دوستان همون جور که میدونید بازی فیفا 15 قفل سختی بهش زدن وبه این اسانی واین زودی کرک نخواهد شد. البته اونجوری که شنیدم شرکت سازنده گفته که دیگه بازی کرک نمیشه.
من با کلی تردید رفتم از این اشتراکی ها خریدم ولی عقلم میگفت جواب نمیده این کار مگه میشه EA SPOTR رو دور زد و اصلا جواب نمیده. ولی بعد بازم گفتم 10 تومن پولی نیست اگرم نشد چیز زیادی رو از دست ندادم خلاصه اقدام کردم و نتیجه گرفتم در عین ناباوری بازی کامل بدون عیبو نقص برام اجرا شد هر دو تا اپدیتم ریختم تو بازی تازه پچ های مودینگ وی رو هم ریختم خیلی راحت بدون مشکل تو بازی اعمال شد و الان دارم از بازی لذت میبرم(چمپیونز لیگ ویورو لیگ با تمام جزییاتش به بازی اضافه شد از توپ بازیها بگیر تا ادبورد ....) واقعا بازی عالیه از گرافیک بگیر تا جزییات بازی. هایلایت های اخر بازی هم که یه پا فیلم سینماییه! دو تا خط سیاه میاد بالا وپایین تصویر بصورت اسلوموشن زیبا تمام اتفاقات بازیو میتونی با لذت تمام نگاه کنی.
خواستم بگم بیخود منتظر کرک بازی نباشید با مبلغ ناچیزی میتونید از تجربه یه فوتبال واقعی لذت ببرید. من کریر مودو با ارسنال شروع کردم .
شما هم به این لذت بپیوندید
انصافا قصد تبلیغ واسه حایی رو ندارم فقط خواستم بگم من اقدام کردم وبازی اجرا شد. چون با وجود اینکه پیس 2015 هم اومده و یکم پیشرفتم کرده ولی در مقابل فیفا 15 انصافا حرفی واسه گفتن نداره میگید نه خودتون امتحان کنید.