ممنون.
میشه بگید رو چه وسیله و مدل هایی تست کردید؟ روی همه وسیله ها کار میکنه؟ آیا باید برای هر مدل دستگاهی تنظیماتی روی گوشی انجام داد یا فایل مخصوصی رو دانلود کرد؟
ممنون.
میشه بگید رو چه وسیله و مدل هایی تست کردید؟ روی همه وسیله ها کار میکنه؟ آیا باید برای هر مدل دستگاهی تنظیماتی روی گوشی انجام داد یا فایل مخصوصی رو دانلود کرد؟
خب لابد همون 4 تا هسته ی فعال رو نشون داده نه 4 هسته ی غیر فعال رو
آره خودمم همین فکرومیکنم. به بقیه دوستان هم پیشنهاد میدم درمورد fake یا اصل بودن گوشیشون یه جستجویی بکنن جالبه.تو youtube سرچ کنین چیزای جالبی پیدا میکنین.همین قضیه quad core منو مجبور کرد این کارو بکنم.چیزی که فهمیدم این بود که 2تا مدل fake وجود داره که یکیش اندازه ی سنسوراش و رنگ چراغ ledش با اصلی فرق داره،یکیش هم که quad coreه صفحه ش 4.5 اینچیه.دوستان جدی بگیرین!
مدل i9505 عالی هست مصرفش و i9500 هم خوبه اگه باتری و بهینه بودن پردازنده واست مهمه باید i9505 بگیری.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 4 Beta
تی وی های led و lcd مارک سامی و الجی اسپیلیت سام سونگ و...
در مورد دانلود هم درسته باید به اینترنت کانکت باشی یه فایل بسیار کم دانلود میکنه
یک حالی میده میری جمهوری گوشی کنار دستته همه چیو خاموش میکنی: ))))))
دوستان من قبلا از samsung link خیلی استفاده میکردم. این برنامه بهتربن راه براب دسترسی به فایل های pc و بالعکس هست.
ولی از وقتی برنامه رو گوشی و pc آپدبت کردم کار نمیکنه.توی pc با برنامه یوزر و پسوورد میزنم و وارد یه صفحه ی license میشه ولی لاگین نمیشه. الان فقط میشه مثل allshare فیلما رو روب tv پخش کنم. ولی نمیشه به فایلای pc دسترسی پیدا کنم.تو صفحه registered devices دیگه pc اکتیو نیست.همه اینا بعد از اپدیت اتفاق افتاد.
لطفا منو راهنمایی کنید.ممنون
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 4
برا من ک اصن آپدیت نمیکنه! کلا سرویسای سامسونگ قطع شدن با فیل تر شکنم جواب نمیده
===
پ.ن: یعنی توانایی جذب چربی در پشت اس4 از مایع ظرفشویی پریل هم بیشتره :|
میشه آپدیت کنی اگه هم ای پی تغییر کنه (با فندق شکن) هم اپراتور (با market enabler)
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 4
دوستان با روت کردن اطلاعات پاک نمیشه؟ بعد بهترین طریقه ی روت s4 با چه برنامه ای و بهترین رام چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)