تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 99 از 138 اولاول ... 49899596979899100101102103109 ... آخرآخر
نمايش نتايج 981 به 990 از 1372

نام تاپيک: تاپیک مسابقات قهرمانی والیبال مردان جهان 2014 - لهستان

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

این کلیپ رو ببینید، رختکن تیم پس از صعود هست :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اشک های معروف.. ! تعصب و تلاش یعنی این !!

خیلی دوست دارم میزبانی یکی از رقابت های معتبر والیبال رو به ایران بدن تا هر چی رکورد تماشاگر هست رو بشکنیم ! یعنی بازی رو بذارن تویه ورزشگاه فوتبال آزادی رکوردی می زنیم جاودانه !
    البته به جز تجهیز سالن ها (که شدنی هست) مشکل حضور تماشاگران خارجی ( که فکر کنم شدنی نیست !!) وجود داره

2. 5 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behrouz_se60's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

بزرگترین مشکل ایران اینه که ایران اصلا کشور مدعی قهرمانی نیست.شما اگر میخواهین باید چند سال تو رتبه تک رقمی ( قبلا نوزده بود و شد 12 ) جایگاه خودتون تثبیت کنید و بعد وقتی تثبیت شد تو ذهن حریف این جا بیافتد که ایران حریف قدرتمندی است.وقتی آنها بار اول ما رو تمجید می کنند یعنی اینکه ما تازه کاریم و باید چند سال تو لیگ جهانی جایگاه خودمون تقویت کنیم بعد وقتی جز 6 کشور برتر دنیا شدیم اون وقت میتونیم بگوییم ایران واقعا میتواند مدعی قهرمانی باشد.
    نگاه کنید به فوتبال کره جنوبی فکر کنم سال 2002 بود کره جنوبی چهارم شد و بعدش شدیدا افت کرد و این موقتی بود.
    این ایران از جایگاه نوزده به جایگاه چهارم بپره اصلا عادی نیست! شما میخواهین باید مراتب و سلسله خودتان برای رسیدن به فتح قله جهانی طی کنید تا بتوانید تاریخ درخشانی داشته باشین.مثل والیبال نشسته ایران که فقط یک حریف داره اونم بوسنی هست! همه دنیا به والیبال نشسته ایران به چشم اسطوره نگاه می کنن!
    حالا سوال اینکه آیا باشگاههای ایران توان رسیدن به سطح جهان دارن یا خیر ؟ این موفقیت موقتی هست یا خیر؟

4. 3 کاربر از Behrouz_se60 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بابا اینقدر مغرور نشید یکی میگه تیم سوم رو بفرستید بازی های آسیایی یکی میگه میرن تفریح
    باز میرن همون جا به چین یا کره میبازن

6. این کاربر از moji_202 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

بزرگترین مشکل ایران اینه که ایران اصلا کشور مدعی قهرمانی نیست.شما اگر میخواهین باید چند سال تو رتبه تک رقمی ( قبلا نوزده بود و شد 12 ) جایگاه خودتون تثبیت کنید و بعد وقتی تثبیت شد تو ذهن حریف این جا بیافتد که ایران حریف قدرتمندی است.وقتی آنها بار اول ما رو تمجید می کنند یعنی اینکه ما تازه کاریم و باید چند سال تو لیگ جهانی جایگاه خودمون تقویت کنیم بعد وقتی جز 6 کشور برتر دنیا شدیم اون وقت میتونیم بگوییم ایران واقعا میتواند مدعی قهرمانی باشد.
    نگاه کنید به فوتبال کره جنوبی فکر کنم سال 2002 بود کره جنوبی چهارم شد و بعدش شدیدا افت کرد و این موقتی بود.
    این ایران از جایگاه نوزده به جایگاه چهارم بپره اصلا عادی نیست! شما میخواهین باید مراتب و سلسله خودتان برای رسیدن به فتح قله جهانی طی کنید تا بتوانید تاریخ درخشانی داشته باشین.مثل والیبال نشسته ایران که فقط یک حریف داره اونم بوسنی هست! همه دنیا به والیبال نشسته ایران به چشم اسطوره نگاه می کنن!
    حالا سوال اینکه آیا باشگاههای ایران توان رسیدن به سطح جهان دارن یا خیر ؟ این موفقیت موقتی هست یا خیر؟
    شاید ایران مدعی درجه 1 نباشه برای قهرمانی ولی شما مطمئن بدون مدعی سکو رفتن هست
    تو والیبال بالاترین مسابقاتی که امتیازش خیلی تاثیر گذار هست برای رتبه بندی تیمی همین مسابقات جهانی هست که هر 4 سال یکبار برگزار میشه و ایران باید چند سالی صبر میکرد تا میتونست تک رقمی بشه تو دنیا یا نه؟
    حق با شماست از ایران تمجید میکردن اما چه موقع؟بیشتر سال قبل و امسال اصلا ایران رو پدیده نمیدونن و روش حساب باز کردن
    کره جنوبی تو اون مسابقات جلو اسپانیا و ایتالیا با کمک 100 درصد داوری پیروز شد و اصلا قابل مقایسه با والیبال فعلی ایران نیست
    تیم ایران اصلا به یک دوره محدود نمیشه و پیشرفتش کاملا گام به گام بوده و از اسیا شروع شده و قبل از شاید سال 2000 و این حوالی با مقام هایی که نوجوانان و جوانان ایران تو مسابقات جهانی اون سال ها بدست اوردن
    تیم موفق در اولین سال حضورش در لیگ جهانی و صعود به 6 تیم و نهایتا 4 تیم نهایی تو دومین سال حضورش اصلا اتفاقی نیست و تازه ترینشم مسابقات قهرمانی جهان که رفتن جز 6 تیم
    البته 4 سال پیشم ایران 3 بر 2 به ایتالیا باخت تو بازی اخر گروهیش و نتونست بره مرحله بعد
    جرقه برای والیبال ایران خیلی وقته زده شده و ایران رفته سطح 1 جهان با کاربلدی مسئولان و مدیران والیبال و مربیان و بازیکنانش
    اصلا و ابدا این موفقیت شانسی و موقتی نیست چون اگه اینطوری بود تیم نوجوانان ما همین چن روز پیش با اقتدار و بدون دادن حتی 1 ست به حریفاش قهرمان نمیشد
    ما همین الانشم تو 3 پست مسابقات جهانی بهترین بازیکنان دنیارو بر اساس امار و ارقام داریم پس اینا اتفاق نیستن

اینم متن فوق العاده از مهدی رستم پور که حتما شما و سایر عزیزان بخونید.متن جالبیه
      محتوای مخفی: نظر مهدی رستم پور در باره والیبال ایران 
    یواخیم لو درباره قهرمانی آلمان گفت حاصل یه برنامه ریزی دهساله بوده. شاهکار والیبال ایران هم نتیجه یه حرکت 25 ساله است. از سال 1989 که نوجوانان ایران به مقام چهارم دنیا رسید. ابراهیم سن سبلی بهترین بازیکن جام شد، گرچه سن و سالش بیشتر از رده نوجوانان بود.
    اون موقع والیبال ایران مشکلات الفبایی داشت: کوتاهی قامت/ دفاع روی تور نداشتیم/ کیفیت سرویس‌هایی که می‌زدیم هنوز مثل زمان شاه بود/ و...
    اون سالها خواب بازی با آرژانتین در فوتبال رو می‌دیدیم. اما همین رویا درباره والیبال؟ حتی شوخیشم قشنگ نبود! یزدانی‌خرم سال 68 گفت یه اتاق خالی با یک صندلی شکسته رو به عنوان فدراسیون تحویل گرفته.
    همون موقع ایوان بوگاینکوف رو آورد. تنها مربی خارجی تاریخ ورزش ایران که 16 سال به تیمهای ملی خدمت کرد. کشف استعداد با روش‌هایی مثل سرکشی به مدارس و شهرستان‌ها، آگهی جذب نوجوانان بالای 180 در روزنامه‌ها.
    زمستون 85 وقتی برای همیشه از ایران رفت، نمی‌دونست به عنوان پدر والیبال نوین ایران، انقدر عاشقانه محکم‌کاری کرده که به زودی، غول والیبال جهان در قرن بیست و یکم متولد خواهد شد.
    پیرمرد لتونیایی الان 76 سالشه. سرش سلامت که صادقانه به مملکت ما خدمت کرد. شاگردای ایوان حالا مربیای شاخص لیگ برتر هستن. باورتون می‌شه بعضیاشون هنوز توی تیم ملی باشن؟ سال 2001 که نوجوانان ایران نقره جهانی گرفتن مهدوی و فرهاد ظریف توی تیم بودن.
    یزدانی خرم زیرک بود و رابطه ‌زد با ماتسودایرا و جعفر نصیب بحرینی در کنفدراسیون آسیا، یا روبن آکوستا در فدراسیون جهانی.
    فدراسیون یزدانی خرم عمیقاً باور داشت که اگر تقلب رو چاشنی کار می‌کرد، تور مانع عبور توپ نمی‌شد به همین خاطر همیشه توی تیمهای رده پایه، یه تعداد صغر سنی بودن. مثلاً محمد سلیمانی از سال 1379 عضو تیم ملی نوجوانان بود و سال بعدش جوانان. هرگز به 20 سالگی نرسید. سال 82 بازم برگشت نوجوانان و سالهای متمادی به تیمهای ملی نوجوانان و جوانان خدمت کرد.
    وقتی ماتسو موتو اومد ایران چه لذتی داشت اینکه یه ژاپنی سرمربی تیم ملی ما شده. توسط اون بود که سال 1998 بعد از 28 سال رفتیم مسابقات جهانی. همون سال با "حماسه ملبورن" رفته بودیم جام جهانی فوتبال. اما والیبال احتیاجی به حماسه نداشت. چون بر اساس یه برنامه ریزی اصولی به پیشرفت تدریجی خودش ادامه می‌داد.
    ورزش بزکشی رو دیدید؟ عده‌ای سوارکار برای تصاحب لاشه یک بز، با هم کورس می‌گذارن. مایلی کهن گفت کار من بوده، داریوش مصطفوی گفت من، هاشمی طبا زود کتاب "داستان یک صعود" رو نوشت و گفت من. ذوالفقارنسب و خیلی از اینایی که الان میگن چرا جلوی آرژانتین هجومی نبودیم، اون روز هم برای سهم‌خواهی مشغول بزکشی بودن.
    اما توی والیبال شما صدایی از مصطفی کارخانه شنیدید؟ یدالله کارگرپیشه کلیددار کارخونه بازیکن سازی ارومیه حرفی زد؟ اصلاً غیر از خانواده والیبال، مگه کسی بازیکنای تیم ملی رو کسی می‌شناخت.
    تیم ماتسو موتو همه بازیا رو 3-0 باخت، مهم نبود. در هیچ گیمی به امتیاز 10 نرسیدیم، اهمیتی نداشت. ست اول رو مقابل کوبا 15-2 باختیم، عیبی یوخ! چون والیبال ایران بی صدا داشت قد می‌کشید.
    اگر قرار به قدردانی باشه، قبل از اسلوبودان کواچ و حضرت استاد ولاسکو، باید یادی کرد از یوتسا ست کوویچ. سال ۲۰۰۷ نوجوانان جهان در مکزیک برای اولین بار قهرمان شدیم. فرهاد قائمی محصول همون قهرمانیه. سال 2011 باز با یوتسا رفتیم جوانان جهان، امیر غفور بهترین سرویس‌زن مسابقات شد.
    زوران گائیچ، پائولو گاردینری، خوان سیچلو، میلوراد کیاچ، حسین معدنی و ... همگی سهم دارن. همچنین پارک کی وون که از کره جنوبی اومد بهمون آموزش داد تا بعداً وقتی خودش سرمربی کره شد، ببریمشون!
    یادی کنیم از مرحوم استاد میرمهدی ورزنده. سال 1299 یه طناب رو افقی گره زد و گفت با دستها هم میشه توپ بازی کرد. اون موقع سربازهای بریتانیایی بهمون آموزش داده بودن توپ چیزیه که فقط باید دنبالش دوید و بهش لگد زد.
    رسیدن به جمع چهار تیم برتر لیگ جهانی، ابعاد فخر و منزلتش چنان عظیم و وسیعه که بی انصافیه اگر نگیم، روح بچه‌های دارالمعلمین و کالج البرز هم شاد که یه قرن پیش با پیراهن رکابی، پای برهنه و موهای بریانتین زده، پایه گذار پرافتخارترین ورزش تیمی در تاریخ ایران شدن
    Last edited by siahkamar; 15-09-2014 at 19:29.

8. 14 کاربر از siahkamar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز امید رض's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

اقاشمابرعکس تعریف کردید اون موقع کره اصلا مدعی نبود که الکی الکی بااشتباه چاپی اومد بالا مثل این میبود که تیم 50جهان یک دفه به 4رم جهان برسه رتبش
    ولی والیبال ایران از موقعی که 4رم شد تولیگ جهانی تواون بازی هایه سخت بهترین نتیجه اون زمانشوگرفت
    ورسیدن به 6تیم برتر جهان که یکی ازمدعیان قهرمانی میدوننش بخواطر شکست تیم هایه عجیب اونم نه علکی نه اشتباه داوری
    وتوبد ترین وپست ترین قرعه توهمه سال ها از رتبه رتبه صعودکرد بخواطر بازی هاش اونم نه یهو قشنگ درست پله پله
    کاره 1000روزرو یک شبه نرفته ایران
    Last edited by امید رض; 15-09-2014 at 19:10.

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

میگم اصلا تو ورشو بازی نمیکنند؟
    نا سلامتی پایتخت لهستان هستش و بزرگترین شهرشون

چرا هیچ مسابقه ای تو ورشو نبوده؟ یعنی میترسند تو ورشو ورزشگاه ها پر نشه؟
    افتتاحیه ورشو بود

سالن ها که کلا پر نمیشد تو دور مقدماتی و اصلا در مسابقات قهرمانی جهان همه رشته ها همین داستان هست و چیز جدیدی فکر نمیکنم باشه

11. این کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز امید رض's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

بابا اینقدر مغرور نشید یکی میگه تیم سوم رو بفرستید بازی های آسیایی یکی میگه میرن تفریح
    باز میرن همون جا به چین یا کره میبازن
    اصلا ببازن همه بازی هاشونو اونم 3.0 نه اصلا بازیهایه مهمی هست نه اصلا ارزش نداره این رقابت ها
    اون چین و کره ای که میان تواینچئون قهرمان میشن به کجارسیدن هنوز توحسرت 4رم شدن وصعود به جمع 10یا 11تیم بعد دارن توجام جهانی واصلا تولیگ جهانی ادم حساب نمیشن اونم توگروه هایه 4و5
    اصلا رنکینگ حساب نمیشه تواین بازی هایه مسخره
    کله دنیایه والیبال کره وچین بازی هایه اسیایی هست
    کره صعودنکرد توجام جهانی که بره خودشو برایه بازی هایه اسیایی اماده کنه
    Last edited by امید رض; 15-09-2014 at 19:27.

13. این کاربر از امید رض بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

دوستان وارد
    این POLSAT واسه دیدن بازی ها حتما باید کارت یا چیزی داشته باشیم ؟
    اگه راه حلی هست دقیق بگید لطف میکنین

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behrouz_se60's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

به نظر میاد تعریف پیشرفت و توسعه یا به عبارتی مدیریت سیستم با شما فرق داره.اگر ایران نوزدهم بود می باید 12 میشد برای 8 سال بعد برای تک رقمی ایران باید حداقل 8 سال ثابت بمونه بعد برای قهرمانی ایران باید حداقل 4 سال بعد بمونه.یعنی جمعا مثلا 20 سال.همین برزیل یا ایتالیا ببینید چند سال کار کرده ؟ یعنی سیستم اونا چند ساله هست ؟ حالا پیشرفت از نظر من که از نوزدهم بپری تو 6 جهان این از نظر من پیشرفت نیست یعنی این مرحله که از 19 رسید به 6 این پله ای نیست. .تو مدیریت کشور ما ثابت شده وقتی از یک مرحله به مرحله بسیار بالاتر ارتقا پیدا کنی احتمال اینکه سقوط کنی بسیار بالاتر از اینکه وقتی پله ای میری بالا.کوبا در 15 سال قبل یادم میاد واقعا حریف بسیار قدرتمند در مقابل ایتالیا بود. هی می گفتن کوبا کوبا !.الان کوبا و ایتالیا نمیدونم چرا شدیدا افت کرده انگار مرده ای از بالای آسمان افتاده.
    مهم نیست که ایران مقام سومی یا چهارمی یا قهرمان بشه بلکه مهمه که ایران جایگاه تثبیت شده ای در جهان داشته باشه که فعلا ما اول راه هستیم.اگر ما برای اول آسیایی شدن 20 سال فعالیت کردیم برای اول جهانی شدن باید 20 سال دیگه فعالیت کنیم.با توجه به اینکه والیبال ایران در طول 20 سال فقط 2 رئیس فدراسیون داشته و سهم خواهی مشابه فوتبال کثیف در والیبال نداشتیم فکر میکنم حداقل 15 تا 20 سال دیگه شاهد قهرمانی جهان خواهیم بود.

پروفشنال pedramh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

به نظر میاد تعریف پیشرفت و توسعه یا به عبارتی مدیریت سیستم با شما فرق داره.اگر ایران نوزدهم بود می باید 12 میشد برای 8 سال بعد برای تک رقمی ایران باید حداقل 8 سال ثابت بمونه بعد برای قهرمانی ایران باید حداقل 4 سال بعد بمونه.یعنی جمعا مثلا 20 سال.همین برزیل یا ایتالیا ببینید چند سال کار کرده ؟ یعنی سیستم اونا چند ساله هست ؟ حالا پیشرفت از نظر من که از نوزدهم بپری تو 6 جهان این از نظر من پیشرفت نیست یعنی این مرحله که از 19 رسید به 6 این پله ای نیست. .تو مدیریت کشور ما ثابت شده وقتی از یک مرحله به مرحله بسیار بالاتر ارتقا پیدا کنی احتمال اینکه سقوط کنی بسیار بالاتر از اینکه وقتی پله ای میری بالا.کوبا در 15 سال قبل یادم میاد واقعا حریف بسیار قدرتمند در مقابل ایتالیا بود. هی می گفتن کوبا کوبا !.الان کوبا و ایتالیا نمیدونم چرا شدیدا افت کرده انگار مرده ای از بالای آسمان افتاده.
    مهم نیست که ایران مقام سومی یا چهارمی یا قهرمان بشه بلکه مهمه که ایران جایگاه تثبیت شده ای در جهان داشته باشه که فعلا ما اول راه هستیم.اگر ما برای اول آسیایی شدن 20 سال فعالیت کردیم برای اول جهانی شدن باید 20 سال دیگه فعالیت کنیم.با توجه به اینکه والیبال ایران در طول 20 سال فقط 2 رئیس فدراسیون داشته و سهم خواهی مشابه فوتبال کثیف در والیبال نداشتیم فکر میکنم حداقل 15 تا 20 سال دیگه شاهد قهرمانی جهان خواهیم بود.
    من نمیدونم شما چه اسراری (ویراش : اصرار) رو 20 سال دارید؟
    شما فکر کردید این تیم 2-3 ساله به این سطح رسیده؟ اون موقع که همین بازیکن ها تو تیم نوجوانان بودند و تو سطح اول دنیا بازی کردند رو یادتون نمیاد؟ اگه حافظم درست یاری کنه تیم نوجوانان همین موسوی توش بود که سوم جهان شد فکر میکنم بازی رده بندی برزیل رو برد(مطمئن نیستم چون مال 8 سال پیشه). اون موقع که ایران تو آسیا جلو چین و کره و ژاپن هیچ کاری نمیتونست بکنه (استرالیا نبود فعلا) تیم نوجوانان و جوانان داشتند برا قهرمانی رقابت میکردند. من قشنگ یادمه همین آقای محتشمیان دائم تو بازی با تیم شرق آسیا میگفت ما حریف سرعت این تیم ها نمیشیم.
    والیبال یه شبه نیومده بره بالا که یه شبه بره پایین.

من چند بار تو همین تاپیک در جواب دوستانی که نگران پشتوانه والیبال ایران بودند گفتم الان هم میگم . توی رنکینگ جهانی نوجوانان و جوانان ایران بعد از روسیه و برزیل تو رتبه ی سومه فکر کنم این خودش گویایه خیلی چیز ها باشه.
    خیلی ها فکر میکنند والیبال ایران با اومدن ولاسکو یه دفعه متحول شد، نه خیر ولاسکو وقتی اومد که پتانسیل لازم برای حضورش فراهم شده بود وگرنه همه ی تیم ها میرفتن یه مربی بزرگ میاوردن نتیجه میگرفتن دیگه. این تیم 10-15 سال براش زحمت کشیده شده تا به اینجا رسیده.

رنکینگ FIVB اصلا معیار خوبی برا مقایسه تیم ها نیست . اولا این رنکینگ یه دوره 4 سال داره برای جمع شدن امتیازات. دوما فقط سالی یکبار و اول ژانویه آپدیت میشه . یعنی شما بعد این مسابقات نگاه کنی امتیازات تیم ها هنوز عوض نشده امتیازات لیگ جهانی هم هنوز وارد نشده. ویراش : این مورد رو اشتباه کردم که دو تا از دوستان تذکر دادند ویراش میکنم. رنکینک بعد از هر مسابقه آپدیت میشه
    نمونه واضح هم کوبا و آرژانتین هستند در رتبه 4-5 که به روشنی حقشون الان اون نیست. یا فرانسه که فکر کنم 16 باشه.

بعد دارید چهارمی کره رو با والیبال ایران مقایسه میکنید؟ اولا تو فوتبال میشه با یه گل نتیجه کل بازی رو عوض کرد به طوری که زیاد اتفاق میافته که یه تیم ضعیف تیم خیلی قویتر خودش رو میبره در حالی که تو والیبال توی یک ست هر لحظه افت کنی با از دست دادن امتیاز ست از دستت درومده . این رو اضافه کن به افتضاحات داوری که اون سال به بار آوردن و میزبانی کره میشه اون نتیجه. خدایی کجای والیبال ایران شبیه اونه ؟ از سخت ترین مسیر ممکن اومده جز شش تیم ، شانسی بوده ؟
    Last edited by pedramh; 15-09-2014 at 21:51. دليل: اشتباه املایی ، اشتباه رنکینگ FIVB

17. 8 کاربر از pedramh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •