تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 99 از 752 اولاول ... 49899596979899100101102103109149199599 ... آخرآخر
نمايش نتايج 981 به 990 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

+غیر In ear تا 100 تومن میشه akg گرفت .. میشه کریتیو گرفت .. باز بسته به سبک که بحث اش شد ..

+من air رو توصیه نمی کنم .. یعنی نمی ارزه آدم یه earbud بخره با این قیمت ..

+ قیمت ep830 : متوجه سوال نشدم .. پرسیدی "واقعاً اینطوره؟" .. قیمتش رو میگی؟ .. بله - همینطوره.

+ flac یه فرمت lossless هستش؛ یعنی فرقش مثلا با mp3 اینه که در حین فشرده سازی داده ها از بین نمیرن و میشه دوباره decompress اش کرد به نسخه اصلی صوتی (بدون فشرده سازی) .. همونطور که گفتی mp3 با بیت ریت 320 تفاوت بسیار نامحسوسی با flac داره..

با این هزینه شما ep630 گزینه خیلی محبوبیه ... ep635 تفاوت چندانی با این مدل نداره، با این فرق که بند گردن داره و حدود 20 تومنه (4-5 تومن گرونتر از 630) ... کمی بالاتر هم ex35 از سونی که حدود 28 تومنه .. نمایندگی های سونی و کریتیو رو باید چک کنی و البته فکر می کنم یکی دوتا دوست از اون ناحیه کشور هم داشتیم .. یه سرچ بزن توی این تالار فکر کنم پیداشون کنی.

خرید اینترنتی، در حالتی که دسترسی خرید فیزیکی داری، بخصوص برای هدفون توصیه نمیشه.
    مرسی دوست عزیز.ایا این مدل کیف یا چیزی نداره که هدفون رو توش بذارم؟از لحاظ کیفیت ساخت و صدا و حتی ظاهر هیچ تفاوتی نداره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید محترم
    من حدود یک ماه پیش یک هدفون HD 485 خریدم که از صداشم خیلی راضیم.
    می خواستم ببینم من با کارت صدای X-Fi Xtreme Music خودم می تونم از حداکثر کیفیت صدای این هدفون استفاده کنم یا نیاز به آمپلیفایر هم دارم؟
    در ضمن معمولا هدفون رو مستقیما به خود کارت صدا وصل می کنم نه خروجی هدفون اسپیکر.
    با تشکر فراوان

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید محترم
    من حدود یک ماه پیش یک هدفون HD 485 خریدم که از صداشم خیلی راضیم.
    می خواستم ببینم من با کارت صدای X-Fi Xtreme Music خودم می تونم از حداکثر کیفیت صدای این هدفون استفاده کنم یا نیاز به آمپلیفایر هم دارم؟
    در ضمن معمولا هدفون رو مستقیما به خود کارت صدا وصل می کنم نه خروجی هدفون اسپیکر.
    با تشکر فراوان
    مطمئن باشید کارت صداتون به خوبی از پس این هدفون برمیاد. من خودم هم 485 با کارت صدای X-Fi دارم. با توجه به این که هدفون آمپدانس بالایی نداره به راحتی درایو میشه. حتی با یه پلیر خوب هم میشه صدای عالی ازش گرفت. البته منظور این نیست که استفاده از آمپ تاثیری روی صداش نداره. ولی تاثیرش در اون حد نیست که تفاوت چشمگیری با قبلش بکنه.

4. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سلام سيمور جان. اول ممنون از راهنماي‌هاي خوبت.
    دوم كه تركميدم با كيفيت D: واقعاً از ريسكي كه كردم خوشحالم. كيفيت خيلي خوبي داره اين AKG K370 . واسه راك و متال كه حرف نداشت. براي سبك‌هاي ديگه هم چيزي كم نداره! عاليييي
    بازم مرسي از راهنمايي‌هات.

6. این کاربر از kdlh64 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

دوم كه تركميدم با كيفيت D: واقعاً از ريسكي كه كردم خوشحالم. كيفيت خيلي خوبي داره اين AKG K370 . واسه راك و متال كه حرف نداشت. براي سبك‌هاي ديگه هم چيزي كم نداره! عاليييي
    بارک باشه...
    چند گرفتی؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

بارک باشه...
    چند گرفتی؟
    قابل نداره عزيز
    از رايتك 150 تومن

9. این کاربر از kdlh64 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

قابل نداره عزيز
    از رايتك 150 تومن
    من 340 داشتم کلا یه ایراد که به in ear headphone های akg دارم این هست که حجم صدای خروجی خیلی زیاد نیست فقط 22 میلی وات هست
    تو این محدوده قیمت cx-500 سناییزر خیلی مطرح هست فقط حیف که به جای 76$ داره 210000 تومان فروخته میشه
    مثل عموم هدفون ها سیم ظریفی داره قبل از این که بخواهی تو راه و نیم راه استفاده کنی ... بلاخره مراقب باش.

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام بچه ها :
    من یک هدفون خوب برای پلیر Samsung yp-p2 می خوام . قیمت بین 20 تا 30 تومن در نظر بگیرین . قیمت بلوتوث دار هو مبدین که عالیه. اگر هدفون خوبی خارج این رنج قیمت بود معرفی کنید .

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

منظورتون کلا درباره airbud چیه؟قیمتش هم تقریبی میگین؟

راستی چرا ep830 50 تومنه بعد ep630 20 تومنه؟دلیل این همه اختلاف قیمت چیه؟
    البته یه مرزبندی دقیق برای اسمگذاری وجود نداره .. وقتی میگیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اغلب یعنی هدفون های کوچک که in ear نیستند .. مرسوم ترین نوع هدفون هستش دیگه و تقریباً روی همه mp3 player ها earbud وجود داره ...

کلاً earbud ها از نظر کیفیت، پایین ترین سطح رو دارن .. البته منظور هدفون های هم رده اس .. یعنی اگه یه earbud و یه in ear و یه هدفون فول سایز و ... بذاریم کنار هم، این یکی احتمالا رده های آخر جدول کیفیت رو اشغال کنه!

قیمت تقریبی aurvana air حدود 15-200 دلاره .. یعنی توی ایران باید حدود 200 تومن باشه.

//

اختلاف قیمت : خب دلیل اختلاف قیمت فلان موبایل نوکیا با یه موبایل دیگه از نوکیا چیه؟ .. چرا یکی دوبرابر دیگری قیمت داره؟ ... علت اختلاف قیمت رونالدو و آرش برهانی چیه؟!! .. کیفیت ، طراحی، جنس قطعات، و فاکتورهای مشابه... و خلاصه هرچقدر کمپانی هزینه کرده برای یه محصول...
    مرسی دوست عزیز.ایا این مدل کیف یا چیزی نداره که هدفون رو توش بذارم؟از لحاظ کیفیت ساخت و صدا و حتی ظاهر هیچ تفاوتی نداره؟
    کدوم مدل؟ .. ما داشتیم راجع به ep630 و 635 صحبت می کردیم .. شما پستی از من رو quote کردی که راجع به 630 و 830 و air صحبت شده .. منظورت دقیقا کدوم مدلهاست؟

هدفونهای earbud و in ear تو دامنه قیمت پایین، خیلی لوازم جانبی ندارن .. فوقش خودت بری یه کیسه براش بخری .. 2-3 تومن

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام بچه ها :
    من یک هدفون خوب برای پلیر Samsung yp-p2 می خوام . قیمت بین 20 تا 30 تومن در نظر بگیرین . قیمت بلوتوث دار هو مبدین که عالیه. اگر هدفون خوبی خارج این رنج قیمت بود معرفی کنید .
    هدفون خوب خارج از قیمت که زیاده .. چون این قیمت یه بودجه زیر متوسطه .. مثل اینه که بگی میخوام 10 میلیون خرج یه ماشین کنم، اگه ماشین بهتری با قیمت بالاتر هم موجوده بگید! .. (شوخی)

بهرحال با 30 تومن بهترین انتخاب ex35 از سونی به نظر میاد ... (هدفون تو گوشی هستش -- یه مساله هم طبیعتاً اینه که فرم و طراحی هدفونت رو مشخص کنی .. تو گوشی مشکلی نداری که؟)

بلوتوث: زیاد صحبت شده در این مورد که اولاً گزینه های بلوتوث محدوده، ثانیاً کیفیت صدای بلوتوث با سیم دار هم رده اش یکی نیست و اغلب باسیم بهتره .. ثانیاً بلوتوث های خوب میرن سمت 60-70 تومن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •