آموزش فلش کردن رو لطف میکنید؟
آموزش فلش کردن رو لطف میکنید؟
فلش می شه بدون باکس هم انجام بشه...اما واقعا ریسک داره... و تبحر خاصی می خواد...به هر حال این نوع اموزش رو بخواهی تو انجمن بگرد هست
فلش با باکس هم که اموزشش رو تو این جور جاها نیست...حتی اموزشگاههای مثلا معتبر هم اموزش کار با باکس رو کامل نمی گن...می خواهی یاد بگیری باید تجربی یاد بگیری از کسی که این کاره هست....
باکسم خیلی گرونه..یه مارکشو خاطرم هست 200 تومن بود...فقط به درد کسی می خوره که کارشه
شما مطمئنی سرچ کردی دقیق؟فکر نکنم حتی فهرست تا÷یک مرجع نکات رو یه نگاهم نکردی شما..
به هر حال لینکش رو می گذارم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخش دوست عزیز کمی دیر شد...در گیر دار بودم.....
اینم اموزش دوست خوبم مهدی...از مرجع نکات:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این با خود شماست...من معمولا از خودم کمتر حرف می زنم...حرفهام از روی تجربست....من فقط چیزی که لمسش کردم و تجربه دارم و می گم...بقیش به خودت ربط داره که قبول کنی یا نهنوشته شده توسط navid_ice_heart_128 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
...در ضمن هر فایلی که ویروس نیست...خوب وقتی ویروس نیست معلومه که تاثیری نداره...اما اونی که گفتم...تمامیه فایلها ویروس بودن.مسئله ایی نیست..شما یه new folder وارد گوشیت کن...بعد همه چیز معلوم می شه
ممنون از مقاله ات و راهنمایی پست قبلی
پس به این نتیجه رسیدیم که خودمون فلش نکنیم بلکه ببریم مغازه
حالا چند تا سوال :
1-از کجا بفهمیم که ورژن firmware گوشیمون چنده
2-جدیدترینورژن رو از کجا بفهمیم تا در مغازه که میریم به این مغازه دارهای اوشگول بگیم کدوم ورژن رو بریزند
3-از کجا میشه پیدا کرده که what is new in this version ؟
اگه واقعا اين طور باشه اين ميتونه دليل قانع كننده باشه پس به غير از فايل هاي sis فايل هاي ديگه مثل bat, doc, pdf , lnk ,و اونايي كه موبايل نميشناسه ميتونه سرعت گوشي را بياره پايين نه تنها exe,sis![]()
ممنون به خاطر اطلاعاتت![]()
مگه من چيز بدي گفتم كه ناراحت شدي ميتونه مشكل پست بالايي باشهولي اگه درست باشه
سلام
من يه مشكل دارم گوشي من k750 cid49 red هستش وقتي همه ي مراحل را طي مي كنم و اسكين واسه مديا پلير مي ريزم دقيقا با 6 بار ورود و خروج از مديا پلير كلا قيافه اش بر ميگرده به حالت اول و وقتي قيافش برگشت به اول وقتي موبايل را خاموش مي كنم بدون اينكه ارم سوني اريكسون بياد خاموش ميشه يعني با زدن دكمه يهو خاموش ميشه ولي اگه 6 بار به مديا پلير نرم و نرفته خاموش كنم معمولي خاموش ميشه يعني ارم سوني اريكسون مياد
از مصطفي خان و mrmostafa وبزرگان سايت مي خوام به من كمك كنيد
Last edited by navid_ice_heart_128; 22-05-2007 at 19:21.
از اينجا مي توني firware گوشيتو با زدن اين دكمه ها بفهمي
راست ستاره چپ چپ ستاره چپ ستاره
بعد برو تو قسمت service info بعد software info را كه زدي اولين چيز firwae گوشيته
حالا من يه سوال دارم از همينجا ميشه red,brown و cid گوشي را فهميد اخه بعضس چيز ها هستش كه معلوم نيست چيه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)