ما که پایه هستیم
از هرمدل دوست داشته باشین
ما که پایه هستیم
از هرمدل دوست داشته باشین
بابا 3 پایه ! نه ، همون پایه !
همگی این لینک رو برای دوستاشون برفستن !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر کی تونست مشتری براش پیدا کنه 50 تومن بهش میدم .
ای ول !
خداوندا تو را سپاس که به بهانه هايي به ما در شاخت دوستان کمک ميکني ...
باید خدمتتون عرض کنم که شمال از نظر هوا و نوع سفر و همه چیز فوق العاده بود به خصوص که بهترین همسفر رو داشتم نمیدونید چقدرررررررر خوش گذشت این جوری بهتون بگم که یه اتوبوس بود و یه احسان و میلاد دا رو شکر تو راه اومدن یه اتفاقی افتاد که من و احسان یکی از دوسای مشترکمونو خیییییییلی خوب شناختیم بگذریم ...
فردا هم ان دوستمون که زحمت زیادی براش داشتیم میرسه مشهد و براش این چند روزه برنامه داریم که انشالله بتونیم گوشه ی کوچکی از زحماتش رو جبران کنیم ...
باز میخواین دوباره عکس بزاریدیعنی هر هفته عکس بزاریم
![]()
نظرتون چیه که آلبوم های عکسمون را هم بزاریم تو تاپیک؛ بسته بابا زشته ، هی عکس هی عکس ؛ خب هرکی بخواد شما رو ببینه میره عکسای قدیمتون را میبینه دیگه
مگه شما ظرف یک دو هفته چقدر تغییر میکنید ، حالا اگه مکان تفریحی بوده باشه خب یه چیزی نه اینکه هی تکی به توکی میخوره ==> عکس
اینا نظرات من بود ؛ من برا آپ کردن عکسای دفعه پیشتان مشکلی ندارمولی اینا رو برای خودتون میگم
-----------------------------------
راستی طرقه جان باور کن چند وقته اصلا حالش نیست بیام یاهواگه باورش سخته میتونی از بقیه دوستان چه تو این تاپیک چه تو خود پی سی بپرسی
![]()
شیر پی سی ؛ شیردل![]()
امیر جان موش دل من برای خودم نگفتم عکسا رو بذار خودت که با جفت چشمای غرنده شیری ات دید که 3 نفر عضو جدید توی قرار مون بود ( عضو جدید پی سی نه ها ) عضو جدید قرار ها
واسه همون گفتم جیگر
جیگر آقا موشه از تو بیشتره و گرنه نمی گفتی عکسای منو پاک کنین : دی
از بعضی از حرفات خوشمان آمد(چشمهای غرنده شیری
) در مورد موش و این حرفا هم که ....
![]()
ولی در کل عکسایی که از اون آقایون گرفتم بنظر جالب نیومد(کیفیتش منظورمه)راستی دیگه در مورد شیر شوخی نکنی که موضوع سیبیلا
.... آره دیگه فکر کنم یادت اومد
![]()
حامی مظلومان ؛ شیردل![]()
![]()
یک اصطلاح غنی مشهدی که در مورد هر دو نفر شما صدق می کنه می قرماید
بکن یره .... ( سه نقطه رو خودتون می دونین چیه )![]()
Last edited by torgheh; 15-02-2007 at 23:49.
از پذیرایی شماخوشمان آمد
![]()
انشاالله اومدین شمال بتونیم جبران کنیم![]()
![]()
![]()
(به نمایندگی از تمامی اعضا اهل شمال این سایت)![]()
فقط یک کلمه میتونم بگم :
نوکرتم![]()
نوکرتم آقا (بچه ها میدونن من اینو چه جوری میگم ) : دی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)