باشه که فقط ایرانسل به ایرانسل.
در مورد تالیا نیوز هم باید بگم که اگه می خواست درست حسابی خبر های واقعی از ایرانسل بده که دیگه اسمش رو تالیا نیوز نمیذاشتن.
اسمش میشد: ایرانسل نیوز !!!
همونطور هم که می بینید، در مورد تالیا فقط صحبت از حذف محدودیت ها و کاهش قیمت ها و ... کرده.
اینم برای تماس با این سایت. بروبچ یه تاریخی قرار بزارن که ای-میلشون رو از اعتراض بمبارون کنیم.
مدیر روابط عمومی :
مدیر سایت :
واحد اطلاعات :
Last edited by ShahabSAMSUNG; 28-03-2007 at 02:11.
والا طبق اون اخبار در پیت که ما داریم و اون چیزهایی که از سایت تالیا نیوز خوندیم اون 200 دقیقه رایگان مال طرح پرداخت ماهیانه است و برای اعتباری ها 5000 تومان اعتبار اضافه توی سیم کارت حساب کردند ( از دوستان گرفتن و حدود 10000 اعتبار داره خودتون بهتر میدونین که سیمکارتهای اعتباری ایرانسل 5000 تومان اعتبار دارند )
این از موضوع اول -
موضوع دوم اینکه
من خودم هنوز هیچ تخفیفی از ایرانسل نگرفتم - با اینکه توی دو دوره تخفیف باید برام حساب میشده ( میشه گفت ایراد از نرم افزار کنترل هست )
------------
مهدی 2007 میخواد بدونه که دکلهای اتوبان تهران کرج مال کدوم اپراتوره - باید بهش بگم نمیدونم چون شکل همشون داره یکی میشه و ما هم که قرار نیست از تمام دکلهاشون خبر داشته باشم .
ولی فرقی نمیکنه با این جنگ و دعوایی که من بین اپراتور ها میبینم باید منتظر روزی باشیم که توی هر خونه ای یه دکل نصب کردند
خیلی خوبه ممنون منم استفاده کردم! کاش هر چه زودتر مشکلاتش حل بشه!
بچه ها شما هم تو اینتر نت مشکل دارین
ما من همش کانگشن ارور میده
یا هیچ سایتی رو باز نمی کنه
تو تهرانم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)