تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 99 از 203 اولاول ... 49899596979899100101102103109149199 ... آخرآخر
نمايش نتايج 981 به 990 از 2021

نام تاپيک: .Real Madrid C.F | کهکشانی ها |

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

واقعا منم نیازی به خرید رویس نمیبینم، تیم الان خیلی کامل هستش و اومدن رویس ممکنه شیرازه تیم رو به هم بزنه.
    هر کجا می خواد بره تیم ما الان کاملا رو فرمه

2. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

صحبت های پرز:

آنچلوتی: "وقتی روزنامه ها رو می خوانم و می بینم همه صحبت ها راجع به تغییرات اساسی (در نفرات) هست، تعجب می کنم. ما صرفا در پایان و ابتدای فصول راجع به ورودی و خروجی ها صحبت می کنیم. این شامل بازیکنان و کادر فنی میشه. ما مشتاقانه مناظر تمدید قرارداد آنچلوتی در پایان فصل هستیم. اینکه انتظار داشته باشیم یک قرارداد که مدت زیادی از اون نمی گذره تمدید بشه، قدری عجیب هست. او از این مسئله آگاه هست و مشکلی برای تمدید قرارداد آنچلوتی نخواهد بود. در ابتدا راجع به جذب او به عنوان سرمربی علامت سوال هایی وجود داشت اما من همیشه می خواستم او را جذب کنم. من دستاورد آنچلوتی را در میلان، چلسی و پی اس جی دیدم. یک روز در یکی از بازی های لیگ قهرمانان، در کنار دوستم گالیانی (از میلان) بودم، که کارلو رو به من معرفی کرد و کارلو خیلی مشتاق بود که کل اعضای تیم رو به من معرفی کنه. او در کنار کار فوق العاده ای که به عنوان مربی انجام میده، یک فضای خانوادگی رو ایجاد می کنه. این اهمیت زیادی داره."

مورینیو و فضای خانوادگی؟! "همه مربی ها سبک خاص خودشون رو دارند. او هنوز گهگاهی برای من پیغام می فرسته. آخرین پیغام او در زمانی بود که در لیسبون لیگ قهرمانان رو فتح کردیم. او در حال حاضر زندگی خودش رو در لندن داره و ما فرصت دیدن همدیگه رو نداریم، اما من هنوز کارهای او رو دنبال می کنم. وقتی که او سرمربی تیم بود، ما جهش زیادی رو از نظر کیفیت داشتیم. مورینیو تیم های بزرگی رو هدایت کرده، او تازه کار نیست. (اما) هر شخص کاراکتر خاص خودش رو داره. من هیچ شکی نسبت به توانایی های او در عرصه مربی گری ندارم."

بهترین تیمی که در اختیار داشتید: "من تیم اول (دوره اول ریاست پرز) رو هم دوست داشتم. این تیم جوان تر و منظم تر هست. در حال حاضر علاوه بر داشتن بازیکنان خوب، ما در مقایسه با دوره کهکشانی ها، بازیکنانی رو در اختیار داریم که می تونن نظم بیشتری به تیم ببخشن. کاماچو از تیم جدا شد چون او احساس می کرد که ابزار لازم برای مربی گری تیم آن زمان رو نداشت. این چیزی هست که او به من گفت"

رویس: "من با مدیرعامل دورتموند ارتباط دوستانه ای دارم. ما به دنبال رویس نیستیم، همون طور که از بازسازی و تغییر نفرات صحبت نمی کنیم."

لوکاس سیلوا: "اگر این انتقال عملی شد، در شرایط کاملا معمولی و در پایان فصل رخ خواهد داد."

تغییرات نسبت به دوره اول: "ما همه تغییر می کنیم اما من همون انگیزه ای رو داریم که در سال 2000 داشتم. من یک مسئولیت دارم که رئال مادرید رو به بهترین باشگاه قرن مبدل کنم."

آنچلوتی، بهترین مربی دوران شما؟ "من همون احساساتی رو نسبت به او دارم که نسبت به دل بوسکه داشتم."

صبحت هایی هم راجع به Ultra ها و مسائلی که اخیرا در اسپانیا پیرامون خشونت هواداران به وجود اومد وجود داشت که می تونید از منبع دنبال کنید:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته در گل بر خلاف آ اس. صحبت دیگه ای راجع به رویس از زبان پرز نقل شده:
    "ما رویس رو زیر نظر داریم، همون طور که همه بازیکنان بزرگ رو زیر نظر داریم. به عنوان یک مربی من نمی دونم چه کسی باید از تیم حذف بشه تا فضایی برای رویس پیدا بشه. مگر در شرایط خاص، هیچ بازیکنانی در ژانویه جذب نمیشه."

بازی آینده 700 اُمین بازی کاسیاس با باشگاه هست، ایکر از این حیث بعد از رائول و مانوئل سانچز در رتبه سوم جا داره.

4. 8 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

حس میکنم روند بردهای پیاپی تو بازی فینال به پایان میرسه البته ترکیب تیم بسیار ایده آل هست و اگر اتفاق خاصی نیفته، برد با ماست.

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

بازی اگه به وقت اضافه بکشه و تو 120 دقیقه رئال ببره جزو رکورد حساب میشه و یا اینکه فقط نتیجه 90 دقیقه واسه رکورد محاسبه میشه ؟؟؟

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

بازی اگه به وقت اضافه بکشه و تو 120 دقیقه رئال ببره جزو رکورد حساب میشه و یا اینکه فقط نتیجه 90 دقیقه واسه رکورد محاسبه میشه ؟؟؟
    تو پنالتی هم ببره قاعدتا باید حساب شه! برد هست به هر حال!

امیدوارم اگه قراره قطع بشه حداقل تو بازی فینال نباشه! ضد حاله.

8. 3 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

حالا چرا اینقدر دوستان نا امید هستن ؟؟ و امیدی به برد ندارن ؟؟

مگه تیم منتخب جهانه ؟؟
    فکر نکنم تیم حریف حرفی واسه گفتن داشته باشه !

10. 3 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

پیش بینی من 4-1 هست.
    راموس ایندفعه گل چهارم رو میزنه دقیقه 92:48

12. 4 کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

کاریکاتور حال روز کاسیاس در زمان مورینیو و آنجلوتی :

+

داور بازی امشب که یرتغالی بود عوض شد و والتر لوپس گواتمالایی داور بازی امشب هست

محتوای مخفی: آمارهای جالب از فینال باشگاه های جهان 

به گزارش AS و به نقل از realmadridfarsi.ir، رئال مادرید امشب از ساعت 23:00 برای فتح جام باشگاه های جهان به مصاف سن لورنزو خواهد رفت.
    54 جام: "دیدار امشب پنجاه و چهارمین جام قهرمانی باشگاه های جهان خواهد بود. اروپائی ها 27 بار و آمریکای جنوبی ها 26 بار قهرمان شده اند. این یازدهمین فینال جام باشگاه های جهان خواهد بود که باید به آن 43 فینال جام بین قاره ای که از سال 1960 تا 2004 برگزار می شد را اضافه کرد."
    اسپانیا مقابل آرژانتین: "این چهارمین فینال میان یک تیم اسپانیائی و آرژانتینی خواهد بود. سه فینال قبلی : 1970 اتلتیکو - ایندپندنته ، سال 2000 بوکا جونیورز - رئال مادرید و سال 2009 بارسلونا - استودیانتس . رئال در سال 2000 از بوکا جونیورز شکست خورده بود و دو دیدار دیگر با برتری اسپانیائی ها به پایان رسید."
    چهارمین جام :"اگر رئال برنده شود چهارمین جام بین قاره ای خود را فتح می کند و به رکورد میلان می رسد. رئال در حال حاضر با سه عنوان قهرمانی با بایرن مونیخ ، پنارول ، اینتر و سائو پائولو برابر است."
    قهرمانی تیم های آرژانتینی : "اگر سن لورنزو قهرمان شود پس از بوکا جونیورز ، ایندپندنته ، ریور پلاته ، ولز ، استودیانتس و راسینگ به هفتمین تیم آرژانتینی تبدیل خواهد شد که قهرمان جام های بین قاره ای می شود و از برزیل که شش باشگاه مختلفش قهرمان شده است پیشی می گیرد . در اروپا اسپانیا ( رئال مادرید - اتلتیکو مادرید - بارسلونا ) و ایتالیا ( میلان - اینتر - یوونتوس ) با سه تیم قهرمان در این مسابقات رکورد دار هستند."
    بیست قهرمانی : "رئال مادرید امشب بیستمین جام بین المللی خود را فتح خواهد کرد. پس از فتح 10 قهرمانی در اروپا ، 2 قهرمانی در جام یوفا ، 2 سوپر کاپ اروپا، 3 جام بین قاره ای و 2 جام لاتین امشب رئال امشب به بیستمین قهرمانی بین المللی خود می رسد و از بارسا که 19 قهرمانی دارد پیشی می گیرد و با میلان برابری می کند."
    چهار جام در یکسال: "رئال مادرید برای اولین بار در تاریخ 112 ساله باشگاه چهار جام را در یک فصل فتح می کند . در ماه آپریل جام حذفی ، در ماه می لیگ قهرمانان اروپا و در آگوست سوپر جام اروپا فتح شدند . امسال رئال در 62 بازی 50 پیروزی ( 81% دیدار ها ) کسب کرده است و 176 گل زده است ( 2.8 گل در هر بازی ) . سن لورنزو در 56 بازی 23 برد کسب کرده است و فقط 66 گل زده است."
    قهرمانی در هر دو ورژن جام: "فقط 5 تیم ( 4 تیم اروپائی ، 1 تیم آمریکای جنوبی ) هم جام بین قاره ای و هم جام باشگاه های جهان را فتح کرده اند : میلان ، بایرن ، اینتر ، منچستر و سائو پائولو . رئال ششمین تیم خواهد بود."
    کریستیانو رونالدو : "کریستیانو رونالدو در منچستر یونایتد به تمامی عناوین ممکن دست پیدا کرد . حالا او امشب با فتح جام باشگاه های جهان ، تمامی جامهای ممکن را با پیراهن رئال نیز کسب کرده است. رونالدو اولین بازیکن تاریخ است که با دو تیم تمامی جامهای ممکن را کسب می کند."
    ایکر کاسیاس: "ایکر کاسیاس امشب پس از رائول ( 741 بازی ) و سانچیس ( 710 بازی ) به سومین بازیکن تاریخ رئال تبدیل خواهد شد که به رکورد 700 بازی می رسد. ایکر 491 بازی در لیگ ، 40 بازی در جام حذفی ، 13 بازی در سوپر کاپ اسپانیا ، 146 بازی در لیگ قهرمانان اروپا ، 3 بازی در سوپر کاپ اروپا ، 2 بازی در جام بین قاره ای و 4 بازی در جام باشگاه های جهان برای رئال مادرید انجام داده است . رکورد ایکر 447 برد ، 122 مساوی و 130 شکست را ثبت کرده است . ایکر در مجموع 720 گل دریافت کرده است و 255 کلین شیت را هم به ثبت رسانده است . در خارج از رئال مادرید فقط ژاوی بیش از 700 بازی ( 740 بازی ) برای تیمش انجام داده است."
    قهرمانی های سن لورنزو : "سن لورنزو در صورت قهرمانی به چهارمین جام بین المللی خود دست پیدا خواهد کرد."
    گلزنی هامس رودریگرز : "رودریگرز در این فصل در لیگ قهرمانان اروپا ، جام حذفی ، سوپر جام اسپانیا و لالیگا موفق به گلزنی شده است . اگر رودریگرز موفق به گلزنی شود به دومین بازیکن تاریخ رئال مادرید تبدیل خواهد شد که در یک فصل در پنج جام مختلف گلزنی می کند . گوتی در فصل 2002-2003 در جام حذفی ، لیگ قهرمانان اروپا ، جام بین قاره ای، سوپر جام اروپا و لالیگا گلزنی کرده بود . کریستیانو با گلزنی در دیدار امشب و با گلزنی در جام حذفی که هنوز یک دقیقه هم در آن بازی نکرده است می تواند به این رکورد برسد."
    آنچلوتی : "آنچلوتی به ششمین مربی تبدیل خواهد شد که جام بین قاره ای یا جام باشگاه های جهان را سه بار یا بیشتر می برد. بیانچی با 4 قهرمانی و پپ گواردیولا ، اسوالدو ، بنیتز و ربرتو فریرو با 3 قهرمانی رکورد دار هستند . آنچلوتی امشب به دومین قهرمانی خود در جام باشگاه های جهان می رسد و پس از گواردیولا که 3 قهرمانی دارد رکورد دار خواهد شد."
    فینال ها: "این نوزدهمین فینال رسمی است که آنجلوتی به عنوان سرمربی آن را تجربه می کند. در هجده فینال قبلی او سیزده فینال را برده و در پنج بازی شکست خورده است. ( چهار شکست در ضربات پنالتی بوده و در سوپرکاپ 2014 اسپانیا در اختلاف گل )"
    بهترین بازیکن: "از زمانی که جایزه ای به بهترین بازیکن در فینال اهدا می شود ( 1981 - 2013 ) تنها یک اسپانیایی موفق به کسب آن شده است: رائول در سال 1988. دکو تنها برنده ی این جایزه در فینال بود که تیمش قهرمان جام نشده بود (2006) . تنها یک بازیکن موفق به هت تریک شد و آن هم پله در سال 1962 در برابر بنفیکا بود."
    کروس:" 41 بازیکن در سالهای متوالی جام بین قاره ای را برده اند ( با یک تیم) اما هنوز هیچکس موفق نشده است که جام قهرمانی جهان را به صورت متوالی بالای سر ببرد. تونی کروس می تواند اولین کسی باشد که به این مهم دست می یابد."
    رکورد کاسیاس : " ایکر کاسیاس اولین بازیکن تاریخ خواهد شد که به لیگ داخلی ، سوپر جام داخلی ، لیگ قهرمانان اروپا ، سوپر جام یوفا ، جام بین قاره ای ، جام باشگاه های جهان ، جام جهانی و قهرمانی در قاره با تیم ملی ( 2 قهرمانی در یورو ) دست پیدا می کند . کافو هشت قهرمانی از این نه قهرمانی را کسب کرده بود . ایکر به عنوان کاپیتان تمامی جامها را به غیر از جام بین قاره ای بالای سر برده است."

به امید برررررررد و قهرمانی

14. 6 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه poyyesh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

راموس:”
    پاپ سن لورنزویی است اما … رئال مادرید تیم خداست!

آنچلوتی:” نمی دانم داور چه کسی است ما می خواهیم بازی کنیم و او سوت می زند”

خامس در لیست فینال جام باشگاه های جهان

16. 6 کاربر از poyyesh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

فکر کنم مارسلو از اون مصدومیت های چند ماهه نصیبش شد!

18. این کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •