تفاوت این سه تا نسخه چیه ؟
Norton 360 2014 21.5.0.19 Final
Symantec Endpoint Protection 12.1.4100.4126
Norton Internet Security 2014 21.5.0.19 Final
تفاوت این سه تا نسخه چیه ؟
Norton 360 2014 21.5.0.19 Final
Symantec Endpoint Protection 12.1.4100.4126
Norton Internet Security 2014 21.5.0.19 Final
من امروز از avira کوچ کردم به norton internet security و از trial reset استفاده کردم. زمان 15 روزه آزمایشی رو به 180 روز تبدیل کرد .آپدیت هم کردم و ورژن نرم افزار هم ارتقاء داده شد. من نمی دونم شما از رو چه حسابی می گین آی پی ایران بلاک میشه؟! اگه مشکلی با آی پی ایران داشت که در زمان آپدیت مطمئنا متوجه شد من از ایران کانکت شدم. حالا سریال رو کاری ندارم اما با trial reset که مشکلی پیش نیومد..
سلام
شما از یه نوعی کرک استفاده کردی. یه بار renew آنتی ویرستو بزن کل 180 روز میپره! فعلا سرورای آپدیتشو تحریم نکرده دست گذاشته رو لایسنساش.
البته همینطوره که شما می گین. اما حتما این راهش نیس که از این راه ریست کنیم! ریست کردن باید تو safe mode انجام بشه و از طریق همون برنامه ای که convert کردم به 180 روز!
محصول جدید نورتون به نام Norton Securityشرکت سمانتک تولیدکننده نرم افزارهای امنیتی تمامی 9 نرم افزار خود را با هم ادغام کرده و آنها را در قالب یک سرویس آنلاین ارائه میدهد، اما دسترسی به آن را برای ایرانیان مسدود کرده است.
به نقل از پی سی ادوایزر، این سرویس آنلاین هم برای کاربران رایانههای رومیزی و هم برای کاربران همراه در دسترس و قابل استفاده خواهد بود.
این سرویس آنلاین آزمایشی که فعلا از آدرس us.norton.com/ns-beta در دسترس است Norton Security نام گرفته و هزینه استفاده از آن در سال 79 دلار خواهد بود. عرضه رسمی این خدمات از 23 سپتامبر آغاز خواهد شد. در واقع خدمات یاد شده جایگزینی برای برخی از نرم افزارهای امنیتی مشهور سمانتک مانند Norton Internet Security، Norton AntiVirus و Norton360خواهد بود.
این سرویس به علت تحریم های آمریکا برای کاربران ایرانی در دسترس و قابل استفاده نخواهد بود و در صورت کلیک بر روی لینک بالا پیامی در مورد تحریم ایران و مسدود بودن این سرویس به نمایش درمی آید.
کارشناسان این تحول اساسی در سمانتک را نشانی از تغییر استراتژی های کلان شرکت های امنیتی دانسته و معتقدند برنامههای ضدویروس دیگر پاسخگوی نیازها نیست و برای حفظ امنیت کاربران در فضای مجازی باید به روش های نوینتری متوسل شد.
با توجه به این که فعلا نمیشه مثل قبل از محصولات نورتون استفاده کرد ٬ از دوستان و اساتید گرامی خواهش میکنم در مورد
Symantec Endpoint Protection بیشتر توضیح بدن. چون این نرم افزار رو من نصب کردم و واقعا تنظیمات بسیار بیشتر و دقیق تری
نسبت به محصولات NIS یا NAV داره .
اصلا چرا در باره ی این نرم افزار انقدر کم صحبت شده ؟ هدف شرکت symantec چی بوده که با وجود محصولاتی مثل NIS این
نرم افزار رو تولید کرده ؟ آیا این نرم افزار چیزی از NIS کم داره ؟ یا این که قوی تره ؟ اصلا چرا این همه مدت همه از NIS یا NAV
یا 360 صحبت می کردن و چرا ما انقدر اذیت شدیم به خاطر سریال پیدا کردن نورتون با وجود این که این نرم افزار هیچ نیازی به
سریال و کرک و ... نداره ؟
مدتی هست که به جای محصولات نورتون دارم از این نرم افزار استفاده می کنم و این طور که به نظرم میاد خیلی این نرم افزار
از جهت امنیتی از NIS قوی تره . حالا نمیدونم این برداشت سطحیه یا واقعا همین طوره ؟
ممنون میشم اگه پرونده ی این نرم افزار رو باز کنید .
Last edited by Hoaxes; 21-08-2014 at 01:10.
سلام به همگی؛
دوستان؛آیا نورتون اینترنت سکوریتی ورژن جدیدش رو روانه ی بازار کرده؟! (2015) و اگه کرده؛میخواستم بدونم مشکل لایسنسش حل شده یا کماکان به قوت خودش باقیه و باید بیخیالش بشیم؟
با سلام...دوست عزیز من خودم از این نرم افزار امنیتی (symantec endpoint protection) استفاده میکنم.قدرت قابل قبول و فایروال خوبی هم داره و جالبتر اینکه رایگانه!این آنتی خیلی هم سبک هست ولی باید بسیاری از تنظیمات رو خودتون روش اعمال کنید و برای افراد تازه وارد زیاد خوب نیست!برای همینه که کمتر پیشنهاد میدن که نصبش کنن....باز اگه سوال خواصی هم راجب symantec endpoint protection داشتین در خدمتم!
سلام...
من نورتون انتی ویروس 2014 دارم دو سه تا به سختی live update زمان 180 روزه گرفتم و تو سف مد کاراشو بترتیب انجام میدم ولی وقتی بالا میاد 180 روز نمیشه و روزی یکی دوبار وقتی وصل میشم به نت دانلود میکنه که حجم رو خیلی میگیره!
لینکی معتبری سراغ دارید؟
ممنون![]()
Last edited by Iman-Emperatour; 23-08-2014 at 23:29.
سلام - ممنونم از پاسختون - اگه میشه یک مقایسه ای بکنین بین قدرت این نرم افزار با Norton internet security . کدوم یکی قوی تر هست از جهت امنیتی ؟ نه از جهات دیگه مثل کند کردن سیستم یا پیچیدگی محیط کاربری .
مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)