مشکل رو به شیوه ی خودم حل کردم، باید به صورت دستی سخت افزار ها رو به ویستا شناسوند!
مشکل رو به شیوه ی خودم حل کردم، باید به صورت دستی سخت افزار ها رو به ویستا شناسوند!
دوست عزیز این تایپک برای در خواست نرم افزار وراه اندازهای سخت افزار رایانه هست.شما بهتره مشکلتون رو در
بخش بحثهای نرم افزاری مطرح کنید.
سلام دوست عزیز
مشکل منم همینه دنباله یک درایور یا نرم افزار میگردم تا مشکلم حل بشه.
یک درایور یا نرم افزار که با کلید fn کار کنه.
با تشکر
سلام لطفا درايور مادربرد elitegroup p4m890-t را براي ويندوز 98 مخصوصا درايور كارت گرافيكي كه on مي باشد و درايور كارت شبكه كه آن هم on مي باشد با تشكر
سلام
شما ویندوز اکس پی نصب کن تا راه اندازها رو برات به صورت خودکار نصب کنه
درايور XP براي كارت Miro DC30 Plus ميخوام كسي ميتونه كمك كنه؟
سلام من یک لپ تاپ hp pavilion dv6000 خریدم.درایور هاش هم نصب کردم و لی وبکمش کار نمیکنه لطفا اگر میشه کمکم کنید
با سلام مودم من galaxy 2 chip است ولی من درایور آن را مدتی است گم کرده ام لطفا کمک کنید از کجا آنرا بدست آورم
با سلام
کسی از دوستان می تونه برام درایور مونیتور سامسونگ Sync Master MB1795
را آپ کنه یا از کجا میشه دانلودکرد ؟ ممنون می شم
یک جوی استیک usb شبیه به جوی استیک playstation دارم که روش نوشته Boxker .قبلا با وصل کردن کابلش به کامپیوتر به راحتی شناخته میشد و میشد ازش استفاده کرد ولی بعد از عوض کردن ویندوز دیگه شناخته نمیشه.حتی با وصل کردن کابل کامپیوتر هیچ عکس العملی نشون نمیده.هرچی هم از کنترل پانل تنظیم میکنم جواب نمیده. کسی درایور نداره.
راستی این ویندوزی که نصب کردم همون ویندوز قبلی بود(یک cd بودند).حالا چطور اون قبلی میشناخت این یکی نمیشناسه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)