واقعا منم نیازی به خرید رویس نمیبینم، تیم الان خیلی کامل هستش و اومدن رویس ممکنه شیرازه تیم رو به هم بزنه.
هر کجا می خواد بره تیم ما الان کاملا رو فرمه![]()
واقعا منم نیازی به خرید رویس نمیبینم، تیم الان خیلی کامل هستش و اومدن رویس ممکنه شیرازه تیم رو به هم بزنه.
هر کجا می خواد بره تیم ما الان کاملا رو فرمه![]()
صحبت های پرز:
آنچلوتی: "وقتی روزنامه ها رو می خوانم و می بینم همه صحبت ها راجع به تغییرات اساسی (در نفرات) هست، تعجب می کنم. ما صرفا در پایان و ابتدای فصول راجع به ورودی و خروجی ها صحبت می کنیم. این شامل بازیکنان و کادر فنی میشه. ما مشتاقانه مناظر تمدید قرارداد آنچلوتی در پایان فصل هستیم. اینکه انتظار داشته باشیم یک قرارداد که مدت زیادی از اون نمی گذره تمدید بشه، قدری عجیب هست. او از این مسئله آگاه هست و مشکلی برای تمدید قرارداد آنچلوتی نخواهد بود. در ابتدا راجع به جذب او به عنوان سرمربی علامت سوال هایی وجود داشت اما من همیشه می خواستم او را جذب کنم. من دستاورد آنچلوتی را در میلان، چلسی و پی اس جی دیدم. یک روز در یکی از بازی های لیگ قهرمانان، در کنار دوستم گالیانی (از میلان) بودم، که کارلو رو به من معرفی کرد و کارلو خیلی مشتاق بود که کل اعضای تیم رو به من معرفی کنه. او در کنار کار فوق العاده ای که به عنوان مربی انجام میده، یک فضای خانوادگی رو ایجاد می کنه. این اهمیت زیادی داره."
مورینیو و فضای خانوادگی؟! "همه مربی ها سبک خاص خودشون رو دارند. او هنوز گهگاهی برای من پیغام می فرسته. آخرین پیغام او در زمانی بود که در لیسبون لیگ قهرمانان رو فتح کردیم. او در حال حاضر زندگی خودش رو در لندن داره و ما فرصت دیدن همدیگه رو نداریم، اما من هنوز کارهای او رو دنبال می کنم. وقتی که او سرمربی تیم بود، ما جهش زیادی رو از نظر کیفیت داشتیم. مورینیو تیم های بزرگی رو هدایت کرده، او تازه کار نیست. (اما) هر شخص کاراکتر خاص خودش رو داره. من هیچ شکی نسبت به توانایی های او در عرصه مربی گری ندارم."
بهترین تیمی که در اختیار داشتید: "من تیم اول (دوره اول ریاست پرز) رو هم دوست داشتم. این تیم جوان تر و منظم تر هست. در حال حاضر علاوه بر داشتن بازیکنان خوب، ما در مقایسه با دوره کهکشانی ها، بازیکنانی رو در اختیار داریم که می تونن نظم بیشتری به تیم ببخشن. کاماچو از تیم جدا شد چون او احساس می کرد که ابزار لازم برای مربی گری تیم آن زمان رو نداشت. این چیزی هست که او به من گفت"
رویس: "من با مدیرعامل دورتموند ارتباط دوستانه ای دارم. ما به دنبال رویس نیستیم، همون طور که از بازسازی و تغییر نفرات صحبت نمی کنیم."
لوکاس سیلوا: "اگر این انتقال عملی شد، در شرایط کاملا معمولی و در پایان فصل رخ خواهد داد."
تغییرات نسبت به دوره اول: "ما همه تغییر می کنیم اما من همون انگیزه ای رو داریم که در سال 2000 داشتم. من یک مسئولیت دارم که رئال مادرید رو به بهترین باشگاه قرن مبدل کنم."
آنچلوتی، بهترین مربی دوران شما؟ "من همون احساساتی رو نسبت به او دارم که نسبت به دل بوسکه داشتم."
صبحت هایی هم راجع به Ultra ها و مسائلی که اخیرا در اسپانیا پیرامون خشونت هواداران به وجود اومد وجود داشت که می تونید از منبع دنبال کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته در گل بر خلاف آ اس. صحبت دیگه ای راجع به رویس از زبان پرز نقل شده:
"ما رویس رو زیر نظر داریم، همون طور که همه بازیکنان بزرگ رو زیر نظر داریم. به عنوان یک مربی من نمی دونم چه کسی باید از تیم حذف بشه تا فضایی برای رویس پیدا بشه. مگر در شرایط خاص، هیچ بازیکنانی در ژانویه جذب نمیشه."
بازی آینده 700 اُمین بازی کاسیاس با باشگاه هست، ایکر از این حیث بعد از رائول و مانوئل سانچز در رتبه سوم جا داره.
حس میکنم روند بردهای پیاپی تو بازی فینال به پایان میرسهالبته ترکیب تیم بسیار ایده آل هست و اگر اتفاق خاصی نیفته، برد با ماست.
بازی اگه به وقت اضافه بکشه و تو 120 دقیقه رئال ببره جزو رکورد حساب میشه و یا اینکه فقط نتیجه 90 دقیقه واسه رکورد محاسبه میشه ؟؟؟
تو پنالتی هم ببره قاعدتا باید حساب شه! برد هست به هر حال!
امیدوارم اگه قراره قطع بشه حداقل تو بازی فینال نباشه! ضد حاله.
حالا چرا اینقدر دوستان نا امید هستن ؟؟ و امیدی به برد ندارن ؟؟
مگه تیم منتخب جهانه ؟؟
فکر نکنم تیم حریف حرفی واسه گفتن داشته باشه !
پیش بینی من 4-1 هست.
راموس ایندفعه گل چهارم رو میزنه دقیقه 92:48![]()
کاریکاتور حال روز کاسیاس در زمان مورینیو و آنجلوتی :
+
داور بازی امشب که یرتغالی بود عوض شد و والتر لوپس گواتمالایی داور بازی امشب هست
محتوای مخفی: آمارهای جالب از فینال باشگاه های جهان
به امید برررررررد و قهرمانی![]()
راموس:” پاپ سن لورنزویی است اما … رئال مادرید تیم خداست!”
آنچلوتی:” نمی دانم داور چه کسی است ما می خواهیم بازی کنیم و او سوت می زند”
خامس در لیست فینال جام باشگاه های جهان
فکر کنم مارسلو از اون مصدومیت های چند ماهه نصیبش شد!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)