سلام
تلفن پارس نيكاتل را كسي داره
سلام
تلفن پارس نيكاتل را كسي داره
دوست من تم گوشيت رو عوض كن و بزارش روي Default ببين تغيير ميكنه يا نهنوشته شده توسط Anahita60
بعدش مستر ريست
اگه با اينا نشد بايد فلش بشه![]()
بله سخت افزاري هست و كار شما نيستنوشته شده توسط Taima
![]()
ميشه استفاده كرد اما اگه صاحبش شماره سريال رو داده باشه مخابرات و اعلام سرقت كرده باشه اولين سيمكارتي كه بره تو گوشي شماره طرف ثبت ميشه و بعدش هم كه خدا به دادش برسه ميشه دزد !!!نوشته شده توسط sia0368
![]()
دوست من وقتي كه روي حالت عكاسي هستي روي Setting برو و بعدش مورد آخر هست بنام Save toنوشته شده توسط nazi_metal
برو توي اين گزينه و مورد Save to Memory card رو انتخاب كن![]()
آقا مهدی این remote printing رو خودم تو گوشی یی ندیدم اما تو سایت newmobile در قسمت ویژگیهای m600 و یکی 2 تا گوشی دیگه دیدم.اینم لینکش( اون آخرای صفحه نوشته)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی یه سوال دیگه push to talk چیه؟! اینم تو قابلیتهای بعضی گوشیا دیدم.
Last edited by looker; 27-11-2006 at 23:28.
سلام
میخواستم هر کس اطلاعاتی دارد کمک کند و بگوید به جه دلایلی ممکن است کیفیت عکی برداری کا750 ئپایین بیاید؟ و چه راه حل هایی دارد؟
آیا کثیفی لنز هم میتواند موثر باشد؟ و بهترین روش برای پاک کردن لنز چیست؟
ممنون از شما
من يه K750 دارم ولی جدیدا بعضی از sms ها رو Unknown Sender می زنه کسی می دونه مشکل از کجاست؟ از این موضوع هم اطمینان دارم که فرستنده از هیچ برنامه جانبی برای فرستادن sms استفاده نمی کنه و مشکل از گوشیه!
سلام به همگي
اين اولين پست من در اين انجمن هست.![]()
با يه سوال شروع مي كنم: قراره به زودي يه P990 بخرم. البته قبلش هم P910 داشتم. مي خوام بدونم اگر گوشي كه مي خوام بخرم از نظر سريال مشكلي نداشته باشه يعني سريال توي گوشي با پشت گوشي و روي جعبه يكي باشه و بخوام نرم افزار گوشيو Update كنم، مشكلي پيش نمياد؟ مثلا گوشي از رجيستر در بياد يا يك همچين چيزي؟ البته مي دونم كه با گارانتي اصلي خريدن بهتره ولي 620000 تومن كجا و 900000 تومن كجا...!
از دوستان اگر كسي چيزي در اين مورد مي دونه لطفا مطرح كنه.
در ضمن دو تا سايت هست كه يه چند وقتيه بهشون سرمي زنم، البته شايد بشناسيد ولي به هر حال سايت هاي بدي نيستند - يه سر بزنيد: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منتظر جواباتون هستم. فعلا...![]()
سلام آقا Mehdi_MaX
یه سوال دیگه شما گفتی کا 610 به قیمتش نمی ارزه.با چه حدود قیمت ارزش خریدن داره؟
من تو شهر خودمون یه جا هست که گفته 230-220 هزار میفروشه. البته نمیدونم چقدر به حرفش اعتماد باشه چون موجود نداشت و گفت میاره.می ارزه؟ (فکر نکنم با این قیمت رجیستر باشه.)
کلا رجیستر بودن چقدر اهمیت داره؟ من اکثر مغازه های شهر رو که رفتم نوکیا فراوون بود اما سونی اریکسون خیلی کم داشتن.تو قیمت 200 به بالا فقط k750 و w700 و w810 اونم با تعداد محدود یافت میشد.
خودشون همین مشکل رجیستر رو دلیل نیاوردن SE گفتن.خلاصه اینکه فکر نمیکنم تو این چندتا گوشی SE موجود ریجستر شده پیدا بشه.البته من رجیستر بودنشون رو چک نکردم (هر وقت برای خرید برم چک میکنم)
متاسفانه در حال حاضر هم امکان اومدن به تهران برای خرید رو ندارم و برای خرید گوشی هم عجله دارم.حالا اگه ریجستر دستی بخرم جز عدم امکان آپدیت چه مشکلی ممکنه رخ بده؟
دوست من دقيقا نميدونم كه remote printing براي چي هستشنوشته شده توسط looker
push to talk هم يعني وقتيكه فعالش كني وقتي يه نفر بهت زنگ ميزنه هر كليدي رو كه فشار بدي ميشه جواب داد يعني با فشار هر كليد گوشي آماده صحبت كردن ميشه![]()
شما بايد كيفيت عكس رو توي ستينگ بزاري روي بهترين كيفيتنوشته شده توسط sina sinaie
در ضمن وقتي ميخواي عكس بگيري دكمه رو تا نصف فشار بده تا اتوفوكوس كنه بعد عكس بنداز نكنه شما يه دفعه عكس ميندازي ؟؟![]()
سلام دوست من عضويت جديدت رو تبريك ميگمنوشته شده توسط metapex
![]()
نه خير اگه شماره ها كاملا يكي باشه موقع آپديت مشكلي براش پيش نمياد چون شماره تو مخابرات ثبت شده
بله با گارانتي اصلي كه گرونه شما كاملا چك كن انشاالله كه مشكلي براش پيش نمياد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)