تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 99 از 104 اولاول ... 49899596979899100101102103 ... آخرآخر
نمايش نتايج 981 به 990 از 1036

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | فصل 95 - 1394

پروفشنال teraktor2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

جالبه پست پر از دروغ و جعل و جواب به من (با نقل قول مستقیم!!!) در تاپیک استقلال باقی مونده اما جوابیه من با اسناد و مدارک اینجا حذف می شه.
    با این اوصاف این اخرین پست من در این تاپیک بود.
    خیلی خوشحال شدم از بودن در کنار دوستان فهیم پرسپولیسی.
    خدانگهدار.

2. 4 کاربر از teraktor2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

جالبه پست پر از دروغ و جعل و جواب به من (با نقل قول مستقیم!!!) در تاپیک استقلال باقی مونده اما جوابیه من با اسناد و مدارک اینجا حذف می شه.
    با این اوصاف این اخرین پست من در این تاپیک بود.
    خیلی خوشحال شدم از بودن در کنار دوستان فهیم پرسپولیسی.
    خدانگهدار.
    داداش اینا اینقدر ارزش ندارن دربارشون حرف بزنی !!!
    این مسائل سالیان سال برا ما بوده،دیگه تقریبا عادی شده
    هر سال تا بوده همین بوده یه سری چرت و پرت میگن بعدشم به قول خودت 4 تا تو دربی میخورن میرن!
    خودشونم میدونم محبوب ترین،پر طرفدار ترین تیم در ایران و آسیا و پر افتخار ترین و مردمی ترین و... همین پرسپولیس خودمونه.

4. 7 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

طرح جدید پیراهن پرسپولیس برای بازی های دوستانه به دست سرخپوشان رسید.

شرکت جیووا طرح جدید پیراهن پرسپولیس را به اعضای تیم تحویل داد.

این پیراهن که باشگاه پرسپولیس اعلام کرده فقط برای بازی های دوستانه در اوکراین استفاده می شود بی شباهت به

طرح پیراهن تیم ملی کرواسی نیست.

لباس های فصل بعد در آینده رونمایی خواهد شد.

6. 8 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

چرا یه دست سرخ نیست؟یعنی هم پیراهن هم شورت هم ساق

8. 2 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

10. 8 کاربر از 000000000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

پ ن: الان وقت این کاراست اخه؟!

12. 5 کاربر از 000000000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

هافبک اسبق پرسپولیس گفت: دوست داشتم در پرسپولیس بمانم اما عده ای مدام سنگ اندازی کردند و نمی خواستند من در این تیم بمانم.

رضا خالقی فر درباره جدایی اش از پرسپولیس و تعریف و تمجید هواداران از او پس از این جدایی به خاطر کم حاشیه بودنش اظهار داشت: هواداران پرسپولیس به من لطف دارند اما این محبت نوش دارو بعد از مرگ سهراب است. من خیلی دوست داشتم در پرسپولیس بمانم و به این تیم خدمت کنم اما شرایط به گونه ای پیش رفت که نتوانستم تحمل کنم. عده ای دوست نداشتند که من در پرسپولیس بمانم. بنده هم برای کمک به خودم و پرسپولیس تصمیم گرفتم جدا شوم تا هم خودم فضای جدیدی را تجربه کنم و هم پرسپولیس بتواند با رفتن من یک بازیکن دیگر جذب کند.

می خواستند وجهه ام را خراب کنند ولی من باج ندادم
    وی درباره کسانی که باعث رفتن او از پرسپولیس شده اند خاطرنشان کرد: عده ای بودند که از همان روز اول که به پرسپولیس آمدم سنگ اندازی می کردند و دوست نداشتند من به پرسپولیس بیایم آنها وجهه من را جلوی هواداران خراب می کردند. من در دنیای مجازی هیچ صفحه ای ندارم اما به جای من صفحه درست می کردند و از عمد در ساعات های 3 یا 4 صبح پست می گذاشتند و هواداران فکر می کردند که من این کار را انجام می دهم در حالی که اصلا اینطور نبود. من هیچکدام از این کارها را انجام ندادم. بعد از آن گفتند رضا خالقی فر سنش بالاست اما من هیچوقت به آنها باج ندادم به خاطر همین بود که روس سکوها به من توهین شد و هیچکس حمایتم نکرد.

آدم آهنی نیستم؛ مدام به من توهین شد
    هافبک فصل پیش پرسپولیس درباره جدایی اش از این تیم گفت: پیش برانکو رفتم و به او گفتم دیگر نمی توانم رضایتنامه ام را بدهید تا جدا شوم. جالب است که خود برانکو به من گفت رفتارهایی که با تو می شود برایم غیرطبیعی است از او تشکر می کنم او خیلی به من کمک کرد و دوست داشت در پرسپولیس بمانم اما شرایط طوری بود که دیگر نمی شد دوام آورد. من آدم آهنی نیستم و احساس دارم. هر دفعه که می خواستم تمرین کنم به جای اینکه انگیزه داشته باشم منتظر بودم تا به من توهین کنند. اهل مصاحبه هم نبودم اما عده ای از جانب من مصاحبه منتشر می کردند. به برانکو گفتم هواداران من را دوست ندارند و بهتر است بروم.

هیچوقت در پست تخصصی ام بازی نکردم
    وی درباره پست های غیرتخصصی که در پرسپولیس به بازی گرفته می شد، بیان داشت: من از روز اول یا در پست هافبک دفاعی به بازی گرفته شدم و یا دفاع راست. در حالی که هیچوقت من در این پست ها بازی نکرده بودم یا فوروارد بودم و یا وینگر بازی می کردم اما باز هم هیچ شکایتی نکردم. جالب است بدانید بعضی اوقات روز مسابقه متوجه می شدم که قرار است در کدام پست بازی کنم. به نظر شما در این شرایط بازیکن تمرکز دارد و می تواند داشته باشد؟ هیچکس من را در پرسپولیس درک نکرد اما من فراموش می کنم.

گلبرگ مغروری هستم که می میرم ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمی گردم
    خالقی فر در پایان گفت: از هواداران پرسپولیس تشکر می کنم که من را تحمل کردند اما من هم گلبرگ مغروری هستم که می میرم ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمی گردم. به هیچکس هیچوقت باج نخواهم داد و فقط امیدم به خداست. تیم آینده ام را هم طی چند روز آتی مشخص خواهم کرد انشاالله تصمیمی بگیرم که به آینده فوتبالم کمک کند.

+++++

هممون به این نکته واقفیم که خالقی فر شاید از نظر فنی یکمی پایین تر از تیم .ب.د .لی واقعا از نظر اخلاقی درجه یک بود،کاملا به دور از حاشیه و جنجال و مصاحبه با اینکه همش نیمکت نشین بود!
    همچین بازیکنایی شرف دارن به هزار تا امثال طارمی و رضائیان و....

واقعا خیلیامون در موردش بد گفتیم یا توهین کردیم بهش،من یکی که پشیمونم! و عذر خواهی میکنم
    Last edited by MƐΛИĪИƓĿƐSS; 04-07-2016 at 20:33.

14. 7 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

هدایتی در تازه ترین پست اینستاگرامش اشاره کرده که طارمی در عوض خودرویی که به مجبتی محرمی تقدیم کرد چکی با سه برابر مبلغ دریافت کرده است.

16. 5 کاربر از 000000000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

18. 5 کاربر از 000000000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

هدایتی در تازه ترین پست اینستاگرامش اشاره کرده که طارمی در عوض خودرویی که به مجبتی محرمی تقدیم کرد چکی با سه برابر مبلغ دریافت کرده است.
    به نظرم هر صحبت دیگه ای در مورد رضائیان و طارمی چه از جانب افراد خودی و چه غیر خودی فقط به حاشیه بردن تیم هست. موضوع رضائیان رو هم باشگاه باید به احترام هوادارا و دفاع از حقوق باشگاه تا آخر پیگیری کنه.

برای جذب مهاجم فکر می کنم در مسیر درستی هستیم. ظاهرا مهاجمان خوبی معرفی شدن که یکیشون اون مهاجم هلندی هست. برای جذب یکی از این مهاجمان خارجی ضمن در نظرگیری منافع باشگاه، اصلا نباید خسیس بازی در بیاریم.

20. 5 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •