پرسپولیس هنوز که تو آسیا بازی نکرده کونامی از کجا بشناسه
ایشالا سال بعد pes 2016
پرسپولیس هنوز که تو آسیا بازی نکرده کونامی از کجا بشناسه
ایشالا سال بعد pes 2016
دقیقا همین مشکل خیلی خوب برطرف شده
پاس های عمقی خیلی زیبا و بهتر شدن
دور زدن هم نه در حد ساده ولی خوب سرعت عمل بیشتری دارن و میتونی هنگام دور زدن تغییر مسیر هم بدی تا توپ رو نگیرن .
البته اینم بگم که هوش مصنوعی حریف خیلی بالاست . این به جذابیت بازی اضافه میکنه . قرار نیست همه بازی ها رو ببری و یا اینکه توپ رو بهشون ندی .
امروز من منچستر - بارسلون باور کنید تیکی تاکا گذاشته بودن من 30 دقیقه ( 30 دقیقه تایم بازی ) نتونستم توپ گیری کنم![]()
من اهل نقد نیستم ولی دروازه بان ها فوقالعاده شدن...
بازی در کل خوبه.گیم پلی و گرافیک عالی.
همه چی عالی.دست کونامی هم درد نکنه
هنوز وقت نکردم خیلی بازی کنم.
بازی همه چیش پیشرفت قابل قبولی داشته ، منی که pes14 رو طاقت نیاوردم یه دست تا آخر بازی کنم از ظهر دارم اینو یه بند بازی میکنم... واقعا خوووبه..
فقط تنها چیزی که تا الان توو مخمه دریبل هاشه! هنوز قلق دریبل زدن دستم نیوومده!!![]()
دوستان انیمیشن اول بازی ( ورود بازیکنان به زمین ) - نمایش اسامی و ترکیب حذف شده ؟
آیا از جایی نمیشه اینو فعال کرد ؟
این مربی های کنار زمین رو چرا برداشتن ؟
امروز, 00:01#984
pishoolii
اگه نباشه جاش خالی می مونهتاريخ عضويت
بازی همه چیش پیشرفت قابل قبولی داشته ، منی که pes14 رو طاقت نیاوردم یه دست تا آخر بازی کنم از ظهر دارم اینو یه بند بازی میکنم... واقعا خوووبه..
فقط تنها چیزی که تا الان توو مخمه دریبل هاشه! هنوز قلق دریبل زدن دستم نیوومده!!
تمرینات بخش اخرش رو برو ی چیزایی ازش میفهمی.
نقد :
چه نقدی آقا ؟!
بنده اساسا آدمی هستم معتقد باین که فیلم ، بازی و امثالهم واسه لذت بردن ماهاس ،کار منتقداس که نقد کنن اینارو نه ما ، اصن شغل اوناس ، تحصیلاتشو دارن ، صلاحیتشو دارن ، حالا یه موقع اینجانب از نسخه 2013 این بازی خیلی لذت میبرم ، از نسخه 2014 خیلی کم تر ، ولی بشخصه بازم کلی بازی کردمش، الان و از ظاهر 2015 هم با چند تا بازی احساس کردم بازی خوب و جذابی هست و صد البته خیلی لذت بخش .
یه سری نکات بنظرم که شاید واسه یه عده نقد محسوب شه شایدم واسه برخی مزیت :
یک اینکه بیشتر شوتای داخل محوطه البته توسط بازیکنای سطح بالا گل میشه و این موجب میشه گل زیاد باشه تو بازی مثل نسخ پیشین البته .
دو اینکه داوری بد نیست ولی کارت زرد یکی از ویژگی های بارز داوراشه ، من خطا خیلی کم می زنم ولی کارت گرفتم بخاطر اینکه کوتینیو زیر گرث بیل رو خالی کرد موقع پریدن ( خیلی جالب بود برام این خطارو گرفتن ).
سه اینکه استایل بازیکنای مطرح موقع دویدن و پاس دادن و شوت زدن خیلی شبیه ، انیمیشناشون که خیلی بیشتر شبیه .
چهار اینکه سانتر از جناحین که میشه مهاجم یا گوش سمت مخالف خودشو میرسونه و هد میزنه معمولا که واقعا خوب کار شده ولی اگه تو بازی با تیمای ضعیفترم اینجوری باشه خوب بلوفه .
پنج اینکه تو نبردای نفر بنفر اگه دریبل زدن نتونی دفاع میتونه توپو بگیره که خوب منطقیست ، بازممیگم این تو بازی دوتا تیم قوی صدق میکرد .
شش اینکه بسته به شرایط تیم خودی و حریف گاهی میشه با یه بازیکن تک روی کرد و تا پشت محوطه حریف رفت و گاهی نه همون اول توپتو میزنن .
هفت اینکه انیمیشنای بازی خیلی خوبه ولی مثلا صحنه تاسف کاسیاس بعد گل خوردن خیلی تکراری میشه ، شاید واس سایر بازیکنا هم اینطور باشه ، البته شاید .
هشت اینکه حفظ توپ بازیکنا خیلی خوبه ، یعنی تو محوطه حریف میتونن راحت توپ نگه دارن و هی بچرخن و یه پاس خوب بدن ، خوب یکم غیر طبیعیه چون مدافعین که ماست نیستن در عالم واقع .
نه اینکه پاسای عمقی و چیپ تو در خیلی واقع گرایانه هستن ، یعنی بسته به نوع پاس و جاگیری مدافع و مهاجمه ، اینطور نیس که همیشه برسه و یا همیشه مدافع قطع کنه .
ده اینکه بنظرم همین قدشم موجب سر دردتون شدم و کافیه ، خلاصش بازی خیلی لذت بخشه واسه من .
در نهایت این عکس پشت زمینه پی اس 2015 یه لیورپولی اصیل![]()
من یکم تو بازی لگ میزنه روی low و high هم فرقی نداره! گرافیکم nvidia geforce 330 m
گرافیک شما ضعیفه .
رم و سی پی یو چنده ؟!
برای لیگ آلمان چیکار کنیم !!!! الان میخوام بایرن را بگیرم که نمیشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)