تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 99 از 266 اولاول ... 49899596979899100101102103109149199 ... آخرآخر
نمايش نتايج 981 به 990 از 2653

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z510

اگه نباشه جاش خالی می مونه Masoodegh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

مبارکتون باشه
    به نظر منم کسپراسکی بهتر هست
    در ضمن سعی کنید آنتی ویروستنو به روز باشه
    آخرین نسخه رو نصب کنید + آپدیت باشه
    کاسپر خوبه ولی نمیدونم چرا هر کاری میکنم 90درصد اوقات به نت وصله!! اصن پینگو نابود میکنه!!
    قبلن emsisoft IS نصب کرده بودم که واقعن از همه نظر عالی بود! الانم چون ویندوزمو عوض کردم و دیدم ستاپش خراب شده و فقط کاسپر داشتم، کاسپر نصب کردم!

2. این کاربر از Masoodegh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzaneh*f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

من نود ۳۲ رو اصلا قبول ندارم. نظر شخصیه.
    بنظرم کسپرسکی و نورتون گزینه های خیلی خوبین

Fn+F2

Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
    ممنون

مبارکتون باشه
    به نظر منم کسپراسکی بهتر هست
    در ضمن سعی کنید آنتی ویروستنو به روز باشه
    آخرین نسخه رو نصب کنید + آپدیت باشه
    مرسی
    سلام . مبارکه . بالاخره خریدی؟ انتخاب خوبی کردی . چرخش بچرخه

والا من که زیاد نود استفاده نمیکنم . آخه هرچیزی رو سریع ویروس تشخیص میده و همش باید فعال و غیر فعالش کنم :|

نظر من نورتون هست . من دانلود کردم و برای 180 روز فعاله . بعدش دوباره میشه 180 روز دیگه فعالش کرد
    آپدیتشم مثل آب خوردنه . اولین بار چند مگ و از دفعه دوم در حد کیلوبایت آپدیت میشه
    ممنون

کاسپر خوبه ولی نمیدونم چرا هر کاری میکنم 90درصد اوقات به نت وصله!! اصن پینگو نابود میکنه!!
    قبلن emsisoft IS نصب کرده بودم که واقعن از همه نظر عالی بود! الانم چون ویندوزمو عوض کردم و دیدم ستاپش خراب شده و فقط کاسپر داشتم، کاسپر نصب کردم!
    مرسی

خیلی ممنون بابت راهنمایی هاتون، حالا اینایی که معرفی کردین (کاسپر/ نورتون) می شه مث نود مجانی آپ کرد دیگخه! (مدل ایرانی اونم از نوع دانشجو!! ) می شه بی زحمت لینک از یه سایت خوب معرفی کنین؟ بی زحمت هر جایی که خودتون استفاده می کنین و جواب می ده باشه، آخه من تجربه ی تلخی از کرکای اشتباهی دارم، لامصبا یهو کل ویندوزو به فنا می دن

4. این کاربر از farzaneh*f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

با سلام .

ممنون می شم در تاپیک فقط سوالات مربوط به Z510 پرسیده شود و از مباحث متفزقه پرهیز شود .

در صورتی که نیاز به مشاوره در ضمینه ی انتخاب آنتی ویروس مناسب دارین ، به تاپیک زیر مراجعه کنید .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در صورتی که سوالی در ارتباط با عملکرد آنتی ویروس مورد نظرتون دارین ، تاپیک محصول مورد نظر رو از انجمن زیر پیدا و سوالتون رو در تاپیک مربوطه بپرسین

کد:

با تشکر

6. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

با سلام .

ممنون می شم در تاپیک فقط سوالات مربوط به Z510 پرسیده شود و از مباحث متفزقه پرهیز شود .

در صورتی که نیاز به مشاوره در ضمینه ی انتخاب آنتی ویروس مناسب دارین ، به تاپیک زیر مراجعه کنید .

کد:
    در صورتی که سوالی در ارتباط با عملکرد آنتی ویروس مورد نظرتون دارین ، تاپیک محصول مورد نظر رو از انجمن زیر پیدا و سوالتون رو در تاپیک مربوطه بپرسین

کد:

با تشکر
    بله ببخشید حواسم نبود... فقط 1 سوال دیگه، دکمه ی روشن کردن وای فای این مدلو نه من پیدا کردم نه دوستام تونستن پیداش کنن!!! یکی به دادم برسه ... نخندین لطفا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوستان من بین مدل Z510 وThinkpad E531 شک دارم. مهمترین تفاوتشون اینه که z510 سی پی یو haswell داره و این نداره. ولی به نظرم E531 بدنه و کیفیت ساخت بهتری داشته باشه و برای کارهای سنگین مهندسی مناسب تر باشه و دیرتر خراب میشه. در کل به نظرم z510 بیشتر فانتزی و شیکه و E531 کاری و زمخته. نظر دوستان رو میخوام بدونم.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

