نه خوب خیلی موقع ها پیش میاد ،که خود ادم خبر نداره ، مثلا من تو بازی تایم اوت داشتم بعد چک کردم دیدم پینگم با روتر از 1 پریده رفته رو 10 بعد جاشو عوض کردم رقع شد ...
نه خوب خیلی موقع ها پیش میاد ،که خود ادم خبر نداره ، مثلا من تو بازی تایم اوت داشتم بعد چک کردم دیدم پینگم با روتر از 1 پریده رفته رو 10 بعد جاشو عوض کردم رقع شد ...
مشکل حل شد!
Last edited by ar98; 26-06-2019 at 16:16.
منم چیزی غیر از این نگفتم ، تایم اوت یعنی سرور خیلی طول میکشه تا reply کنه و این خودشو اگر پینگ بگیری نشون میده و بازی و مرور وب بی کیفیت میشه .
من الآن قریب به 3 ماه هست درگیر این مشکلم هنوز هم مشکلم حل نشده. اولش میگن مشکل منطقه ای هست ولی بعدش "اعتراف" میکنن که مشکل از خودشونه. البته الآن چند روزی هست یه خبر امیدوار کننده شنیدم. ظاهراً قراره توی برخی مراکز پورت های جدیدی بذارن که خیلی از این یکی ها که مال آسیاتک هست، بهتره. باید دید که پورت های جدید چطور خواهند بود. گفتن تا نیمه تیر پورت های جدید راه اندازی میشن. امیدوارم که این فاجعه 3 ماهه من هم تموم بشه.
با پیگیری 1 هفته ای 195 از دیروز مشکلم به صورت کامل حل شد ! چندین ماه تایم اوت داشتم که این اوخر مشکل آپلود و قعطی پی در پی بهش اضافه شده بود . بهترین پیشنهاد اینه که از 195 پیگیر بشید و حتما عکس مستند ضمیمه کنید هم از قسمت Status مودم ( وضعیت خط معلوم باشه ) و پینگ و هم از تست سرعتتون و بازم میگم از 195 فقط به نتیجه میرسید !
پشتیبانی محترم و پیگیر هستند ؛ مشکلتون زود تر حل می کنند.
Last edited by ar98; 27-06-2019 at 07:57.
به نظرم تو سایت شون شکایت کنه بهتره چون من خودم چند بار به 195 ازشون شکایت کرده بودم بعد زنگ زدن گفتن تو سایت خودمون سریع تر رسیدگی میکردیم من انصراف دادم تو سایت زدم و بهترم جواب گرفتم .
از تو سایت خودشون ثبت کردم ؛ 1 هفته خبری نشد تا از 195 ثبت کردم فرداش زنگ زدن واسه پیگیری و میگفتن 195 لغو کنید!
متوجه نشدی مشکل کجا بود ؟ چیکار کردن ؟ مال منم مشکل mtu داشتم آخرم نقهمیدم کی درستش کرد اونم روز سوم عید
امروز از ساعت ۱۰-۱۲ قطعی داشتم ، دیشب هم ساعت ۱۲ ------ ها دچار اختلال شده بودن.
فعلا همه چی آرومه ، اما سرعت مثل سابق نیست و استریم از یوتیوب و فیسبوک کیفیت های HD به بالا با بافرینگ همراه است.
مقدار درست واسه دیده بان نت
TCP MTU : 1466
TCP MSS : 1426
ست کنید تاثیری فوق العاده ای داره !
به طور کل نمیگن مشکل از کجاست و مشکل از چی بوده چون به سرپرست بخش فنی آقای سلطانی منتقل میکنن و آقای سلطانی هم ارجاع میدن به بچه های بالا! اون ها هم جوابی نمدین فقط مشکلو حل می کنند
سرویس 16 مگ دارید ؟
مقدار های زیر چند هست تو مودم برای شما ؟
SNR Margin
Line Attenuation
Data Rate
Last edited by ar98; 27-06-2019 at 16:27.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)