به نظر من آشغال ترین گوشی ان 70 چون بابام یکی داره واز خریدش پشیمونه و می خواد ردش کنه و یه پی 990 بگیره ان 70 آشغاله دیگه نخریدش چون من تجربه کردم حالا من گفتم ...........
به نظر من آشغال ترین گوشی ان 70 چون بابام یکی داره واز خریدش پشیمونه و می خواد ردش کنه و یه پی 990 بگیره ان 70 آشغاله دیگه نخریدش چون من تجربه کردم حالا من گفتم ...........
ببین دوست من اینجاجای بررسی کردن مشکلات N70 هستش نه جای کرکری خوندن پس بیخال شو اصلا برو یه تاپیک برای 5700 بزن و اونجا از امکانات 5700 تعریف کن قربانت
لطفا یکی از مدیرها بیاد وضعیت تاپیک رو بررسی کنه متاسفانه کسانی هستند که قصد انحراف این تاپیک رو دارن
سلام به همه دوستان
آقا ما رفتيم توي سايتي كه الان يادم نيست چي بود نوشته بود تغيير فونت گوشي ان 70 دانلود كردم. يه فايل بود كه بايد تو پوشه سيستم تو رم كپي ميكردم حالا فونت گوشي عوض شده اصلا به درد نميخوره عربي گوشي هم پريده يعني هست ولي نميتونه نشون بده.
كمك كنيد درستش كنم.ان 70 داران عزيز برن ببينن تو پوشه سيستم گوشيشون چه تو رم وچه تو حافظه گوشي پوشه فونت هست يا نه اگه داشتيد يه جا آپلود كنيد من دانلودش كنم
ممنون
یه مستر ریست کن درست میشه![]()
من اپراتور لوگو رو با FExplorer عوض کردم حالا چه جوری به شکل قبلی برگردونم؟؟
دوست عزیز به نظرم همون گوشی که توی امضات هست رو بگیر 5700
چونکه هم سی پی یو ش بیشتره و هم نگارش جدید سیمبین رو داره و هم قیمتش مناسبه
فقط5700 بهترین گوشی دنیا و ان 70 یه آشغاله ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
![]()
![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)