دوستان من بین مدل Z510 وThinkpad E531 شک دارم. مهمترین تفاوتشون اینه که z510 سی پی یو haswell داره و این نداره. ولی به نظرم E531 بدنه و کیفیت ساخت بهتری داشته باشه و برای کارهای سنگین مهندسی مناسب تر باشه و دیرتر خراب میشه. در کل به نظرم z510 بیشتر فانتزی و شیکه و E531 کاری و زمخته. نظر دوستان رو میخوام بدونم.
    یه دوستی هم به من معرفی کردن این مدلو و دقیقا همین نظرو داشتن که 531 برا کارای طولانی و سنگین ساخته شده... البته من خودم هم چون ظاهر بینم و هم به خاطر دسترسی محدود (شهرستان!) همین 510 رو انتخاب کردم آخرش... این هزولم زیاد ذهنتو مشغول نکنه، اسمش دهن پرکنه ولی من که تا حالا تفاوت شو حس نکردم در مقایسه با لپ تاپای دوستام که حتی i5 هستن بعضیاشون... حالا ممکنه تو کارای خیلی خاص تاثیرشو نشون بده ولی کلا به نظرم زیاد محسوس نیست، نرم افزارایی هم که باهاشون کار کردم تا حالا -تو این یکی دو روزه- اتوکد دوبعدی- رویت- فتوشاپ بودن که اصلا فرقی حس نمی کردم نسبت به زمانی که داشتم با لپ تاپای دوستام کار می کردم که سی پی یو ضعیف تری داشتن و اکثرا نسل سوم بودن... البته نمی دونم با لپ تاپ می خوایی چی کار کنی ممکنه تو بازی مثلا خیلی مهم باشه

- البته اگه مجبور به جابه جایی نباشی از نظر کارایی و قدرت هیچ لپ تاپی جای سیستم نمی گیره

10. این کاربر از farzaneh*f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

ممنونم از پاسخت. من بیشتر برای نرم افزارهای طراحی سه بعدی مثل سالید و کتیا و رندرهای کوچیک تو 3dmax میخوام. اهل بازی اصلا نیستم. ولی کامپیوتر رو زیاد روشن میزارم و زیاد هم اینور اونور میبرم (البته وزنش اصلا واسم مهم نیست). فقط میخوام تو این کارکرد (حداقل 4 سال) و جابه جایی زیاد آسیب نبینه و زود اوراق نشه.
    کلاً تجربه ده ساله تو خرید لپتاپ واسه خودم و این و اون بهم میگه هر لپتاپی زیاد رند بازار بشه و پرفروش و تو چشم باشه زود از نفس میفته و سریع کیفیتش افت میکنه. و شانسی میشه. واسه یکی عالی درمیاد واسه یکی سرطان. دقیقاً مثل Dell inspiron که حدود 7-8 سال قبل که حرف اول رو میزد تو کیفیت و قیمت. الان له لهههه میترسم Z510 به همین مصیبت گرفتار شده باشه. چون قیمتش نسبت به کانفیگش عالیه.
    به دوستی بم گفت اگر z510 گرفتی از همین اول یه پولی واسه خرید هارد بذار کنار چون زود خسته و کند میشه

12. این کاربر از mosi-comp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

دوست عزیز جفت لپ تاپ ها از پردازنده Haswell استفاده می کنند .

سری E با اینکه جزو سری Thinkpad محصوب می شوند ، اما از خیلی از شاخص های Thinkpad که ما می شناسیم به دور می باشد . لنوو سعی کرده در این سری لپ تاپ ها بیشتر تمایل به سمت مالتی مدیا داشته باشند .

اینکه می خواین E531 رو برای استفاده کاری انتخاب کنین ، توصیه بنده اینه که Z510 رو انتخاب کنین .

به دوستی بم گفت اگر z510 گرفتی از همین اول یه پولی واسه خرید هارد بذار کنار چون زود خسته و کند میشه
    نه در کل نمی شه چنین چیزی رو به قطع گفت و فقط به استفاده روزمره شما مرتبط می شه .

در کل هر دو لپ تاپ برای استفاده طولانی مدت مناسب است ، اما به دلیل برخی مشکلات در E531 ( مانند طراحی نه چندان جالب ، تاچ پد بسیار ضعیف و ... ) به نظر بنده Z510 انتخاب بشه بهتره .
    Last edited by Public Enemy; 07-05-2014 at 08:51.

14. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

بله ببخشید حواسم نبود... فقط 1 سوال دیگه، دکمه ی روشن کردن وای فای این مدلو نه من پیدا کردم نه دوستام تونستن پیداش کنن!!! یکی به دادم برسه ... نخندین لطفا

دکمه روشن/خاموش وایرلس و بلوتوث F7 ( و یا ترکیب Fn+F7 در صورت غیر فعال بودن Hotkey ها در بایوس ) هست . اما شما نیاز دارین که energy manager رو نصب کنین تا کار کنه

16. 2 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    منم بلاخره به z510 دارا پیوستم
    آقا یه مشکلی من ویندوز 8.1 نصب کردم اما از درایورای همراه لپ تاپ که برای ویندوز 8 بود استفاده کردم
    الان کلا لپ تاپم با sleep (standby) مشکل داره ووقتی استندبای قرار میدم دیگه صفحه روشن نمیشه و گاهی در حین تلاش برای روشن کردن صفحه بلو اسکرین با مضمون power driver failure هم میده
    الان مشکل از درایوراس یا از لپ تاپه
    دوستان اگه ممکنه با دقت جواب بدیدچون هنوز یک هفته نشده لپ تاپ روخریدم و میتونم در صورت مشکل تعویضش کنم
    آقا لپ تاپم موقع خاموش کردن هم همین مشکل رو داره و صفحه آبی میاد
    تازه درایورای 8.1 رو دانلود کردم نصب می کنم و درست شد خبر میدم
    Last edited by sheytoon001; 07-05-2014 at 21:46.

18. این کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •