تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 99 از 219 اولاول ... 49899596979899100101102103109149199 ... آخرآخر
نمايش نتايج 981 به 990 از 2187

نام تاپيک: کلوپ K750

پروفشنال ashkan1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

فلش کردن یه جورایی به نصب ویندوز جدید روی موبایل شباهت داره.یعنی گوشیت از اول برنامه ریزی میشه و اینجوری یکسری مشکلات گوشیت حل میشه.برای فلش کردن همیشه سعی کن جدیدترین فریم وار رو روی گوشی فلش کنی.
    آموزش فلش کردن رو لطف میکنید؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

آموزش فلش کردن رو لطف میکنید؟
    فلش می شه بدون باکس هم انجام بشه...اما واقعا ریسک داره... و تبحر خاصی می خواد...به هر حال این نوع اموزش رو بخواهی تو انجمن بگرد هست
    فلش با باکس هم که اموزشش رو تو این جور جاها نیست...حتی اموزشگاههای مثلا معتبر هم اموزش کار با باکس رو کامل نمی گن...می خواهی یاد بگیری باید تجربی یاد بگیری از کسی که این کاره هست....
    باکسم خیلی گرونه..یه مارکشو خاطرم هست 200 تومن بود...فقط به درد کسی می خوره که کارشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان.
    من تو این تاپیک سرچ زدم ولی چیزه به درد بخوری پیدا نکردم. می خواستم بدونم فلش کردن یعنی چه و به چه دردی می خوره که اینقدر در موردش صحبت می شه؟
    ممنون
    شما مطمئنی سرچ کردی دقیق؟فکر نکنم حتی فهرست تا÷یک مرجع نکات رو یه نگاهم نکردی شما..

به هر حال لینکش رو می گذارم:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

تعدادي تصاوير سياه و سفيد ميخوام كه بشه با اس ام اس فرستاد كسي سراغ داره ؟
    در يه سري تصاوير با فرمت ota دانلود كردم ولي باز نميشه . اين فرمت رو چطرري ميشه تبديل به فرمتهاي رايج كرد؟
    ببخش دوست عزیز کمی دیر شد...در گیر دار بودم.....
    اینم اموزش دوست خوبم مهدی...از مرجع نکات:

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

باورت ميشه الان 8 تا از اون فايلها رو مموريم تو other دارم من هر وقت تو خيابون بلوتثم بازه و هميشه با اسم هاي عجيب و غريب ميان ولي من yes مي زنم تا بياد اونها را cut كردم تو كامپيوتر سرعت اصلان فرق نكرد اگه كمي فكر كني مي توني بفهمي كه يه چيزي كه گوشي اصلا نميشناسه ولي به گوشيايه ديگه چون سرعتشون مياد پايين ميتونه سرعت اين گوشي رو هم بياره پايين
    اومدن سرعت گوش پايين به وسيله ي ي برنامه زمانه ممكنه كه خود گوشي اجازه ي دسترسي به فايل هاي سيستمي را بده كه دسترسي به اين فايلها زماني ممكنه كه اونم نه با برنامه ي موبايل با كامپيوتر و برنامه farmanager و خاموش كردن گوشي راستي وقتي كه دستت را مي زاري روي دكمهي c يعني به موبايل مي گي من راضيم كه كامپيوتر به فايلهاي سيستمي دسترسي داشته باشه ولي اگه تو نوكيا نگاه كني(سيستم عامل سيم باين ) فايلهاي سيستمي مثل دروازه به روي برنامه بازه
    البته ببخشيد ها تا زماني كه سازنده گوشي سوني اريكسون نياد حرف شما را تاييد كنه من عمرا باور كنم كه سرعت مموريت با وجود فايلهاي سيس امده پايين
    این با خود شماست...من معمولا از خودم کمتر حرف می زنم...حرفهام از روی تجربست....من فقط چیزی که لمسش کردم و تجربه دارم و می گم...بقیش به خودت ربط داره که قبول کنی یا نه ...در ضمن هر فایلی که ویروس نیست...خوب وقتی ویروس نیست معلومه که تاثیری نداره...اما اونی که گفتم...تمامیه فایلها ویروس بودن.مسئله ایی نیست..شما یه new folder وارد گوشیت کن...بعد همه چیز معلوم می شه

پروفشنال ashkan1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

شما مطمئنی سرچ کردی دقیق؟فکر نکنم حتی فهرست تا÷یک مرجع نکات رو یه نگاهم نکردی شما..

به هر حال لینکش رو می گذارم:

ممنون از مقاله ات و راهنمایی پست قبلی
    پس به این نتیجه رسیدیم که خودمون فلش نکنیم بلکه ببریم مغازه
    حالا چند تا سوال :
    1-از کجا بفهمیم که ورژن firmware گوشیمون چنده
    2-جدیدترینورژن رو از کجا بفهمیم تا در مغازه که میریم به این مغازه دارهای اوشگول بگیم کدوم ورژن رو بریزند
    3-از کجا میشه پیدا کرده که what is new in this version ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه navid_ice_heart_128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    کاشان

پيش فرض

navid_ice_heart_128 جان منم یه مدت همین مشکل رو داشتم و سرعت گوشیم کم شده بود.به نظر من علتش میتونه این باشه.وقتی فایل منیجر گوشی میخواد وارد یک فولدر بشه ابتدا کل فولدر رو چک می کنه و آیکونهای متناسب با هر فایل رو کنارش میذاره.مثلا برای فایلهای EXE یک آیکون لوزی میاد.فایلهایی که پسوندشون آشناست توسط گوشی شناخته میشند ولی فایلهای عجیب غریب یک مقدار وقت گوشی رو میگیرند که باعث میشه سرعت گوشی پایین بیاد .برای امتحان هم که شده شما هم 2-3 تا فایل EXE توی چندتا فولدر گوشیت بریز و نتیجه رو ببین.
    اگه واقعا اين طور باشه اين ميتونه دليل قانع كننده باشه پس به غير از فايل هاي sis فايل هاي ديگه مثل bat, doc, pdf , lnk ,و اونايي كه موبايل نميشناسه ميتونه سرعت گوشي را بياره پايين نه تنها exe,sis
    ممنون به خاطر اطلاعاتت

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    کاشان

پيش فرض

این با خود شماست...من معمولا از خودم کمتر حرف می زنم...حرفهام از روی تجربست....من فقط چیزی که لمسش کردم و تجربه دارم و می گم...بقیش به خودت ربط داره که قبول کنی یا نه ...در ضمن هر فایلی که ویروس نیست...خوب وقتی ویروس نیست معلومه که تاثیری نداره...اما اونی که گفتم...تمامیه فایلها ویروس بودن.مسئله ایی نیست..شما یه new folder وارد گوشیت کن...بعد همه چیز معلوم می شه
    مگه من چيز بدي گفتم كه ناراحت شدي ميتونه مشكل پست بالايي باشه ولي اگه درست باشه

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    کاشان

پيش فرض

سلام
    من يه مشكل دارم گوشي من k750 cid49 red هستش وقتي همه ي مراحل را طي مي كنم و اسكين واسه مديا پلير مي ريزم دقيقا با 6 بار ورود و خروج از مديا پلير كلا قيافه اش بر ميگرده به حالت اول و وقتي قيافش برگشت به اول وقتي موبايل را خاموش مي كنم بدون اينكه ارم سوني اريكسون بياد خاموش ميشه يعني با زدن دكمه يهو خاموش ميشه ولي اگه 6 بار به مديا پلير نرم و نرفته خاموش كنم معمولي خاموش ميشه يعني ارم سوني اريكسون مياد
    از مصطفي خان و mrmostafa وبزرگان سايت مي خوام به من كمك كنيد
    Last edited by navid_ice_heart_128; 22-05-2007 at 19:21.

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    کاشان

پيش فرض

ممنون از مقاله ات و راهنمایی پست قبلی
    پس به این نتیجه رسیدیم که خودمون فلش نکنیم بلکه ببریم مغازه
    حالا چند تا سوال :
    1-از کجا بفهمیم که ورژن firmware گوشیمون چنده
    2-جدیدترینورژن رو از کجا بفهمیم تا در مغازه که میریم به این مغازه دارهای اوشگول بگیم کدوم ورژن رو بریزند
    3-از کجا میشه پیدا کرده که what is new in this version ؟
    از اينجا مي توني firware گوشيتو با زدن اين دكمه ها بفهمي
    راست ستاره چپ چپ ستاره چپ ستاره
    بعد برو تو قسمت service info بعد software info را كه زدي اولين چيز firwae گوشيته
    حالا من يه سوال دارم از همينجا ميشه red,brown و cid گوشي را فهميد اخه بعضس چيز ها هستش كه معلوم نيست چيه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •