با سلام به دوستان عزیز
عزیزانی که از سرویسی که واسه مشتریان قدیمی گذاشتن به عنوان مثال سرعت 4 مگ 100 گیگ یکساله راضی هستند؟ارزش داره بخرم ؟
از راهنمایی دوستان سپاسگزارم
موفق باشید
با سلام به دوستان عزیز
عزیزانی که از سرویسی که واسه مشتریان قدیمی گذاشتن به عنوان مثال سرعت 4 مگ 100 گیگ یکساله راضی هستند؟ارزش داره بخرم ؟
از راهنمایی دوستان سپاسگزارم
موفق باشید
والا صد گیگ سه ماه صد تومن دارم من سرعتش بعد عید ساعت رایگان خوب نی شبی متوسط 8تا ده گیگ میگره
راستی برا شما چن تومنه
واسه من دو گزینه 40 گیگ یکسال 60 تومن و 100 گیگ یکساله 100 تومن هست که نوشته سرعت بر اساس شبکه رادیوییی منطقه از 512 تا 4 مگ می باشد.واسه شما سرعت در روزش راضی کننده هست ؟
سلام
تقریبا ۲ ماه است از مبین نت دارم استفاده میکنم
بسیار پایدار و خوب شده
سرعت حداکثر برای من ۵۰۰ کیلوبایت بر ثانیه است که ثابت بودن شبکه برام مهمه که فعلا تا به الا دارد
سه ماه از سرویس وایمکس استفاده نکنید یه پیشنهاد جذاب این شکلی بهتون میده
با راهنمایی دوست عزیزمونون و فعال کردن اون در پنل بنده طرح بسیار به صرفه 300 گیگ سرعت 4مگ 1ساله به قیمت 218 تومن فعال شد.![]()
دیشب مبین نت پکید سرعت دانلود 100کیلو هم نمیرسد![]()
اتفاقا بعد عید سرعت من شبا خراب شده بود دو شبه الان عالی شده 14گیگی میگره هر شب به روال سابقش برگشته
سلام
بله بسیار مبین نت خوب شده
برای من ۵۰۰ گیگ ۳۷۰ هزار تومانی قرار داده
دوستان مودمم چند روزه قاطی کرده ریست فکتوری هم دادم فایده نداشت نیم ساعت استفاده نمیکنم سیگنال مودم میاد روی صفر به کانتکشنم خیلی ضعیف میشه اما چراغ مودم 4 خطش پره به اپراتور هم گفتم گفتن تماس میگرین اما خبری نشد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)