به اتلیتکو خوردیم ... بهترین قرعه بود ... چون هم کورتواا نیستش و هم اینکه مورینیو راه شکست اتلتیکو رو خوب بلده .... فکر کنم بازی اول هم میهمانیم که این خودش یه مزیته ...![]()
به اتلیتکو خوردیم ... بهترین قرعه بود ... چون هم کورتواا نیستش و هم اینکه مورینیو راه شکست اتلتیکو رو خوب بلده .... فکر کنم بازی اول هم میهمانیم که این خودش یه مزیته ...![]()
من دوست داشتم به اتلتیکو بخوریم اصولا چلسی با تیمهایی که فوتبال فیزیکی ارائه میدن بهتر کار میکنه
از طرفی کورتوا هم احتمالا نمیتونه جلو چلسی بازی کنه و مورینیو هم n بار اتلتیکو رو با رئال برده
اگر به رئال میخوردیم امثال رونالدو و کاسیاس مثل بازی پیش فصل انگیزه فینال جام جهانی را داشتند و کارمون سخت بود
بایرن هم قرعه خوبی نمیتونست باشه چون اونا هم جلو ما خیلی با انگیزه هستند
در کل قرعه خوبیه مخصوصا اینکه بازی اول در کالدرون برگزار میشه
یکبار هم در سال 2009 با اتلتیکو افتادیم که در استمفرد بریج 4 - 0 بردیم و در کالدرون 2-2 کردیم
خب بهترین قرعه نصیب چلسی شد و به اتلتیکو خورد. کورتوا هم که نمیتونه بازی کنه. بازی برگشت هم تو لندن هستش. امیدوارم چلسی بتونه از این مرحله هم بالا بیاد و تو فینال هم برنده بشه و قهرمان بشه. اصلا دوست ندارم بایرن قهرمان بشه. فقط امیدوارم تو بازیهای لیگ به جان تری و لمپارد و اتوئو و آزارد استراحت بده تا برای بازی جلوی اتلتیکو، کاملا آماده باشن چون احتمال قهرمانی لیگ دیگه خیلی کمه. حتی به پیتر چک هم استراحت بده یه بازی بد نیست.
از این لحظه تصمیم گرفتم تا آخر فصل دیگه از مورینیو انتقاد نکنم و امیدوارم تو CL هم قهرمان بشه چلسی، تو فینال هم چه به بایرن بخوره چه رئال، شکست دادن هر دو شون لذت بخشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کورتوا بازی میکنه ...
ببینید قرارداد این بازیکن کاملا مشخصه و خیلی خوشحال میشم من بعد از این این بازیهای رسانه ای رو وارد نکنیم
اول اینکه خبری که طرفداری گذاشته منبع نداره
دوم اینکه به فرض درست بودن قانون مورد نظر، چلسی کورتوا رو از این دو مسابقه محروم نکرده
قضیه مالیه و مطمئنا اگه اتلتیکو بخواد بدون پرداخت این مبلغ با کورتوا بازی کنه احتمالا کار به دادگاه کشیده میشه و در اونجا اتلتیک محروم و مجبور به پرداخت 3 یا 6 میلیون میشه
ولی نکته مهم اینه که بازی کردن این دروازه بان کاملا به تصمیم خود مسئولین اتلتیک مربوطه و این وسط چلسی هیچ نقشی در رابطه با اجازه دادن یا محروم کردن این بازیکن نداره
که بعدش مثل این خبر بیان بنویسن یوفا به خاطر همچین کاری چلسی رو حذف میکنه!!!
وراتی را یادتونه در بازی رفت به مورینیو میخندید قیافش بعد از شکست در لندن دیدن داره
![]()
طبق قوانین یوفا هیچ تیمی نمیتونه تیم دیگه رو مجبور به بازی دادن یا ندادن بازیکن خاصی بکنه در نتیجه کوتوآ میتونه جلو چلسی بازی کنه فقط این وسط ممکنه شرط مالی بین طرفین وجود داشته باشه.
برخلاف نظر دوستان من فك ميكنم بهترين قرعه واسه چلسي مادريد بود.اتلتي خيلي وحشيه!
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
به هر حال اگه به اتلتیکو نمیخوردیم به رئال یا بایرن میخوردیم و هر کدوم سختی خودشو داشت !
به نظر من این بازی هم مثل بازی با پی اس جی 50-50 خواهد بود و هیچکدوم از تیمها از قبل خودشونو برنده نمیدونن
اینکه بازی برگشت رو میزبانیم خوبه ! جو ویسنته کالدرون در بازی اتلتیکو-بارسا وحشتناک بود ...
ولی دیگه حق اشتباه کردن مثه بازی رفت با PSG رو نداریم .. اتلتیکو دفاعش بسیار سازمان یافته تر عمل میکنه با اینکه شاید مهره های دفاعی خوب PSG رو نداشته باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)