من شبيه ساز epsxe152 رو نصب كردم همه بازيهاي پلي 1 رو اجرا ميكنه به جز سرباز 2 يا مدال افتخار 2 موقعي كه سي دي رو ميذارم يا از روي ايميج اجرا ميكنم رو عكس اول ميمونه
من شبيه ساز epsxe152 رو نصب كردم همه بازيهاي پلي 1 رو اجرا ميكنه به جز سرباز 2 يا مدال افتخار 2 موقعي كه سي دي رو ميذارم يا از روي ايميج اجرا ميكنم رو عكس اول ميمونه
سلام.ورژن برنامت خيلي قديميه.ورژن 1.7.0 رو دانلود كن بهتره.اون برنامه اي هم كه شما داري اون موقع نميتونست بعضي بازي ا رو اجا كنه.از ورژن1.6.0 يا 1.7.0استفاده كنيد.
دانلود كردم با بهترين پلاگين ها تنظيمش كردم اما بازم همه بازيها رو اجرا ميكنه بجز مدال 2 مدال 1 رو به راحتي اجرا ميكنه ولي مدال 2 رو فقط رو كس اولش ميمونه
سلام.ورژن برنامت خيلي قديميه.ورژن 1.7.0 رو دانلود كن بهتره.اون برنامه اي هم كه شما داري اون موقع نميتونست بعضي بازي ا رو اجا كنه.از ورژن1.6.0 يا 1.7.0استفاده كنيد
Last edited by milad_badboy; 23-08-2009 at 22:35.
سلام من شبیه ساز pcsx 2 a ps2 emuhator رو دارم ....این بر نامه به درد بخور هست یا نه؟
با سیستم 1.8....512.....5500 میشه بازیهای ps2 رو اجرا کرد؟
ميشه بگين قوي ترين پلاگين گرافيك براي epsxe152 اين برنامه چيه و كجا بايد كپي بشه؟
بله بدرد بخور هست.اما سيستمت خيلي پايينه.
سلام من از ویندوز 7 استفاده می کنم وقتی می خوام god of war 1 یا 2 را بازی کنم می گه در باید دایرکت ایکس رو آپدیت کنم مگه از دایرکت ایکس ورژن یازده بالاتر هم داریم میشه یکی کمک کنه؟
مشخصات سیستم من:
MODEL: DELL VOSTRO 1510
CPU: 2.50 DUAL CORE 6MB CACHE
RAM: 4 GB
VGA: NVIDIA GEFORCE 8400M GS
HDD: 320 GB
اين برنامه دايركت ايكس مارس 2009 ميخواد.براي ويندوز هاي جديد هم گفته شده بود كه بايد آخرين ورژن هاي .net framework رو نصب كنيد.
سلام
میخواستم بدونم برای اجرای بازیهای پلی استیشن 1 در پلی استیشن 2 روش خاصی وجود داره؟ چون هر کاری که میکنم اجرا نمیشن
دوستان براي اجراي بازي هاي ps2 هر برنامه اي كه نصب كردم با مشكل روبرو شدم و هيچكدام كار نميكنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)