دوستان من هر وقت وارد بازی میشم CPU کامپیوترم 100 درصد میشه و تا لحظه ای
که تو بازی هستم همینجوری میمونه! میترسم CPU بسوزه
کمک کنید لطفا
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
دوستان من هر وقت وارد بازی میشم CPU کامپیوترم 100 درصد میشه و تا لحظه ای
که تو بازی هستم همینجوری میمونه! میترسم CPU بسوزه
کمک کنید لطفا
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
سلام. خسته نباشید دوستان.
من یادمه تو یکی از نسخه های پی اس که نمی دونم کدوم بود وقتی با دوستامون بازی می کردیم واسه هرکی یه User Data می ساختیم و با نامش خودمون بازی می کردیم و اینجوری تمام برد ها و باخت ها رو به ما نشون می داد و تو جدول رتبه بندی می کرد.
آیا این امکان تو پی اس 16 هم هست؟ من هر چی می گردم نمی تونم این کار رو انجام بدم.
نترس. ساعت ها راحت بازی کن هیچی نمیشه .
اینکه تو بازی CPU تا نهایت استفاده باشه با توجه به نوع CPU شما موردی نداره و طبیعی هستش .
یکی از دوستان محبت کنه راجب my club یکم توضیح بده چون من فقط مستربازی میکنم
این pes 2016 انلاین میشه بازی کرد کرک انلاینش از کجا بیارم ؟
آقا من با پچ 1 رسمی بدون مشکل کار میکردم اما بعد از اینکه پچ رسمی 2 رو ریختم دیگه بازی برام باز نمیشه و این پیغام میاد:
هر چی راه حل هم که این سایتها گذاشتن که اول پک 1 بعد فلان کرک بعد فلان و اینا رو رفتم باز نشد. چه کنم؟
من هم قبلا با این ارور برخورد کرده بودم مشکل از ناقص بودن فایل های کرک بود....اگه این دو تا فایلی که تو عکس مشخص شده یکیش نباشه این ارور رو میده: می تونی کرک بدون مشکل رو از اینجا دانلود کنی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان من سیستمم کاملا این بازی رو میتونه بیاره و مشکلی نداره در pes 2014 حرکات بازیکنان بسیار تاخیر داشت نسبت زدن دکمه های دسته ( مثلا دایره رو میزدی یک ثانیه بعد پاس رو میداد در pes 15 هم این مشکل وجود داشت اما کمی کمترش کرده بودند در pes 2016 هم میبینم این تاخیر حرکت بازیکنان نسبت به زدن دکمه های دسته هنوز وجود داره اما زیر یک ثانیه ) این مشکل قابل حل نیست ؟
این مشکل از وقتی به وجود اومد که pes رفت روی این موتور گرافیکی قبلش وجود نداشت فیفا 16 هم بازی میکنم اما این مشکل وجود نداره فقط روی Pes هست
سلام دوستان دنبال یه پچ خیلی خوب واسه بازی میگردم میشه یکی دوتا بهم معرفی کنید؟؟؟؟
سلام
دوتا از بهترین پچها اینان : Galaxy و PTE
من PTE ریختم راضیم، یکی از رفیقام Galaxy ریخته و اونم مشکلی نداشته و راضی بوده
یکی دیگه از رفیقام هم پچ PESMix ریخته و اونم راضیه
خودت امکانات هر پچ رو ببین و مقایسه کن !!! همشون تقریباً شبیه همن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)