شاتل لند در اصل برای دانلود از سایت خودش طراحی شده بعضی موقع ها هیچی ریموت نمی کنه من از صبح چند لینک زدم نشد
یا عالی هست یا 0 روز هیچی نمی شه حساب کرد
شاتل لند در اصل برای دانلود از سایت خودش طراحی شده بعضی موقع ها هیچی ریموت نمی کنه من از صبح چند لینک زدم نشد
یا عالی هست یا 0 روز هیچی نمی شه حساب کرد
سلام
من سرویس شاتل ندارم و جدیدا می خوام شاتل بگیرم.
سوالم راجع به سایت شاتل لند و بخش گیم سنترشه. می خواستم ببینم با گرفتن ترافیک نامحدود شاتل لند تا چه اندازه می تونم از گیم سنتر دانلود کنم (آیا واقعا نامحدوده؟!) و اینکه سرعت دانلود از گیم سنتر بسته به اینکه چه سرویسی و با چه سرعتی رو ازشون بخرم، میانگین چقدره؟
ممنون
بله دانلود از گیم سنتر واقعا نامحدوده.
تا اونجایی که خطتون کشش داشته باشه دانلود میکنه.
از دوستان کسی vps داره شریکی استفاده کنیم هزینه هم شریکی باشه
سلام عزیز
مقدار هارد و رم و سی پی یو مورد نیاز و اینکه چه قدر در ماه میخواهید هزینه کنید رو در پیام خصوصی به من بگید تا راهنمایی تون بکنم.
همچنین نوع استفاده و اینکه برای چه منظوری بیشتر میخواهید استفاده کنید رو هم ذکر کنید تا لوکیشن بهتری مطابق با نیاز شما معرفی کنم.
Last edited by .::Mohammad::.; 16-10-2016 at 13:41.
پول الکی ندید سرعت آپلود نفتی هست از 5 لوکیشین تست کردم
پول الکی ندید سرعت آپلود نفتی هست از 5 لوکیشین تست کردم
دوست عزیز اگر تهران هستید من سرور ایران براتون آپلود میکنم فقط با این شرط که فایلهایی رو که دانلود میکنید روی فلش هم به من بدید (البته فقط فیلم و سریال HD یا 3D)
مایل بودید پیام خصوصی بدید
من دارم با پیام خصوصی در ارتباط باش
این هفته ای که گذشت کیفیت دانلود و اپلود برای من عالی بود.
برای بقیه دوستان هم امیدوارم به همین شکل بوده باشه و انشاالله همیشه به همین شکل سرویس شاتلند در حد قابل قبول باشه و باز افت نکنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)