آقا مصطفی لینک این درایو W900 رو میزاری برای دانلود . ممنون
آقا مصطفی لینک این درایو W900 رو میزاری برای دانلود . ممنون
یه بار دیگه قسمت فلش گوشی رو با Phone XS فلش کن درست میشه
شما باید فایلهای Main و Fs گوشی W800 رو روی گوشی خودتون بریزید.ولی چون رجیستر دستی هستید رجیستر شما میپره که باید بدید بیرون براتون دوباره رجیستر کنند. با نرم افزارهای فلشر می تونید این کار رو انجام بدید مثل XS++.
وقتی میخام با آلفا6 کار کنم بعد از 3-4 دقیقه گوشی روشن میشه و دیگه ادامه پیدا نمیکنه .مشکل کجاست .در ضمن چنجی هم هست!
با سلام !
من گوشیم w700 و از طریق کاری که گفتید برای هک کردن و فلش کردن انجام دادم ولی با نرم افزار اولی گوشیم را با فایل های k750 , w800 که هست فلش کردم و گوشیم دیگه روشن نمیشه و فار منجیر هم نمیشناسه !
چیکار باید بکنم !
میخاستم طرفیت sms و بقیه تغییرات را بدم که گیر کردم !
په جوری به حالت قبلی برگونمش یعنی روشن شه !
لطفاً کمک کنید !
گوشی شما چیه (رو چی اون درایور رو نصب کردی)این درایور رو امتحان نکردم آدرس دانلود رو بده امتحان کنم .(تمام داریور w800,k750 رو تست کردم تمام نمیدونم 20تا یا 25 درایور رو هیچ کدام به کیفیت اصلی w810 نبود)
بعدشم فلش که نمیشه اس ام اس که نمیشه و کیفیت صدا که درست نمیشه (اصلیش بهتره)
فکر هم نکنم از این به بعد هم چیزی بیاد که بشه با اون مشکلو حل کرد
بازم تشکر از آقا مصطفی به خاطر جواب شما ولی به نظرم تا کامل نشد بهتره کسی این مسائل رو با گوشی تست نکنه
من که تصمیم به فروش گوشیم گرفتم چون بزرگترین اشکالی که دیدم اینه که این گوشی قابلیت کد گذاری (قفل کردن) گوشی را برای جلوگیری از دسترسی دیگران به اس ام اس و . . . را نداره در ضمن فضای اس ام اس اون هم 200 تا بیشتر نیست و صداش هم نسبت به موتورولا کمه تازه شم موتورولا(v3i , v3x) انتخاب خودم v3x هم به راحتی فلش میشه و هم واقعا کیفیت صداش بهتره و بیشتره و هم چنین کیفیت دوربینش حرف نداره در مقایسه با w810 قیمتش هم ارزونتره انتن دهی خوبی هم داره و تازه شم دو دوربین هم داره به نظرم تو خرید w810 اشتباه کردم باورتون نمیشه فلش کردنش چقدر راحته یا بقیه مواردی که بحثش است
Last edited by poya_f; 08-04-2007 at 17:20.
سلام
من تمام مراحلی رو که اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشتید رو انجام دادم ولی وقتی می خوام با far به گوشی وصل بشم می نویسه
Boot :waiting answer from phone
عکس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وبعد قطع میشه و صفحه اصلی far رو نشون می ده
به خاطر همینم نمی تونم گوشیم رو روشن کنم
میشه لطف کند و اون sefp که خودتون استفاده کردید رو up کند
k750i, 49,red
با تشکر
سلام
من تمام مراحلی رو که اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشتید رو انجام دادم ولی وقتی می خوام با far به گوشی وصل بشم می نویسه
Boot :waiting answer from phone
عکس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وبعد قطع میشه و صفحه اصلی far رو نشون می ده
به خاطر همینم نمی تونم گوشیم رو روشن کنم
میشه لطف کند و اون sefp که خودتون استفاده کردید رو up کند (SEFP 0.10.0.51 رو در db2010cid49_4_alpha\sefp کپی کردم ولی نشد )
k750i, 49,red
با تشکر
شما بايد sefp رو درست بريزي بعد حتي اگه فايل Sefp درست باشه اينجوري ميشه. بايد باطري رو در بياري 20 ثانيه بعد جا بزني بعد كانكت بكني وصل بشه تنظيمات رو هم بايد درست انجام بدي
اشتباه نكن يه خورده صبر كني نفوذ كامل db2020 هم ميادش ميتوني همه كار انجام بدي. من خودم k800 دارم ولي گوشيهاي ديگران رو درست ميكنم درايو w900 استفاده كردم هم براي k750 هم براي w810 خوب جواب دادش مخصوصا w810 كيفيتش خوب شدش. قفل گذاري هم پچ هاش براي k750,w800 اومده براي اين گوشيهام ميادش. يكي از دوستاي خوبمون آقا مسعود در پچ ساختن مهارت داره الان داره زحمت ساختن پچ هاي خوب و مفيد رو ميكشه براي دوستان. موتورلا هم من استفاده كردم زياد جالب نبودش. البته هر جور كه خودت راحت تري![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)