اره داره باید علاوه بر هزینه سرویس ماهانه 3500 تومن هم بدید تا شبانتون رایگان باشه![]()
اره داره باید علاوه بر هزینه سرویس ماهانه 3500 تومن هم بدید تا شبانتون رایگان باشه![]()
سلام دوستان ، های وب شبی هشت گیگ شبانه رایگان دانلود میکنم که بعد از پونزده روز شبی دو گیگ میشه
شاتلی هایی که از اکانت رفع محدودیت دانلود استفاده میکنن (وی پی ان های داخل کشور) چقد دانلود دارن
Sent from my iPhone using Tapatalk
در کرمانشاه این اکانت ها کار نمی کنه
دوستان من یه 7-8 روزی میشه شدیدا مصرف ترافیکم بالا زده. حتی به روزی 1.5 گیگ رسیده
آیا واسه کس دیگه ای هم این اتفاق افتاده؟ مطمئنن به هیچ وجهی من همچین حجمی رو استفاده نکردم چون نه دانلود های سنگینی داشتم و نه اپدیتی چیزی.
چجوری میتونم این مسئله رو به شاتل ثابت کنم؟؟؟
سرویسمم اکو 2مگ هس
راستی برای جایگزینی چه سرویس و شرکتی رو پیشنهاد میدین؟ چون من اصلا به نیم بها شدن ساعت رایگان راضی نیستم و بعد این دوره یا به یه شرکت دیگه یا یه سرویس نامحدود میخوام کوچ کنم.
با بودجه کمتر از 50 تومن چی رو پیشنهاد میدین؟
نامحدود های مخابرات به صرفه تر هستن ؟
واقعا برای کسی کار کرده
شبی چند گیگ باهاش گرفتن
آرت ۵ سرور باکو(سرور داخلی میره رو ۳مگ)
با ۶۷ تومن این سرعت رو بهتون میدن که حداقل تا ۶۰گیگ بدون اینکه محدود بشید جواب میده
اینو مقایسه کنید با ۲مگ مخابرات که ۵۰گیگ رو میده ۷۵تومن.در مقایسه با سرویس ۲مگ مخابرات:
سرعتش ۳۰٪ بیشتره-قیمتش ۱۰٪کمتره-حجم دانلودش حدود ۲۰٪بیشتر!
کیفیت شاتل کجا و مخابرات کجا!
بعضی دوستان انتظار دارن با ۳۰تومن و خرید آرت ۱ بالای ۵۰گیگ دانلود کنن.عزیز انصاف هم خوب چیزی هست
کسی نیست جواب بده
سلام من الان 3 روزه که از شاتل سرویس 512 اکو گرفتم تو این 3 روز 12 گیگ دانلود کردم تقریبا شبی 4 گیگ بنظرتون کی محدود میشم؟![]()
به زودی زود!!!
Sent from my iPad using Tapatalk
من که تا دو ماه قبل دود آوردم بودم با 128 تا آخر دوره یه ماهه کلا با 100 kb دانلود میکردم بعد از اون 12 گیگ یه صد گیگی با اون دانلود کردم اخرای ماه قبل خوب کار نمیکرد محدود گرفتم احتمالا دوباره برم آرت 1
یکی یه تست بگیره بنده الان محدود دارم
Last edited by fereydoon1; 12-12-2014 at 17:47.
هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)