علت ناراضی بودنتون چی بود؟
Sent from my LG-K430 using Tapatalk
علت ناراضی بودنتون چی بود؟
1-با بررسیهایی که من کردم حداقل تو بازار ایران ابدا نمیتونیم بگیم این برند از اون یکی بهتره.بلکه باید به مدل توجه بشه.
2-قدیمی تر بودن حتما به معنی کیفیت پایینتر نیست.بلکه ممکنه مدل قدیمیتر یا بهتر یا برابر مدل جدیدتر باشه.(تاکید میکنم بازار ما نه اونا!)
3-به نظر من 4k تو شرایط فعلی(منابع full hd واقعی کمه چه برسه به 4K) ارزش پول قابل توجه بیشتری رو نداره.تازه اگه 4K واقعی هم داشته باشی باید از یک حدی از تلویزیون دورتر نباشی تا بتونی اختلاف کیفیت رو تشخیص بدی.
درود
بنده راجع برند صحبت نكردم صرفا به اين مدل w800c اشاره كردم وگرنه شما ميتونيد با خريد سري 9 سوني اوج كيفيت رو ببينيد و لذت ببريد
هر كمپاني يه سري محصولات ميان رده داره كه كيفيت مطلبوبي دارن منتها نميتونه تمام نيازهاي مصرف كننده رو برطرف كنه صرفا به اندازه هزينه اي كه ميكنه امكانات و كيفيت تعلق ميگيره
دوست عزيز من روزي كه اين مدل رو خريدم صرفا با يك سري از مشاوره هايي كه با دوستان حقيقي و مجازي داشتم دست به انتخاب اين مدل زدم تقريبا همه همين حرف شما رو ميزدن كه فعلا 4k در دسترس نيس پس نيازي به هزينه براي خريد تلويزيون 4k نيس اما خيلي زود متوجه اشتباه در خريدم شدم شايد محتواي 4k در حال حاضر كم باشه(كه به نظرم روز به روز داره فراگير تر ميشه)اما اين تي وي حتي در پخش فرمت هاي رزولوشن بالا فول اچدي 1080 هم مقداري لگ ميزد!كدك x265 رو با لگ فراوان نشون ميده كه واقعا عذاب اور بود!
من نزديك 4 تومن دادم w800c خريدم در حالي كه با همين هزينه ميشه يه 4k سامسونگ از سري suhd خريد كه علاوه بر كيفيت تصاوير بسيار بالاتر از تمامي فرمت ها و كدك هاي تصويري پشتيباني ميكنه
مشكل ديگه اين تلويزيون كم و زياد شدن نور صفحس كه با خاموش كردن سنسور در تنظيمات كمي بهتر ميشه اما كاملا برطرف نميشه
اما بدترين قسمت داستان اونجايي هست كه سوني روي اين تي وي از اندرويد استفاده كرده،به شخصه قبل خريد فكر ميكردم اندرويد روي تي وي يعني يه دنيا امكانات اما بعد خريد يه دنيا هنگ و كندي نصيبم شد
چند هفته بعد خريد تي وي و نصب چندين اپ از گوگل استور كم كم كند شدن تي وي شروع شد!
هارد 1 ترا بهش وصل كردم 2 دقيقه طول ميكشيد تا لود كنه هارد رو بشناسه اما همين هاردو به تي وي ٢ تومني سامسونگ وصل كردم كمتر از 10 ثانيه هارد رو شناخت و به صورت كاملا روون تو هارد ميشد گشت و گذار كرد!
در طراحي كتترل تي وي هم مقداري كج سليقگي به خرج دادن اكثر اوقات كه با دكمه هاي جهت چپ و راست منو كار ميكردم به دليل فاصله نزديك با دكمه هاي ديگه وارد منو هاي ديگه ميشد!
بهرحال بنده نه سهامدار شركت سامسونگ هستم نه دشمن خوني سوني،تجربيات يك ماهه استفاده از اين تي وي رو گفتم اميدوارم مفيد واقع بشه
با احترام به نظرتون ولی فکر میکنم ارتباط خوبی با تیوی تون برقرار نکرده بودین که اینطور نظر میدین. البته سلیقه ها متفاوته
من خودم 5 ماهه این تیوی رو دارم و هیچ کدوم از مشکلاتی که گفتید رو نداشتم. کم و زیاد شدن نور صفحه فقط با خاموش کردن سنسور نور درست نمیشه بلکه باید تنظیمات دیگه ای هم تغییر داد.
لگ در فول اچدی رو اصلا نمیتونم بپذیرم چون تاحالا همچین چیزی رو ندیدم. اینم بگم خودم تقریبا هفته ای 2-3 تا فیلم 1080 دارم میبینم.
در مورد x265 یکی دوتا فیلم با این فرمت بیشتر تست نکردم باهاش که بازم بدون مشکل بوده ولی نمیتونم تایید کنم که هیچ مشکلی با X265 نداره چون اکثر فرمت فیلمام x264 بوده.
شاید تنها ضعف (البته به نظر تا چند سال آینده اصلا ضعف به حساب نمیاد) 4k نبودنشه که واقعا در حال حاضر کاربردی نیست.
اولویت یسری مزایا و معایب برای هرکی فرق میکنه. برای من به ترتیب:
1-کیفیت و وضوح تصویر در اندازه فول اچدی (حتی در مقایسه با بعضی 4k های بازار بهتره بود)
2-زنده بودن و واقعی بودن رنگ ها (نه اغراق شده مثل بعضی از تیوی های سامسونگ)
3-زاویه دید گسترده "واقعی" (اکثر تیوی ها ذکر میکنن 178 درجه ولی در عمل فرق میکنه)
4-طراحی و ضخامت تیوی و استفاده از متریال با کیفیت (قاب پنل اکثر تیوی ها پلاستیکیه که حس خوبی به آدم نمیده و به مرور زمان خش های ریز میفته)
و داشتن که اندروید که مزید بر علت شد و باعث شد این تیوی رو بخرم.
1-بازم نگفتی کدام مدل سامسونگ! معلومه از سونی منظورت همین مدله ولی سئوالم مدل سامسونگ مورد نظرته!
2-در مورد اندروید خودم تست نکردم ولی مشکلات اندروید و البته مزایای اون رو هم قطعا داره.
مشکل دیر شناختن هارد با آپدیت به راحتی حل میشه؛همونطور هم که قبلا گفتم کدک x265 رو چن تا از نرم افزارها ش نظیر kodi یا vlc یا km پخش میکنن مشکل نوررو منم دارم ولی با وررفتن زیاد بالاخره حل شد(نمیدونم چطور!)
بطورکلی برای استفاده جامع از این تی وی باید نرم افزار های مرتبط با اون رو نصب کرد و باهاش وررفت تا بشه نهایت استفاده رو ازش برد منظورم اینه اگه صرفا استفاده تلویزون و گاهی گداری تماشای فیلم داریدw800 به دردتون نمیخوره ولی اگه اهل گشت و گذار توسایتها و زیرروکردن نرم افزارها و...هستید اولین انتخاب همین هست
با احترام ؛ درمورد سیستم 4kاصلا موافق با شما نیستم . پیکسل بیشتر صرفا برای سایز بزرگترمطلوب هست ولی برای استفاده خونگی نه . فکر میکنم سیستم 4k هم مثل سیستم های سه بعدی آروم آروم به حاشیه بره و سازنده ها بیشتر به سمت نمایش واقعی تر وشفافتر رنگها و نواخت بهتر تصویر رو بیارن.
(من تصویر تی وی مارک hisense مدل 4k رو با 1080 سامسونگ و سونی مقایسه کردم حرفی برای گفتن نداشت)
بله حق با شماست به هيچ عنوان نتونستم باهاش كنار بيام
خب قطعا فيلم هايي كه شما دانلود ميكنيد بيت ريت پاييني داره واسه همينه لگ نميبينيد!
يه 1080 با بيت ريت بالا دانلود كنيد ببينيد بعد جهاني از لگ مشاهده ميكنيد
كدك x265 رو هم خودم چندين فيلم هم دوستاني كه توي همين تاپيك اين تي وي رو دارن تاييد كردن كه با لگ اجرا ميكنه
بهرحال خوشحالم كه شما از خريدتون راضي هستيد
55js7200 بدون گارانتي
50js7980 گارانتي سام سرويس
هر دو مدل suhd ميباشد
Last edited by fazel1989; 25-01-2017 at 15:59.
اتفاقا فیلم با بیت ریت بالا رو با MX player اجرا کردم لگ داشت ولی همونو با ویدیو پلیر خود تیوی و هم با نرم افزار kodi امتحان کردم به راحتی و بدون لگ اجرا کرد. یکی از مزایای اندروید همینه که دستتون بازه. ولی خب از طرفی بهتون حق میدم این تیوی زبون خاص خودشو داره و هرکسی حوصله سروکله زدن باهاش رو نداره
این مدل سامسونگ طبق rtings.com کیفیت تصویر پایینتری از w800 داره.دو پارامتر مهم کیفیت تصویر یعنی کنتراست و black uniformity به مراتب پایینتری داره.ظاهرا چون پنلش IPS هست.البته این تو تئوری هست بهترین مقایسه اینه که هردو کنار هم روشن باشن.شاید شما کنار هم دیدی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)