تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 99 از 473 اولاول ... 49899596979899100101102103109149199 ... آخرآخر
نمايش نتايج 981 به 990 از 4726

نام تاپيک: تمام سوالات, مشكلات و بحث هاي انواع مختلف گوشيهاي سوني اريكسون در اينجا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض سوال

سلام
    تلفن پارس نيكاتل را كسي داره

آخر فروم باز Mehdi_Full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    تــهرانـــ

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Anahita60
    سلام دوستان
    من گوشیم و810 هست که دیروز وقتی به کامپیوتر زدم نشناختش و بعدز اون دیگه کار نمیکنه
    فقط یه صفحه میآد که عکس تم من هست با آنتن وباتری و اصلا کار نمیکنه البته اگه به کامپیوتر بزنم مموریم رو میشناسه ولی کلا تلفنش کار نمیکنه.
    آیا مشکلم با فلش حل میشه و بر میگرده به شماره سریال اصلی تا بتونم آپدیتش کنم در ضمن مشکل ریجیستر ندارم چون امروز یه خط ایرانسل گرفتم.
    لطفا سریعتر جواب بدین چون آخر ضد حال بود بعد دو هفته!!!!
    یه سوال مهم دیگه اگه گوشیمو که کار هم نمیکنه از طریق سایت سونی اریکسون آپدیت کنم مشکل حل میشه یا حتما باید اول فلش بشه؟؟
    دوست من تم گوشيت رو عوض كن و بزارش روي Default ببين تغيير ميكنه يا نه
    بعدش مستر ريست
    اگه با اينا نشد بايد فلش بشه
    نقل قول نوشته شده توسط Taima
    فقط یه سوال دیگه در رابطه با فلش کردن ! واسه فلش کردن دستگاه خاصی لازمه ؟! یا با داشتن firmware خودم هم می تونم با کابل USB فلشش کنم ؟!
    بله سخت افزاري هست و كار شما نيست

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    تــهرانـــ

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط sia0368
    با سلام یه سیوال داشتم کسی چیزی در مورد استفاده از گوشی های دزدی می دونه یعنی اگه یه دونه بگیریم و سریالش رو هم عوض کرده باشند میشه استفاده کرد
    ميشه استفاده كرد اما اگه صاحبش شماره سريال رو داده باشه مخابرات و اعلام سرقت كرده باشه اولين سيمكارتي كه بره تو گوشي شماره طرف ثبت ميشه و بعدش هم كه خدا به دادش برسه ميشه دزد !!!
    نقل قول نوشته شده توسط nazi_metal
    سلام
    من گوشي k 750 دارم با اين كه مموريش خاليه ولي زمان فيلم برداريش 10 ثانيه بيشتر نيست
    تا جايي هم كه من ميدونم زمان فيلم برداريش بايد نامحدود باشه ولي مال من اين طوري نيست
    اگه كمكمي از دست كسي ساخته است ممنون ميشم( خيلي فوري )
    دوست من وقتي كه روي حالت عكاسي هستي روي Setting برو و بعدش مورد آخر هست بنام Save to
    برو توي اين گزينه و مورد Save to Memory card رو انتخاب كن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

آقا مهدی این remote printing رو خودم تو گوشی یی ندیدم اما تو سایت newmobile در قسمت ویژگیهای m600 و یکی 2 تا گوشی دیگه دیدم.اینم لینکش( اون آخرای صفحه نوشته)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

راستی یه سوال دیگه push to talk چیه؟! اینم تو قابلیتهای بعضی گوشیا دیدم.
    Last edited by looker; 27-11-2006 at 23:28.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام
    میخواستم هر کس اطلاعاتی دارد کمک کند و بگوید به جه دلایلی ممکن است کیفیت عکی برداری کا750 ئپایین بیاید؟ و چه راه حل هایی دارد؟
    آیا کثیفی لنز هم میتواند موثر باشد؟ و بهترین روش برای پاک کردن لنز چیست؟
    ممنون از شما

داره خودمونی میشه Payman86p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

من يه K750 دارم ولی جدیدا بعضی از sms ها رو Unknown Sender می زنه کسی می دونه مشکل از کجاست؟ از این موضوع هم اطمینان دارم که فرستنده از هیچ برنامه جانبی برای فرستادن sms استفاده نمی کنه و مشکل از گوشیه!

پروفشنال metapex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

13 سوال در مورد P990 - نسبتا فوری!

سلام به همگي
    اين اولين پست من در اين انجمن هست.
    با يه سوال شروع مي كنم: قراره به زودي يه P990 بخرم. البته قبلش هم P910 داشتم. مي خوام بدونم اگر گوشي كه مي خوام بخرم از نظر سريال مشكلي نداشته باشه يعني سريال توي گوشي با پشت گوشي و روي جعبه يكي باشه و بخوام نرم افزار گوشيو Update كنم، مشكلي پيش نمياد؟ مثلا گوشي از رجيستر در بياد يا يك همچين چيزي؟ البته مي دونم كه با گارانتي اصلي خريدن بهتره ولي 620000 تومن كجا و 900000 تومن كجا...!
    از دوستان اگر كسي چيزي در اين مورد مي دونه لطفا مطرح كنه.
    در ضمن دو تا سايت هست كه يه چند وقتيه بهشون سرمي زنم، البته شايد بشناسيد ولي به هر حال سايت هاي بدي نيستند - يه سر بزنيد: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    منتظر جواباتون هستم. فعلا...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام آقا Mehdi_MaX
    یه سوال دیگه شما گفتی کا 610 به قیمتش نمی ارزه.با چه حدود قیمت ارزش خریدن داره؟
    من تو شهر خودمون یه جا هست که گفته 230-220 هزار میفروشه. البته نمیدونم چقدر به حرفش اعتماد باشه چون موجود نداشت و گفت میاره.می ارزه؟ (فکر نکنم با این قیمت رجیستر باشه.)
    کلا رجیستر بودن چقدر اهمیت داره؟ من اکثر مغازه های شهر رو که رفتم نوکیا فراوون بود اما سونی اریکسون خیلی کم داشتن.تو قیمت 200 به بالا فقط k750 و w700 و w810 اونم با تعداد محدود یافت میشد.
    خودشون همین مشکل رجیستر رو دلیل نیاوردن SE گفتن.خلاصه اینکه فکر نمیکنم تو این چندتا گوشی SE موجود ریجستر شده پیدا بشه.البته من رجیستر بودنشون رو چک نکردم (هر وقت برای خرید برم چک میکنم)
    متاسفانه در حال حاضر هم امکان اومدن به تهران برای خرید رو ندارم و برای خرید گوشی هم عجله دارم.حالا اگه ریجستر دستی بخرم جز عدم امکان آپدیت چه مشکلی ممکنه رخ بده؟

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    تــهرانـــ

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط looker
    آقا مهدی این remote printing رو خودم تو گوشی یی ندیدم اما تو سایت newmobile در قسمت ویژگیهای m600 و یکی 2 تا گوشی دیگه دیدم.اینم لینکش( اون آخرای صفحه نوشته)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

راستی یه سوال دیگه push to talk چیه؟! اینم تو قابلیتهای بعضی گوشیا دیدم.
    دوست من دقيقا نميدونم كه remote printing براي چي هستش
    push to talk هم يعني وقتيكه فعالش كني وقتي يه نفر بهت زنگ ميزنه هر كليدي رو كه فشار بدي ميشه جواب داد يعني با فشار هر كليد گوشي آماده صحبت كردن ميشه
    نقل قول نوشته شده توسط sina sinaie
    سلام
    میخواستم هر کس اطلاعاتی دارد کمک کند و بگوید به جه دلایلی ممکن است کیفیت عکی برداری کا750 ئپایین بیاید؟ و چه راه حل هایی دارد؟
    آیا کثیفی لنز هم میتواند موثر باشد؟ و بهترین روش برای پاک کردن لنز چیست؟
    ممنون از شما
    شما بايد كيفيت عكس رو توي ستينگ بزاري روي بهترين كيفيت
    در ضمن وقتي ميخواي عكس بگيري دكمه رو تا نصف فشار بده تا اتوفوكوس كنه بعد عكس بنداز نكنه شما يه دفعه عكس ميندازي ؟؟

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    تــهرانـــ

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط metapex
    سلام به همگي
    اين اولين پست من در اين انجمن هست.
    با يه سوال شروع مي كنم: قراره به زودي يه P990 بخرم. البته قبلش هم P910 داشتم. مي خوام بدونم اگر گوشي كه مي خوام بخرم از نظر سريال مشكلي نداشته باشه يعني سريال توي گوشي با پشت گوشي و روي جعبه يكي باشه و بخوام نرم افزار گوشيو Update كنم، مشكلي پيش نمياد؟ مثلا گوشي از رجيستر در بياد يا يك همچين چيزي؟ البته مي دونم كه با گارانتي اصلي خريدن بهتره ولي 620000 تومن كجا و 900000 تومن كجا...!
    از دوستان اگر كسي چيزي در اين مورد مي دونه لطفا مطرح كنه.
    در ضمن دو تا سايت هست كه يه چند وقتيه بهشون سرمي زنم، البته شايد بشناسيد ولي به هر حال سايت هاي بدي نيستند - يه سر بزنيد: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    منتظر جواباتون هستم. فعلا...
    سلام دوست من عضويت جديدت رو تبريك ميگم
    نه خير اگه شماره ها كاملا يكي باشه موقع آپديت مشكلي براش پيش نمياد چون شماره تو مخابرات ثبت شده
    بله با گارانتي اصلي كه گرونه شما كاملا چك كن انشاالله كه مشكلي براش پيش نمياد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •