سلام اقا مهدي
نه بابا با ان سي هم كپي نمي شه
اگه ميخواي بدوني نرم افزار ماله شركت رز پارسيان است
كسي ميدونه چي كار بايد بكنم
سلام اقا مهدي
نه بابا با ان سي هم كپي نمي شه
اگه ميخواي بدوني نرم افزار ماله شركت رز پارسيان است
كسي ميدونه چي كار بايد بكنم
با سلام
آقا احسان !
این به خاطر حضور دوست خوبمون آقای Isaaaac هست !
جناب shubtt !
من منتظرم ...
h_radnoosh عزیز !
من یه کمی فراموش کار شدم ...
الان یادم نیست بهت بگم . میگردم پست قبلی ات را پیدا کنم و ...
جناب persiankitty عزیز !
ایشون احتمالا این لینک ها را از توی خود سایت tz پیدا کرده ...
من هم دانلود نکردم ...
سلام آقايmehdi_7070ممنون كه جواب داديد.
سلام آقاي Isaaac
شما دو نفر فكر كنم بتونيد جوابمو بديد: من يك سيدي دارم كه با استفاده از كاراكترهاي غير مجاز قفل روشه به اين ترتيب كه يك پوشه نول درست كردند و درون آن اطلاعات را با يك برنامه مخفي كردند مثل cd secure حالا من نمي تونم با ايزو بوستر و وين ايزو و اولترا ايزو آن فايل مخفي(را كه با ان سي ديدم) را كپي كنم چون در ويندوز داخل پوشه نول نميشه ضمنا با اولترا ايزو اون نول را كشيدم بالا و اسمشو تغيير دادم ولي باز نشد چيزي كپي نكرد نمي دونم چي كار كنم .
فكر كنم از داس بايد راهنمايي كنيد
جناب h_radnoosh !
فكر كنم با ISOBuster باید میشد دیگه ...
شاید این پوشه سر کاری باشه ...
اینجا دیگه تخصص آقای Isaaaac هست ... من تا حالا قفل این جوری ندیدم ...
شرمنده
با سلام
عزیزانی که می خواهند لوگوی ( ! ) این تاپیک را در امضای خود بذارند کد زیر را توی امضاشون بذارند ...
توی امضای خودم هم هست ...
با تشکر ـ مهدی
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
لینک عکس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک تاپیک :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Last edited by mehdi_7070; 12-02-2006 at 17:00.
1 .چند تا پست قبلي براي كپي فايل ها از پوشه هاي مخفي توضيحات كافي داده شده است .
2 . مقاله هم ويرايش ني شود چون كسي به غير دلبند كيتكت ( مهدي ) اعتراضي نكرده است .
h_radnoosh .3 لطفا توضيحات مفصلي در رابطه با سي دي و قفل بگذاريد !
سلام دوستان
در سيدي المائده ي 2 قفلي به نام Gold Lock بكار رفته، كه با clone و ahcohol به راحتي ايمج گرفته مي شود ولي وقتي اين سيدي را اجرا مي كنيم. كار كه نمي كند هيچ، كامپيوتر را نيز رستارت ميكند. آيا از دوستان كسي با اين نوع از قفل برخورد كرده، و آيا راهي براي اجراي آن وجود دارد.
آقا sasan888 !
قفل این سی دی بسیار قوی هست ...
به این راحتی نمیشکنه ...
فکر کنم که cracki اون را کرک کرده ... البته cracki که من می گم مدیر انجمن نیست ...
ایمیلش اینه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به من که جواب نداد ... شما ببین چی می گه و به ما هم بگو ...
خودش توی پرشین تولز نوشته بود
با سلام
دوستان یه سی دی بنام آموزش visual stidio6
رو سی دی 4 نقطه تفریبا پلاستیک مانند روی سی دی انگار چسباندند
آیا این همان قفل نقطه ای است
با pre gap نشد ازش ایمیج گرفت
آیا راهی دیگری است؟؟؟؟
دوست عزيز من يك راهنمائي كلي بكنم شما اگر مي خواهيد از اين جور سي دي ها استفاده كنيد بايد اول از همه فرايند كارشون رو بدونيد قفل شكستن اين نيست كه مثلا با فلان برنامه رايت بشه شما بايد ببيني اين قفل چه جوري كار مي كنه و عملكرد اون رو خنثي كني بعنوان مهمترين راهنمائي شما بايد يك برنامه process maneger قوي داشته باشي كه تمام فايلهائي كه اجرا مي شن رو نشون بده يا اگر يك برنامه نصب مي شه شما بايد يك registry monitor داشته باشي كه چك كنه چي وارد رجيستري شما شده در كل شما بايد در هنگام اجراي اين برنامه ها سيستمت رو كاملا مانيتور كني تا ببيني چه جوري كار مي كنهنوشته شده توسط sasan888
در مورد سي دي شما شما اول از همه بايد بفهمي كه چه جوري چك مي كنه كه سي دي اصلي تويه درايوه و آيا اينكه از روي درايو مجازي فقط مشكل داره يا از سي دي رايت شده هم همينجور بعد بياي وقتي سيدي مياد بالا اون proceess مربوط به قفل رو پيدا كني و وسط كارش end task رو بزني البته اگر توضيح بيشتر لازم بود من در خدمتم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)