تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 99 از 859 اولاول ... 49899596979899100101102103109149199599 ... آخرآخر
نمايش نتايج 981 به 990 از 8582

نام تاپيک: TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2016

12 نصب آنتن برای تقویت WIFI و LTE

سلام . متاسفانه واضحه که ایرانسل تمام تلاشش رو کرده که مودم هاش ارزون در بیان و کیفیت مهم نبوده . مودم z6000 من سیگنال دهی WIFI افتضاحی داشت جوری که حتی وقتی بهش میچسبیدم هم فول آنتن نمی داد . واسه همین بازش کردم و آنتن خارجی بهش متصل کردم و نتیجه عالی شد . همون طور که از بدنه مودم معلومه جا برای انتن خارجی هم داشته ولی آقایون خسیس بازی در آوردن . اونایی که مشکل آنتن دهی LTE هم دارن میتونن بازش کنن و آتن های اکتیو LTE به جای انتن های اصلی نصب کنن . نصبش هم خیلی آسون هست و فقط نیاز به خرید انتن اکتیو داره . تو سایت های الکترونیک سرچ کنید پیدا میشه . اگر آنتن اکتیو هم پیدا نکردین هر آنتن Passive که تو رنج 3500 MHz بهره خوبی بده هم کفایت میکنه و از انتن داخلی مسخره خودش بهتره . دقت کنید که همه انتن ها تو همه رنج ها کار میکنن ولی بهره db اونها تو هر فرکانسی متفاوت هست . همین آنتن WIFI رنج 2.4GHz یا 5GHz میتونه انتخاب ارزون و راحتی واسه انتن LTE باشه اما باید تست بشه . اونایی که فقط مشکل انتن LTE دارن میتونن رو دو تا پورت آنتن LTE نصب کنن . میشه یه پورت رو هم واسه WIFI و اون یکی رو واسه LTE استفاده کرد . آنتن Wifi لحیمی هست ولی آنتن LTE سوکت داره و راحته . عکس های مربوط به تعویض انتن WIFI رو میذارم . مقایسه سیگنال رو با اکسس پوینت linksys خودم انجام دادم که انتن دهیش واسم عالی بود ولی از مقایسه معلومه که بعد از عمل حتی از اون هم بسیار عالی تر جواب میده . سیگنال دهی تقریبا 35 dBm بهتر شد .
    مواد لازم : دو عدد کانکتور SMA نری سیم دار ، دو عدد آنتن WIFI رنج 2.4 گیگاهرتز مادگی . من آنتن 7db خریدم ولی فکر میکنم حتی آنتن 3db هم از انتن های اصلی خودش بهتر جواب بدن . تو اینترنت هم پیدا میشن . مراقب باشین اشتباهی آنتن GSM نخرین
    متاسفانه فروم نمیذاره عکس مستقیم اپلود کنم . عکس هارو فرستادم به اقا پویا که اپلود کنه . ممنون
    Last edited by easyacer; 30-01-2017 at 17:06.

2. 16 کاربر از easyacer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها greatpouya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام . متاسفانه واضحه که ایرانسل تمام تلاشش رو کرده که مودم هاش ارزون در بیان و کیفیت مهم نبوده . مودم z6000 من سیگنال دهی WIFI افتضاحی داشت جوری که حتی وقتی بهش میچسبیدم هم فول آنتن نمی داد . واسه همین بازش کردم و آنتن خارجی بهش متصل کردم و نتیجه عالی شد . همون طور که از بدنه مودم معلومه جا برای انتن خارجی هم داشته ولی آقایون خسیس بازی در آوردن . اونایی که مشکل آنتن دهی LTE هم دارن میتونن بازش کنن و آتن های اکتیو LTE به جای انتن های اصلی نصب کنن . نصبش هم خیلی آسون هست و فقط نیاز به خرید انتن اکتیو داره . تو سایت های الکترونیک سرچ کنید پیدا میشه . عکس های مربوط به تعویض انتن WIFI رو میذارم . مقایسه سیگنال رو با اکسس پوینت linksys خودم انجام دادم که انتن دهیش واسم عالی بود ولی از مقایسه معلومه که بعد از عمل حتی از اون هم بسیار عالی تر جواب میده . سیگنال دهی تقریبا 35 dBm بهتر شد .
    مواد لازم : دو عدد کانکتور SMA نری سیم دار ، دو عدد آنتن WIFI رنج 2.4 گیگاهرتز مادگی . من آنتن 7db خریدم ولی فکر میکنم حتی آنتن 3db هم از انتن های اصلی خودش بهتر جواب بدن . تو اینترنت هم پیدا میشن . مراقب باشین اشتباهی آنتن GSM نخرین
    متاسفانه فروم نمیذاره عکس مستقیم اپلود کنم . عکس هارو فرستادم به اقا پویا که اپلود کنه . ممنون

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

4. 17 کاربر از greatpouya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ir.ghost's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

دسخوش !
    فقط به نظرت آنتن 3.5ghz کجا بگیریم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2016

پيش فرض

دسخوش !
    فقط به نظرت آنتن 3.5ghz کجا بگیریم؟
    در توضیحات عرض کردم . آنتن مخصوص 3.5GHz نداریم ولی انتن 2.4 یا5 گیگاهرتز ( که مخصوص WIFI هست ) هم در مقایسه با آنتن LTE اصلی خود مودم جواب خیلی بهتری خواهد داد . من چون خودم حالت عادی 3 خط آنتن دارم دیگه انگیزه تست کردن نداشتم
    Last edited by easyacer; 30-01-2017 at 23:04.

7. این کاربر از easyacer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

من بردمش بالا پشت بوم !
    یه PoE براش ساختم

9. 5 کاربر از ir.ghost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

اینم سیگنال

11. 2 کاربر از ir.ghost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2016

پيش فرض

من بردمش بالا پشت بوم !
    یه PoE براش ساختم

مواظب افت ولتاژ باش . ممکنه به خاطر افت ولتاژ تو این فاصله 12 ولت به مودم نرسه و تو مرز هنگ کردن باشه یا قدرت تفکیک افت کنه . در ضمن الان که زمستونه هیچ ولی تو گرمای تابستون با این همه پلاستیکی که دورش پیچیدی داغ خواهد کرد و ممکنه بسوزه
    Last edited by easyacer; 30-01-2017 at 23:59.

13. 2 کاربر از easyacer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

مواظب افت ولتاژ باش . ممکنه به خاطر افت ولتاژ تو این فاصله 12 ولت به مودم نرسه و تو مرز هنگ کردن باشه یا قدرت تفکیک افت کنه . در ضمن الان که زمستونه هیچ ولی تو گرمای تابستون با این همه پلاستیکی که دورش پیچیدی داغ خواهد کرد و ممکنه بسوزه
    PoEش اوکیه و جنس کابلش هم خوبه ( legrand )

15. این کاربر از ir.ghost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

حالا با این تغییرات نفس گیر سرعتت چند بود و چند شد؟

Sent from my X1 7.0 using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2016

پيش فرض

من خیلی راضی بودم از تی دی

امشب نا امیدم کرد ایرانسل

اولش سریع تا ۲۰ مگ پر میشه، بعد تو ۱ ۲ ثانیه یهو میفته رو ۶ ۷
    انگار لیمیت گذاشتن؟ وگرنه چرا اولش تا ۲۰ پر میکنه بعد یهو میفته؟

Last edited by bzr350; 31-01-2017 at 04:08.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •