تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 99 از 301 اولاول ... 49899596979899100101102103109149199 ... آخرآخر
نمايش نتايج 981 به 990 از 3009

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا | جلد 2

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

از دوستان کسی درباره دربی 3 مهر سال 49 چیزی میدونه?
    میگن اون دربی استقلال ابتدا با گلهای دقیقه 7 پروین و 23 کلانی 2;0 از پرسپولیس عقب میفته و در ادامه 10 نفره با گلهای دقیقه 73 قراب دقیقه 87 حق وردیان و دقیقه 88 مژدهی بازی 2:0 باخترو 3:2 میبره

ایا صحت داره این مطلب?
    امیر جان این نتیجه توی بعضی تاریخچه ها هست و توی بعضی ها نیست
    اما توی همونایی هم که هست چیزی بنا بر 10 نفره بودن استقلال نیست
    کلا نمیشه فضایی که در دربی آخرِ مظلومی و به میدون اومدن زاید و هت تریک یک نفر در 9 دقیقه رو با اون دربی مقایسه کرد
    از این جور بازگشتها که یک تیم بازی دو صفر باخته رو سه دو ببره همیشه به تعداد زیادی اتفاق میفته اما من تا جایی که فوتبال رو به یاد میارم ندیدم تیمی که بعد از خوردن گل دوم 10 نفره هم شده این کارو بکنه
    و البته اونم توی 10 دقیقه پایانی

اما خوشحالم که دوستان استقلالی هم در حال کاوش تاریخ هستن

2. 11 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

کلا نمیشه فضایی که در دربی آخرِ مظلومی و به میدون اومدن زاید و هت تریک یک نفر در 9 دقیقه رو با اون دربی مقایسه کرد
    از این جور بازگشتها که یک تیم بازی دو صفر باخته رو سه دو ببره همیشه به تعداد زیادی اتفاق میفته اما من تا جایی که فوتبال رو به یاد میارم ندیدم تیمی که بعد از خوردن گل دوم 10 نفره هم شده این کارو بکنه

البته این اتفاقم تو همین 10-15 دقیقه اتفاق افتاده اون فضایی هم که شما واست یه اتفاق تازه هست واسه اینه که بعد از 4 باخت باورش واسه شما هم سخت بوده در حالی که شما اون موقع یعنی سال 49 نبودی که اون فضا رو حس کنی
    در مورد کاوش تاریخ هم والا دوستانه پرسپولیسی دیگه خودشون یه جور تاریخ شناس شدن از بس تو گوشه و کنار تاریخ به جای افتخار دنبال حماسه گشتن

4. 13 کاربر از ESTEGHLAL 67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

نکته خوبی اشاره کردی امیر جان . من هم مثل خیلی ها فراموش کرده بودم .
    بله این دربی 49 هم حقیقت داره و قطعا بوده . 3-4 صفحه گوگل رو پرسیدم . و حتی مصاحبه بازیکنان دو تیم که اون موقع بودند مثل عزیز اصلی و ...

حالا دلیل نمیشه چون یکی از بدترین شکستهای یک تیم بوده از تاریخ پاکش کنیم . البته اینجوری پیش بره کم کم کل تاریخ رو پاک می کنن و به نفع تیم مورد حمایت خودشون می نویسن . فعلا که ظاهرا دوران جدید دوران ضد تاجه و هیچ بعید نیست چند سال دیگه کلا بگن استقلال کی پیروزی رو برده اصلا ؟! اون دو ستاره روی پیراهن هم استقلالی ها از تیم رقیب وقتی شب خواب بودند کش رفتند
    پاک کردن هم اینجوری نیست که کلا از بیخ و بن منکرش بشن . اول با کلماتی مثل احتمالا ، شاید ، میگن و .. شروع میشه .و بعد هم احتمالا داوری و ...

جدای از شوخی ، این چند ساله که سایت ها و رسانه ها و نشریات رو دنبال می کنم علاقه عجیبی دارن که تاریخ رو تغییر بدند . فرقی هم نمی کنه چه ابی چه قرمز . و البته که رسانه ای که حامی رنگ ابی باشه خیلی کمتر یافت می شه متاسفانه یا خوشبختانه ! این ها اتفاق افتاده . باخت 6-0 استقلال وجود داشته حتی اگر فیلمش نباشه . بازی 49 بوده . اشوب تماشاگران یک تیم وجود داشته ! قصذ انحلال تیم استقلال وجود داشته و ...
    ای کاش میشد به طور کامل و به دور از ممیزی به ارشیو نشریه کیهان ورزشی از به خصوص در دهه 30 و 40 و 50 دسترسی داشت .

دوستان استقلالی برای جلوگیری از تحریف تاریخ به ضرر این تیم باید یه نکاتی رو به بچه ها مون بگیم تا می تونید فیلم بردها رو نگه دارید . 2-0 و 3-0 پارسال رو به خصوص
    احتمالا بردهایی که استقلال با رای 3-0 برده رو هم یه کاریش می کنن و کم کم از بینش می برن و بعد هم می رسن احتمالا به 4 مقدس . حالا بماند که اون 3-0 هایی که نسلی از اشوبگرانی که نمونه اش هم توی دربی چند روز پیش دیدیم و به تیم خودی هم رحم نمی کردند تقدیم کردن یا حتی با حذف اونها هم هنوز در تعداد بردها دست نیافتنی هستیم .

----------------
    امدم تو تاپیک یادم رفت چی می خواستم بگم ولی خوب شد امیر نکته خوب رو یاداورمون کرد .

البته من نمی دونم نظر محمد عزیز چیه . ولی برای من به شخصه تاریخ یک باشگاه از حال اون باشگاه مهمتره ! اصلا یک باشگاه بدون تاریخ نمیشه . چرا می شه ولی میشه استیل اذین
    این بحث های قبلی و علاقه نداشتن استقلالی ها به تاریخ هم رد می کنم . بیشتر بحث این موضوع است که هیچ جای دنیا یک 6-0 که یک باز در سالهای دور اتفاق افتاده رو اینقدر تکرار نمی کنن و توی بوق کرنا نمی کنند و افتخار نمی دونن . از بارسلونا و رئال بگیر تا میلان و یووه و ...
    البته استقلالی ها فعلا با داشتن 4 تقریبا جوابی برای اون موقع دارند هر چند این 4 ، 4 کردن هم هم شخصا نمی پسندم . افتخارات واقعا باید بشه بهشون افتخار کرد . چه می دونم مثلا استقلالی ها به قهرمانی ها در اسیا یا به تیم قدیمی تر بودن یا خیلی چیزهای دیگه افتخار کنن . یا قرمزها به پر تماشاگر تر بودن یا داشتن بازکنان ملی بزرگ و ...
    این 6 و 4 و ... در حد یاداوری کوچک خوبه ولی اینقدر زیاد ، به نظرم بیشتر گول زدن خوده و ماله کشیدن روی چیزهای که نمی خوایم ببینیم .

6. 11 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

البته من نمی دونم نظر محمد عزیز چیه . ولی برای من به شخصه تاریخ یک باشگاه از حال اون باشگاه مهمتره ! اصلا یک باشگاه بدون تاریخ نمیشه
    جمله کاملا درستیه
    این نتیجه هم متعلق به تاریخ استقلاله و امیدوارم ازش سالهای سال لذت ببرید

8. 6 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sam72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    آستارا_قره سو

پيش فرض

جناب گرافیکار شما طوری میگین که" توی بعضی تاریخچه ها هست و توی بعضی ها نیست" انگار درباره یتاریخ چند هزار سال پیش صحبت میشه!
    مرد مومن این اتفاق 40 50 سال پیش افتاده!!!!!!!

10. 3 کاربر از sam72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

علیرضا جان توی تاریخ باشگاه استقلال اون قدر افتخار وجود داره که دیگه نیازی به کاوش کردن برای اینجور چیزا نیست و شاید تیم های دیگه که از استقلال خیلی کمتر افتخار دارن باید همیشه دنبال کاوشگری باشن

به نظر من به جای تمرکز کردن روی نتایج چند تا بازی خاص باید بیشتر به افتخارات کلی هر باشگاه ارج نهاد و طرفداران به اون افتخار کنن. مثلا وقتی می خوان افتخارات باشگاه رئال رو نام ببرن ، دیدین که اولش بنویسن برد 11 بر 1 مقابل بارسلونا؟! مشخصه که هیچ وقت همچین کاری نمی کنن و برای اوردن لیست افتخارات هر باشگاه ، قهرمانی ها اون و معمولا هم اول افتخارات بین المللی بیشتر اعتبار داره که خوشبختانه استقلال در زمینه خیلی خوبه.
    درسته قهرمانی های استقلال توی آسیا مثل اون برد 6 بر صفر پرسپولیس برای سال های دوره ولی با این حال آخه این کجا و آن کجا !!
    بالاخره اینجور قهرمانی ها توی تاریخ هر باشگاه ثبت میشه و مثلا رئال هم 5 تا قهرمانی اون توی اروپا برای حدود نیم قرن پیشه ولی وقتی بخوان قهرمانی رئال توی اروپا رو بگن دیگه به اینا توجه نمی کنن و مهم 9 تا قهرمانی اونه... برای استقلال هم تا ابد اینجور قهرمانی ها باقی می مونه و فکر هم نکنم دیگه هیچ باشگاه ایرانی بتونه در این زمینه از استقلال پیشی بگیره

جمله کاملا درستیه
    نه ما کلا با بردهای نسبتا جدیدتر بیشتر حال می کنیم مثل اون برد تاریخی که پیروز قربانی دقیقه 94 گل زد
    ولی با این حال ما عادت نداریم که بردها رو دیگه بیش از حد بزرگ کنیم و همون طور که گفتم کلا بیشتر تمرکزمون روی افتخارات باشگاهه

+

اتفاقی داشتم صفحه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو مرور می کردم بعد یه قسمت نوشته بوده Famous Fan که خیلی جالب بود
    بعضی ها رو واقعا نمی دونستم مثلا در مورد چند تا از خواننده های معروف.
    یا از اون مهمتر دو شخص اولی که نکته خیلی جالبیه و این دو طرف هم میشه گفت کلا در مقابل هم قرار دارن!

12. 10 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

دوستان بحث تیم ما از پرسپولیس جداست .

هواداران پرسپولیس باید هم دنبال تاریخ باشن ( البته نه افتخارات ) چون تیمشون چند ساله که ضعیف داره عمل می کنه و بایدم روی بیارند به تاریخ و برد هاشون

اما ما که تیممون بهترین تیم لیگ هست و تو آسیا بازی می کنیم دیگه جا برای فکر کردن به تاریخ نیست . ما می تونیم امسال به جام های قهرمانی و ستاره سوم بیندیشیم . و همینجور فاصله خودمونو تو کسب کردن جام ها با تیم های رقیب افزایش بدیم تا سال های سال هم جام ببرند تازه بتونن برسند به استقلال

فرق تیم ها با هم تو همیناست . هوادارن ما دنبال شمردن جام ها و قهرمانی ها هستن . هواداران تیم های دیگه دنبال شمردن پنالتی های نگرفته و ... هستن

-----------------------------------------------------------------------------------------

برنامه نود مصاحبه محمد نوری در مورد اون صحنه رو دیدید ؟! گفت من رفتم تو محوطه یه دفعه یکی اومد یه برخورد ریز داشتیم منم افتادم . بعدش خبرنگار پرسید به نظر شما پنالتی بود گفت اگر بازیکن استقلال بوده حتمآ بنالتی بوده دیگه .

اون صحنه حقیقی هم نشون داد من از شدت ضرب اون آرنجش که به نکونام زد دردم گرفت ! صورت نکونام رفت عقب . اگر بیرون محوطه بود به نظرم باید حقیقی اخراج میشد .

تو تعداد پاس ها هم ما بالاتر بودیم . هم تو تعداد کل پاس ها بالاتر بودیم و هم تو تعداد پاس های سالم . پاس های اشتباه پرسپولیس هم بیشتر بوده . خیلی عالیه که روی اوردیم به پاس کاری
    Last edited by king of the kings; 29-01-2013 at 00:11.

14. 7 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

جمله کاملا درستیه
    نه دوست عزیز ! هر سال یه چیز جدید داریم که ازش لذت ببریم لازم نیست سال های سال به یه چیز کهنه بند کنیم و به جای نداشته هامون هی اونو بگیم !

16. 7 کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

صرفا جهت اطلاع
    اگه یادتون باشه قبل شروع لیگ روزنامه تماشا یه توهینی به هوادارای استقلال کرده بود و بعدشم معذرت خواهی کرد همون که عکس هوادارای استقلالو گذاشته بود و تیتر زده بود یه گله گاو فدای امیر یه همچین چیزایی بود. از یه منبع موثق خبر دارم این تیتر کار هیوا یوسفی بوده.....الان پشت خط نود اومد یادم افتاد

18. 7 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

اینچور که توی 90 نشون داد دیدیم که چقدر پاس عالی میدیم و حفظ توپ میکنیم . آدم یاد تیکی تاکا بارسلونا میفته اما رو به عقب ! اگه یکم کار کنیم روی این پاسکاری ها و رو به جلو کار کنیم یه فوتبال فوق مدرن از استقلال رو شاهد هستید ... اما این پاسکاری ها به قول جلالی امتیاز بالا نداره چون هدف و خلاقیت نداره . اگه این سبک پاسکاری با بازی هجومی و رو به جلو با خلاقیت همراه باشه واقعا فوتبال استقلال در بهترین سطح میدرخشه . اما حیف ...

در ضمن قلعه نوعی هم خیلی خوب جواب این روزنامه نگارارو دادخدایی خیلی گردن کلفته آدم حال میکنه کسی نمیتونه جلوش حرفی بزنه
    Last edited by MohammadT15; 29-01-2013 at 02:09.

20. 8 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •