تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 99 از 168 اولاول ... 49899596979899100101102103109149 ... آخرآخر
نمايش نتايج 981 به 990 از 1680

نام تاپيک: FIFA 15

اگه نباشه جاش خالی می مونه Kaveh619's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

کدوم روش رو انجام دادی شما ؟

همون x360 رو ریختم تو پوشه بازی ، اجرا کردم،mapping رو انجام دادم،سیو کردم رفتم تو بازی تغییری نکرد...
    بعد رفتم تو نت گشتم نوشته بود فایل xinput1_3 رو به xinput1_9_0 یا یه همچین چیزی تغییر بدید چون فیفا 64bit هست و باید فایل xinput شما هم 64 بیت باشه...که بازم نتیجه نداد و هیج فرقی نکرد...فعلا تونستم از طریق تغییر فایل buttondatasetup تو document دسته ها رو درست کنم...ولی خب مثل اون برنامه نمیشه...یه ذره مشکل داره هنوز...!مثلا آنالوگ راست کار نمیکنه و اینا...

نمیدونم چیکارش کنم...!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

4. این کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستان شما هم تو بازی لگ دارید ؟ واسه من که با هر کانفیگی با گرافیک 750 لگ میزنه :|

پروفشنال ragbar12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

دوستان شما هم تو بازی لگ دارید ؟ واسه من که با هر کانفیگی با گرافیک 750 لگ میزنه :|
    این نرم افزار کمک میکنه که بازی روان تر اجرا بشه Razer Game Booster
    من برای دمو از این نرم افزار استفاده کردم جواب گرفتم. البته بازم در طول بازی لگ هایی داشت که با بستن همون نرم افزار بازی روون میشد

7. این کاربر از ragbar12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه AlirezaLamLam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

من دوتا پیشنهاد ویژه برای حل مشکل لگ براتون دارم.

اول اینکه سعی کنید همیشه یه ویندوز جدا واسه فیفا داشته باشید. توو اون ویندوز فقطو فقط فیفا رو نصب کنید با کارت صدا و گرافیکه سیستمتونو . دیگه هیچ برنامه ای نصب نکنید هیچی. حتی جزیی.

دوم اینکه برید توو قسمت Setting یا تنظیمات (اینجارو خوب دقت کنید) توو قسمت Frame Rate سه تا گزینه هست دیگه درست!؟ اگه کارت گرافیکتون AMD هست گزینه
    Lock To 30fps رو تیک بزنید. اگه نه از کارت گرافیکایه دیگه استفاده می کنید گزینه ی
    Lock To 60fps رو تیک دار کنید.

*نکته : اوناییم که از کارت گرافیکای ضعیف استفاده میکنن (حالا هر مدلی) اونام گزینه
    Lock To 30fps رو تیک بزنن.

با اینکار لگ به راحتی و به کلی از بین میره. تشکر فراموش نشه
    Last edited by AlirezaLamLam; 15-11-2014 at 02:51.

9. این کاربر از AlirezaLamLam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

تشکر از ho3in2012 بابته نرم افزاره مفیدی که بهم پیشنهاد داد.
    حسین جان امرو اون نرم افزاری که گفتی واسه حل مشکل لگو تست کردم. واقعا عالی بود. خیلی نرم افزار خوبیه. مشکلمو حل کرد. ممنون ازت

پروفشنال ragbar12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

دوستان همون جور که میدونید بازی فیفا 15 قفل سختی بهش زدن وبه این اسانی واین زودی کرک نخواهد شد. البته اونجوری که شنیدم شرکت سازنده گفته که دیگه بازی کرک نمیشه.
    من با کلی تردید رفتم از این اشتراکی ها خریدم ولی عقلم میگفت جواب نمیده این کار مگه میشه EA SPOTR رو دور زد و اصلا جواب نمیده. ولی بعد بازم گفتم 10 تومن پولی نیست اگرم نشد چیز زیادی رو از دست ندادم خلاصه اقدام کردم و نتیجه گرفتم در عین ناباوری بازی کامل بدون عیبو نقص برام اجرا شد هر دو تا اپدیتم ریختم تو بازی تازه پچ های مودینگ وی رو هم ریختم خیلی راحت بدون مشکل تو بازی اعمال شد و الان دارم از بازی لذت میبرم(چمپیونز لیگ ویورو لیگ با تمام جزییاتش به بازی اضافه شد از توپ بازیها بگیر تا ادبورد ....) واقعا بازی عالیه از گرافیک بگیر تا جزییات بازی. هایلایت های اخر بازی هم که یه پا فیلم سینماییه! دو تا خط سیاه میاد بالا وپایین تصویر بصورت اسلوموشن زیبا تمام اتفاقات بازیو میتونی با لذت تمام نگاه کنی.
    خواستم بگم بیخود منتظر کرک بازی نباشید با مبلغ ناچیزی میتونید از تجربه یه فوتبال واقعی لذت ببرید. من کریر مودو با ارسنال شروع کردم .
    شما هم به این لذت بپیوندید

انصافا قصد تبلیغ واسه حایی رو ندارم فقط خواستم بگم من اقدام کردم وبازی اجرا شد. چون با وجود اینکه پیس 2015 هم اومده و یکم پیشرفتم کرده ولی در مقابل فیفا 15 انصافا حرفی واسه گفتن نداره میگید نه خودتون امتحان کنید.

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

دوستان همون جور که میدونید بازی فیفا 15 قفل سختی بهش زدن وبه این اسانی واین زودی کرک نخواهد شد. البته اونجوری که شنیدم شرکت سازنده گفته که دیگه بازی کرک نمیشه.
    من با کلی تردید رفتم از این اشتراکی ها خریدم ولی عقلم میگفت جواب نمیده این کار مگه میشه EA SPOTR رو دور زد و اصلا جواب نمیده. ولی بعد بازم گفتم 10 تومن پولی نیست اگرم نشد چیز زیادی رو از دست ندادم خلاصه اقدام کردم و نتیجه گرفتم در عین ناباوری بازی کامل بدون عیبو نقص برام اجرا شد هر دو تا اپدیتم ریختم تو بازی تازه پچ های مودینگ وی رو هم ریختم خیلی راحت بدون مشکل تو بازی اعمال شد و الان دارم از بازی لذت میبرم(چمپیونز لیگ ویورو لیگ با تمام جزییاتش به بازی اضافه شد از توپ بازیها بگیر تا ادبورد ....) واقعا بازی عالیه از گرافیک بگیر تا جزییات بازی. هایلایت های اخر بازی هم که یه پا فیلم سینماییه! دو تا خط سیاه میاد بالا وپایین تصویر بصورت اسلوموشن زیبا تمام اتفاقات بازیو میتونی با لذت تمام نگاه کنی.
    خواستم بگم بیخود منتظر کرک بازی نباشید با مبلغ ناچیزی میتونید از تجربه یه فوتبال واقعی لذت ببرید. من کریر مودو با ارسنال شروع کردم .
    شما هم به این لذت بپیوندید

انصافا قصد تبلیغ واسه حایی رو ندارم فقط خواستم بگم من اقدام کردم وبازی اجرا شد. چون با وجود اینکه پیس 2015 هم اومده و یکم پیشرفتم کرده ولی در مقابل فیفا 15 انصافا حرفی واسه گفتن نداره میگید نه خودتون امتحان کنید.
    تمامه حرفاتو تایید میکنم
    چون منم ازین اشتراکیا گرفتم و الانم دارم باهاش کریر میرم وهیچ مشکلی هم ندارم. عالی

پروفشنال mahdi1323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

به نظرتون سنخه تبدیلی هم هستم اونو دانلود کنیم چطوره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •