تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 99 از 307 اولاول ... 49899596979899100101102103109149199 ... آخرآخر
نمايش نتايج 981 به 990 از 3062

نام تاپيک: شروع کار با لینوکس

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

بله تو لینکی که دادید درست نوشته و پارتیشن مجبک(منظورم بوتیبلش هست) هیچ کدوم از درایو ها رو نمی تونه ریسایز یا هر تغییر دیگه ای توش اعمال کنه (وقتی پارتیشن لینوکسی داری رو هارد) واسه همین من از GParted استفاده کردم تا الانم که نه پارتیشن مجیک نه جی پارتد به اطلاعاتم آسیب نزدند اما این رو تضمین نمیکنم

خدمت P A R M I S عزیز هم عرض کنم تا جایی که من می دونم همون درصد احتمال داره که خود ویدوز احتمال ویروسی شدنش هست

خد.ت ali zi zeperto هم عرض کنم برا ی سوار شدن خودکار درایو هات باید fstab رو ویرایش کنی که فکر کنم زیاد واسش بحث شده و باید سرچ کنی...
    بله من میدونم که این که این ها به فایل ها آسیب بزند کم است ... ولی مسئله این جاست که من میخوام برای لینوکس قابل استفاده باشه یعنی لینوکس بتونه بشناسه ! بلاخره هر چه باداباد ! فعلا که از همین سایت sito سفارش دادم ... خدا بزرگه !

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

سلام
    اگرمن با ویژال بوکس ویندوز درلینوکس نصب کنم چند درصد احتمال ویروسی شدنش هست؟؟؟
    اخه فقط کارهام درویندوزه ونباید به هیچ وجه ویروس بگیره
    اگربخوام تو لینوکس ویندوز بنصبم وبعد انتی ویروس که سرعتم صفر میشه...
    ممنون
    هیچ فرقی بین نصب عادی و یا از طریق ماشین های مجازی وجود نداره، ویندوز امکان ویروسی شدن رو داره، و چون در لینوکس هست دلیلی بر امن بودنش نیست، یعنی در واقع فکر کنید یک ویندوز نصب کرده اید! پس نیاز به یک آنتی ویروس هم دارید. فکر هم نمی کنم زیاد مموری ببره،‌ یک آنتی ویروس سبک مانند nod32 کار شما رو راه می اندازه.

بله من میدونم که این که این ها به فایل ها آسیب بزند کم است ... ولی مسئله این جاست که من میخوام برای لینوکس قابل استفاده باشه یعنی لینوکس بتونه بشناسه ! بلاخره هر چه باداباد ! فعلا که از همین سایت sito سفارش دادم ... خدا بزرگه !
    دوست عزیز،‌ شما به هر فرمتی که دوست دارید اون پارتیشن رو ایجاد کنید، بعدا در نصب خود توزیعتون پارتیشن رو به یکی از فرمت های مورد نظر شما (که عموما ext3 هست) تغییر می دهد.
    لینوکس اکثر فایل سیستم ها رو پشتیبانی می کنه.

3. 2 کاربر از taia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام
    اگرمن با ویژال بوکس ویندوز درلینوکس نصب کنم چند درصد احتمال ویروسی شدنش هست؟؟؟
    اخه فقط کارهام درویندوزه ونباید به هیچ وجه ویروس بگیره
    اگربخوام تو لینوکس ویندوز بنصبم وبعد انتی ویروس که سرعتم صفر میشه...
    ممنون
    هر چند که می دونم پستم ربط چندانی با این بخش نداره ! ولی خب فکر کنم کار شما رو راه بندازه !

شما می تونین از نرم افزار Microsoft Virtual PC استفاده کنید !

لینک دانلود :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    جهت کسب اطلاعات بیشتر به پست های زیر مراجعه فرمایید !

کد:
    کد:

5. این کاربر از F@$hist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من برای مونت کزدن یه سرچی کردم و به این نتیجه رسیدم که باید تو فایل /etc/fstab یه تغییراتی از این قبیل داد
    #/dev/sda1 /mnt/disk-1 vfat rw,umask=0000 0 0
    این خط رو وسط محتویات فایل اضافه کردم اما جواب نداد.sda1 درسته.مشکلش چیه ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gnu/Linux

پيش فرض

هر چند که می دونم پستم ربط چندانی با این بخش نداره ! ولی خب فکر کنم کار شما رو راه بندازه !

شما می تونین از نرم افزار Microsoft Virtual PC استفاده کنید !

لینک دانلود :

کد:
    جهت کسب اطلاعات بیشتر به پست های زیر مراجعه فرمایید !

کد:
    کد:
    خب وقتی نرم‌افزار اوپن سورسی به نام VirtualBox ODE وجود داره، چرا دست به دامن اجنبی‌ها می‌شین؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gnu/Linux

پيش فرض

من برای مونت کزدن یه سرچی کردم و به این نتیجه رسیدم که باید تو فایل /etc/fstab یه تغییراتی از این قبیل داد
    #/dev/sda1 /mnt/disk-1 vfat rw,umask=0000 0 0
    این خط رو وسط محتویات فایل اضافه کردم اما جواب نداد.sda1 درسته.مشکلش چیه ؟
    می‌شه سوال رو بهتر بپرسین؟
    اول هدفتون چیه (که فکر کنم آوتو مانت شدن درایو C وین۲ز باشه(؟))
    فایل سیستم اون پارتیشن چیه؟ (Fat32 یا NTFS یا EX3)
    از چه توزیعی استفاده می‌کنید؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

یه چیزی درباره ی این مونت شدن ! اوبنتو به طور اتوماتیک این کار رو می کنه !(لااقل super ubuntu که مطمئنم !)
    ولی پارسیکس این کار رو نمی تونه بکنه !

یه مشکل !

اولیش مربوط به اوبنتو میشه ! که توی تاپیک خودش می گم !!! LOL !!!

و اما بعدیش ! می خواستم بدونم من که رم 1 گیگ دارم هم باید این swap رو پارتیشن بندی کنم ؟ چه اندازه ؟

اخه می ترسم الکی swap رو بسازم و بعد هم سرعت گیر باشه !(طبق گفته ی آموزش های پارسیکس ! اگر بیش از اندازه فضا برای این پارتیشن بذاریم ! مشکل ایجاد میشه !)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض نصب مودم و غیره!

سلام
    من حدود دو سه روزه سی دی (یعنی دی وی دی ) های اوبونتو و سوزه(زوزه زوز سیوز یا هرچی دیگه رو!!) گرفتم
    و 3 4 بار هم 2 3 تا سیستم عامل ریختم یعنی میشه 6 7 8 9 10 تایی (حدودا!!)
    من کلا از این کار خوشم میاد!: دی
    به هر حال تصمیم گرفتم فعلا xp رو کنار بزارم و تنها چیزی که جلوم رو میگرفت نداشتن درایور مودم برای ویستا بود که حل شد و منم ویستایی شدم(البته با ترس و لرز!!)
    الان هم سوز (یا همونا!!) و ویستا دارم و اگه مشکل مودمم در اوبونتو یا سوزه (یا همونا) حل بشه احتمالا میرم سمت گنو/لینوکس و اپن سورس و این حرفا(البته من سرور سایتم لینوکس هست و همین باعث علاقه ی من به این سیستم عامل ها شد)
    در ضمن من عاشق php هستم و یک ارتباط هایی بین لینوکس و اون (دورادور البته!!) دیدم! هم چنین دوست دارم خودم رو از دسته ی دزد ها یه کم جدا کنم!!!!
    به هر حال خیلی حرف زدم!
    لپ کلام اینکه من میخوام مودمم رو نصب کنم
    مودمم هم اینه::motorola sm56
    هیچ جوره هم نه میتونم adsl بگیرم(چون فیبر نوری هستیم)
    نه میتونم وایرلس بگیرم(تو پوشش نیستیم!!)
    و ...
    به هر حال مودمم همینه که هست!
    مرسی از راهنمایی کاملی که قراره بکنین!!
    با بایی!!!
    Last edited by ssiavashh; 20-01-2009 at 18:55.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

می‌شه سوال رو بهتر بپرسین؟
    اول هدفتون چیه (که فکر کنم آوتو مانت شدن درایو C وین۲ز باشه(؟))
    فایل سیستم اون پارتیشن چیه؟ (Fat32 یا NTFS یا EX3)
    از چه توزیعی استفاده می‌کنید؟
    اول که چقدر خوب شد که شما یه توجهی کردی ممنون از شما.
    من با ابونتو کار می کنم و آیکن درایو ویندوز رو هم دارم یعنی با یه کلیک مونت می شه.در ضمن یه شرتکات از my documents توی ویندوز رو توی لینوکسم درست کردم.قبل از اینکه شما بخوای از این شرتکات استفاده کنی یعنی وقتی روش کلیک می کنه بره به مسیر مقصدش باید درایو ویندوز رو روش یه کلیکی بنمایی تا مونت بشه.من می خوام که این کار رو اگه بشه اتوماتش کنم که هر بار لینوکس بالا میاد درایو ویندوزم مونت شده باشه تا از این شرتکاته راحت استفاده کنم.مشکل این چند تا کلیکیه که باید کرد.
    دوم هم که یه سوال پرسیده بودم که چطوری میشه به منوی place چیزی اضافه و کم کرد که taia جان جواب دادن و گفتن که تو ناتیلوس درگ کنم روی قسمت سمت چپش اما این روش برای این شرتکاته جواب نمی ده .قبل هم مطرح کردم ولی جوابی نداشت شما اگه بلدی یه جوابی بده.خیلی ممنون

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

سلام
    من حدود دو سه روزه سی دی (یعنی دی وی دی ) های اوبونتو و سوزه(زوزه زوز سیوز یا هرچی دیگه رو!!) گرفتم
    و 3 4 بار هم 2 3 تا سیستم ...
    هر سوالی رو در تاپیک مربوط به خودش مطرح کنید ( دیدن فهرست تاپیک هم فراموش نشه)
    کد:
    اول که چقدر خوب شد که شما یه توجهی کردی ممنون از شما.
    من با ابونتو کار می کنم و آیکن درایو ویندوز رو هم دارم یعنی با یه کلیک مونت می شه.در ضمن یه شرتکات از my documents توی ویندوز رو توی لینوکسم درست کردم.قبل از اینکه شما بخوای از این شرتکات استفاده کنی یعنی وقتی روش کلیک می کنه بره به مسیر مقصدش باید درایو ویندوز رو روش یه کلیکی بنمایی تا مونت بشه.من می خوام که این کار رو اگه بشه اتوماتش کنم که هر بار لینوکس بالا میاد درایو ویندوزم مونت شده باشه تا از این شرتکاته راحت استفاده کنم.مشکل این چند تا کلیکیه که باید کرد.
    دوم هم که یه سوال پرسیده بودم که چطوری میشه به منوی place چیزی اضافه و کم کرد که taia جان جواب دادن و گفتن که تو ناتیلوس درگ کنم روی قسمت سمت چپش اما این روش برای این شرتکاته جواب نمی ده .قبل هم مطرح کردم ولی جوابی نداشت شما اگه بلدی یه جوابی بده.خیلی ممنون
    برای مونت شدن اوتوماتیک توجه کنید به استراکچر fstab
    <device> <mountpoint> <filesystem> <mount options> 0 0
    بنابراین اگر نوع پارتیشن شما fat هست و البته می خواهید همه کاربران دسترسی داشته باشند خطی این چنین اضافه کنید:
    کد:
    در مورد اون مطلب places من متوجه نمی شوم چرا شما می خواهید شرتکات رو در اونجا قرار بدید!؟
    به محل اون فولدر برید و فولدر رو درگ کنید به اون گوشه، و خیلی عالی کار می کنه! من خودم ۲ تا فولدر اونجا دارم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •