تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 99 از 269 اولاول ... 49899596979899100101102103109149199 ... آخرآخر
نمايش نتايج 981 به 990 از 2687

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا |فصل 1392-1393

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

فوری: بی‌خوابی استقلالی‌ها در شب مسابقه / پارتی پرسروصدا در طبقه اول هتل!

ناظر ای‌اف‌سی هم به هتل فراخوانده شده است.

– بازیکنان استقلال در تایلند مشکل حیرت‌انگیزی دارند! بعد از تاریک شدن هوا بازیکنان استقلال در حال استراحت بودند که ناگهان صداهای عجیب و غریبی از طبقه اول هتل شنیدند.
    بازیکنان به لابی آمدند و متوجه شدند مهمانی بسیار بزرگی برپا شده و صدای بسیار شدید موسیقی دارد هتل را می‌لرزاند! مسئولان استقلال با ناظر ای‌اف‌سی تماس گرفتند تا او به هتل برود و اوضاع را از نزدیک ببیند.
    شرایط مانند یک مهمانی عادی نیست و به نظر می‌رسد که انگار طرفداران فوتبال هستند که این جشن را به راه انداخته‌اند.

سایت گل

2. 7 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

نیگا تو رو خدا چکارا میکنن واسه تمرکز به هم زدن بچها
    اینا از عربا بدترن به قرآن
    انشالله میبریمشون پوزشون میمالیم به خاک

=====

Last edited by Nasser_ZRE; 18-09-2013 at 01:29.

4. 5 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه federrer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Virtual World

پيش فرض

من به دلم افتاده نكونام تو اين بازي گل ميزنه ، ميدوني چرا؟؟؟
    در بازيهاي پرسپوليس و ذوب آهن خيلي خوب تو فاز هجومي شركت ميكرد.
    جلو پرسپوليس كه ضربه سرش ميليمتري رفت بيرون.
    جلو ذوب آهن هم ضربه بغل پاشو دروازه بان خيلي عالي دفع كرد.

اميدوارم تا دقيقه 20، گل اول رو زده باشيم تا در بقيه بازي با خيال راحت حفظ توپ كنيم

6. 3 کاربر از federrer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

خب یه سری بزنم به نیم صفحه ی روزنامه های ورزشی ایران
    =========================================

================================================== =========================================

================================================== ==========================================

================================================== =======================================

================================================== ===============================================

8. 2 کاربر از E.G_band بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ernest1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باسلام و عرض ادب خدمت همه استقلالی های عزیز

این اولین پست یه استقلالی در تاپیک استقلالی های در این فروم هست
    به امید برد قاطع تیم محبوبمون
    به امیدخدا امروز تایلندی ها رو سوکس خواهیم کرد

10. 2 کاربر از ernest1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

علی کریمی در پیامکی که شبکه دوستدارانش ارسال می شود ،
    برای استقلالی ها آرزوی موفقیت کرد و گفت:
    «آرزومند موفقیت استقلال در بازی امروز و صعود نماینده کشورمان به مرحله بعد لیگ قهرمانان آسیا هستم.»
    Last edited by mehdi_mh71; 18-09-2013 at 11:38.

12. این کاربر از mehdi_mh71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قلعه نویی: برای قهرمانی در آسیا به تایلند آمدیم

نیمه اول را در تهران ما بردیم اما نیمه اصلی فردا برگزار می شود و ما اعتقاد داریم که فقط یک نیمه را بردیم و باید منتظر نیمه اصلی باشیم . بوریرام تیم بسیار خوبی است . با اینکه سرمربی آنها نسبت به بازی رفت تغییر کرده اما با همان سیستم همچنان بازی می کنند . آنها خط هافبک و فوروارد بسیار خوبی دارند .

قلعه نویی:رفتار مربیان بوریرام خلاف فیرپلی است
    نشست خبری پیش از مسابقه بوریرام تایلند مقابل استقلال ساعت 9:30 دقیقه به وقت تهران برگزار شد. در این نشست که فقط خبرنگاران تایلدی حضور داشتند، امیر قلعه نویی صحبتهایش را این گونه آغاز کرد : من ابتدا تشکر می کنم از مردم خوب شهر بوریرام بابت مهمان نوازی و رفتار خوبی که با ما داشتند . البته من دو انتقاد از تیم میزبان دارم . روزی که ما به این شهر آمدیم و تصمیم داشتیم بازی بوریرام در لیگ تایلند را ببینیم ، یک ساعت ما را معطل کردند و بعد از یک ساعت به ما گفتند که ای بلیت بخرید . اگر این موضوع را زودتر به ما می گفتند ما حتما از قبل بلیت تهیه می کردیم . دومین انتقاد م این بود که دو نفر از مربیان تایلند در تمرینات ما حاضر شدند و وقتی به آنها گفته شد که لطفا محل تمرین را ترک کنند به ساختمان باشگاهشان رفتند و از آنجا شروع به فیلمبرداری از تمرینات ما کردند . من فکر می کنم این کار باشگاه بوریرام بر خلاف شعار فیرپلی است. البته من می خواهم از مالک باشگاه بوریرام هم تشکر کنم که در این شهر سرمایه گذاری کرده و باعث نشاط مردم بوریرام شده است.

سئوال : با توجه به اینکه بازی رفت را بردید ، برای بازی برگشت چه برنامه ای دارید ؟
    - این بازی دو نیمه دارد . نیمه اول را در تهران ما بردیم اما نیمه اصلی فردا برگزار می شود و ما اعتقاد داریم که فقط یک نیمه را بردیم و باید منتظر نیمه اصلی باشیم . بوریرام تیم بسیار خوبی است . با اینکه سرمربی آنها نسبت به بازی رفت تغییر کرده اما با همان سیستم همچنان بازی می کنند . آنها خط هافبک و فوروارد بسیار خوبی دارند . برنامه ما برای بازی فردا این خواهد بود که ارتباط بین خط هافبک و حمله آنها را با یکدیگر قطع کنیم . در تهران هدف ما گل نخوردن بود اما اینجا هدف اول ما گل زدن است .

سئوال : نظر شما درباره بازیکن شماره 2 بوریرام که در بازی رفت غایب بود ، چیست ؟ - ما برای کل تیم بوریرام برنامه داریم اما اعتقاد دارم که بازیکن شماره 2 تایلند یکی از خوبهای بوریرام است که رو به جلو بسیار خطرناک است و به اعتقاد من یکی از بهترین چپ پاهای آسیاست .

سئوال : اینکه شما سه ، چهار روز زودتر به بوریرام آمدید آیا به شما کمکی برای آشنایی با شرایط کرده است ؟
    - ما به دو دلیل زودتر به بوریرام آمدیم . اول اختلاف ساعت بین دو کشور بود . ما باید به ازای هر یک ساعت اختلاف یک روز زودتر آمدیم و مسئله دیگر بعد مسافت طولانی دو کشور است و برای اینکه شرایط بدنی منطبق بشود ، زودتر آمدیم و فکر می کنم امروز کاملا بدن بازیکنان تطبق پیدا می کند و کاملا آماده می شویم .

سئوال از امیرحسین صادقی ( او قلعه نویی را در این کنفرانس همراهی کرد ) :
    شما در بازی رفت عملکرد خوبی داشتید. با توجه به شناختی که پیدا کردید ، بازی فردا را چطور می بینید ؟ ما در آن مسابقه خیلی زود گل زدیم و این باعث شد که کمی نظم تاکتیکی ما بهم بخورد . من اعتقاد دارم در آن مسابقه به خصوص در نیمه اول ضعیف کار کردیم اما در این مدت در تمرینات خیلی خوب کار کردیم و فکر می کنم به هدفمان برسیم . ما آمدیم که اینجا گل بزنیم و به مرحله بعد صعود کنیم

سئوال از قلعه نویی : آیا شکست شما در بازی آخرتان در لیگ برتر مقابل ذوب آهن تاثیری در بازی فردا خواهد داشت ؟
    - باخت را نمی شود فراموش کرد . تیمی که ما را برد از ما بهتر بازی کرد و من نمی خواهم آن شکست را توجیه کنم اما در آن مسابقه خیلی از بازیکنان را نداشتیم ولی برای بازی فردا همه چیز فرق می کند و ما با تیم کامل به مصاف نماینده تایلند می رویم . ما بعد از آن شکست در این سه ، چهار روزه یک ریکاوری بدنی و ذهنی انجام دادیم . بازیهای لیگ قهرمانان آسیا داستانش فرق می کند و برای اینجا هدف بزرگتری داریم و آن هم قهرمانی آسیا است من در آخر صحبتهایم باز هم از مردم بوریرام بابت مهمان نوازی خوبشان تشکر و قدردانی می کنم
    Last edited by ernest1; 18-09-2013 at 11:28.

14. 2 کاربر از ernest1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

ترکیب اصلی استقلال مقابل بوریرام مشخص شد
    دقایقی قبل طبق مصاحبه قلعه نویی با مدیر رسانه استقلال در لیگ قهرمانان آسیا ترکیب نهایی مسابقه امروز اعلام شد
    به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال و طبق گزارش حامد افضلی ، مدیر رسانه استقلال در لیگ قهرمانان آسیا و به توصیه امیر قلعه نویی ، ترکیب اصلی تیم استقلال در اختیار سایت باشگاه قرار گرفت :

مهدی رحمتی - امیرحسین صادقی - پژمان منتظری - حنیف عمران زاده - هاشم بیک زاده - جواد نکونام - آندرانیک تیموریان - جی لوید ساموئل - پژمان نوری - خسرو حیدری - محمد قاضی

16. 3 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ترکیب اصلی استقلال مقابل بوریرام مشخص شد
    دقایقی قبل طبق مصاحبه قلعه نویی با مدیر رسانه استقلال در لیگ قهرمانان آسیا ترکیب نهایی مسابقه امروز اعلام شد
    به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال و طبق گزارش حامد افضلی ، مدیر رسانه استقلال در لیگ قهرمانان آسیا و به توصیه امیر قلعه نویی ، ترکیب اصلی تیم استقلال در اختیار سایت باشگاه قرار گرفت :

مهدی رحمتی - امیرحسین صادقی - پژمان منتظری - حنیف عمران زاده - هاشم بیک زاده - جواد نکونام - آندرانیک تیموریان - جی لوید ساموئل - پژمان نوری - خسرو حیدری - محمد قاضی
    اینطور که پیداست نیمه اول رو تک مهاجمه ودر احتیاط کامل خواهیم بود
    نیمه اول گل نخوریم حلّه..
    ایشالا نیمه دوم داش فرهاد مجیدی میاد و حدود دقایق 50-70 برامون گل خواهد زد
    فقط یه جوونمرد میخواد یه پاس تودر برای فرهاد جان بفرسته (گمونم آندو این کارو برامون انجام بده)

18. این کاربر از ernest1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب 4-2-3-1 بازی میکنیم درست مثل بازی قبل که بعد از زدن گل 4-2-3-1 بازی کردیم

............................................. رحمتی ...........................................

بیکزاده .................. صادقی ........................ حنیف ............ منتظری

....................................... نکونام ........ تیموریان ..............................

ساموئل ..................................... نوری ................................ حیدری

............................................. قاضی ...........................................

البته احتمالش زیاده نوری هافبک دفاعی باشه و تیموریانو گذاشته باشه پشت مهاجما.ولی اگه نوری پشت مهاجما باشه نکته بسیار عالیه این ترکیبه....
    با توجه به سیستم بوریرام که احتمالا سیستم پایشون 3-6-1 باشه و تلاششون برای گل زدن ترجیح میدادم برهانی فیکس باشه....سرعت برهانی در ضد حمله ها خیلی به کارمون میومد....اینطور که نشون میده بدجوری از اون اول میخوایم دفاع کنیم امیدوارم اینطور نباشه....
    نگران عمق دفاعمون هستم...حنیف و صادقی....مثلا پرسپولیس کی اومده سید جلالو بذاره دفاع راست یا سپاهان کی عقیلیو گذاشته دفاع راست؟
    رو به روی یه تیم سرعتی هیچ بازیکن سرعتی در ترکیب اصلی نداریم.....این اصلا درست نیست از دقیقه 1 بازی خیمه بزنیم روی دروازه خودمون....ای کاش از 2 وینگر سرعتی استفاده میکردیم مثل نظریو عابدینی و حتی برهانی تا در ضد حملات خیال خودمونو راحت کنیم....قاضی سرعت پایینی داره....مگر اینکه از ضربات سرو شوتاش استفاده کنیم..هرچند خیلی سخت دفاع بوریرام بهمون فرصت شوتزنی میده...

در هر حال پیشاپیش صعود به جمع 4 تیمو تبریک میگم با کارهایی که دیشب تایلندیها کردند شکی در صعودمون ندارم

20. 6 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •