شرمنده به خدا
دیگه کرکش رو باید از این سایتهای کرک بگیرید ...
از وقتی فیلترشون کردن خیلی طول میکشه بازشون کنیم ...
شرمنده به خدا
دیگه کرکش رو باید از این سایتهای کرک بگیرید ...
از وقتی فیلترشون کردن خیلی طول میکشه بازشون کنیم ...
عزیز دل این که صفحه 97 بودش...
ولی بازم دمت گرم.![]()
سلام
ممکنه بگید کجا بهتر میشه Ppc خرید؟ رمضانی؟ تجارت الکترونیک؟
نه دوست عزیز 700 ندارم.من تا 550 میتونم بدم.حالا اراک من قیمت گرفتم گفتن Kjam بین 420 تا 450 هستش.(البته من اراک نیستم).حالا یا Kjam میگیرم یا یه jasjam دست دوم.
ممنون از راهنماییهات![]()
فقط یه چیزی مونده که هنوز جواب نگرفتم.الان که من میخوام Kjam بگیرم,پشت گوشی باید اسم چه کشوری رو زده باشه که بفهمم اصله یا نه.
کلا پشت گوشی های imate اسم چه کشورهایی زده میشه.منظورم اینه که چه کشورهایی میسازنش و کدومشون معتبرترینه یا اصل ترین
Last edited by The_Last_Samurai; 17-07-2007 at 01:16.
بابا یکی به منم جواب بده !!!! فایل بازی یا برنامه رو چطوری رو پاکت پی سی بریزم ؟؟
توضیح کامل و مبسوط می خوام . ممنون .
گوشیت رو وصل کن به کامپیوتر . اگه فایل EXE هستش تو ویندوز کامپیوتر اجراش کن وقتی Instaltion تموم شد توی موبایلت ادامه بده ( اول باید تایید کنی که فایل اجرا شه بعد انتخاب کنی توی memory بریزه یا storage card.
اگه فایل Cab هستش یه جا توی گوشیت بریز بعد با file explorer پیداش کن و اجراش کن...
امین زیکزاک PM بهت دادم. Yahoo Messengerت رو چک کن.... واجبه!
فقط یه چیزی مونده که هنوز جواب نگرفتم.الان که من میخوام Kjam بگیرم,پشت گوشی باید اسم چه کشوری رو زده باشه که بفهمم اصله یا نه.
کلا پشت گوشی های imate اسم چه کشورهایی زده میشه.منظورم اینه که چه کشورهایی میسازنش و کدومشون معتبرترینه یا اصل ترین
نوشته ساخت تایوان ...
هم پشت باطری هم زیر باطری رویه گوشی
سلام
من کاربر جدید هستم.
میخواستم بدونم بهترین Ppc در حدود قیمت 700-800 بخصوص با گارانتی چی هست؟ ممکنه کمکم کنید؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)