نکته خوبی اشاره کردی امیر جان . من هم مثل خیلی ها فراموش کرده بودم .
بله این دربی 49 هم حقیقت داره و قطعا بوده . 3-4 صفحه گوگل رو پرسیدم . و حتی مصاحبه بازیکنان دو تیم که اون موقع بودند مثل عزیز اصلی و ...
حالا دلیل نمیشه چون یکی از بدترین شکستهای یک تیم بوده از تاریخ پاکش کنیم . البته اینجوری پیش بره کم کم کل تاریخ رو پاک می کنن و به نفع تیم مورد حمایت خودشون می نویسن . فعلا که ظاهرا دوران جدید دوران ضد تاجه و هیچ بعید نیست چند سال دیگه کلا بگن استقلال کی پیروزی رو برده اصلا ؟!
اون دو ستاره روی پیراهن هم استقلالی ها از تیم رقیب وقتی شب خواب بودند کش رفتند
پاک کردن هم اینجوری نیست که کلا از بیخ و بن منکرش بشن . اول با کلماتی مثل احتمالا ، شاید ، میگن و .. شروع میشه .و بعد هم احتمالا داوری و ...
جدای از شوخی ، این چند ساله که سایت ها و رسانه ها و نشریات رو دنبال می کنم علاقه عجیبی دارن که تاریخ رو تغییر بدند . فرقی هم نمی کنه چه ابی چه قرمز . و البته که رسانه ای که حامی رنگ ابی باشه خیلی کمتر یافت می شه متاسفانه یا خوشبختانه ! این ها اتفاق افتاده . باخت 6-0 استقلال وجود داشته حتی اگر فیلمش نباشه . بازی 49 بوده . اشوب تماشاگران یک تیم وجود داشته ! قصذ انحلال تیم استقلال وجود داشته و ...
ای کاش میشد به طور کامل و به دور از ممیزی به ارشیو نشریه کیهان ورزشی از به خصوص در دهه 30 و 40 و 50 دسترسی داشت .
دوستان استقلالی برای جلوگیری از تحریف تاریخ به ضرر این تیم باید یه نکاتی رو به بچه ها مون بگیم
تا می تونید فیلم بردها رو نگه دارید . 2-0 و 3-0 پارسال رو به خصوص
احتمالا بردهایی که استقلال با رای 3-0 برده رو هم یه کاریش می کنن و کم کم از بینش می برن و بعد هم می رسن احتمالا به 4 مقدس . حالا بماند که اون 3-0 هایی که نسلی از اشوبگرانی که نمونه اش هم توی دربی چند روز پیش دیدیم و به تیم خودی هم رحم نمی کردند تقدیم کردن یا حتی با حذف اونها هم هنوز در تعداد بردها دست نیافتنی هستیم .
----------------
امدم تو تاپیک یادم رفت چی می خواستم بگم ولی خوب شد امیر نکته خوب رو یاداورمون کرد .
اما خوشحالم که دوستان استقلالی هم در حال کاوش تاریخ هستن

البته من نمی دونم نظر محمد عزیز چیه . ولی برای من به شخصه تاریخ یک باشگاه از حال اون باشگاه مهمتره ! اصلا یک باشگاه بدون تاریخ نمیشه . چرا می شه ولی میشه استیل اذین
این بحث های قبلی و علاقه نداشتن استقلالی ها به تاریخ هم رد می کنم . بیشتر بحث این موضوع است که هیچ جای دنیا یک 6-0 که یک باز در سالهای دور اتفاق افتاده رو اینقدر تکرار نمی کنن و توی بوق کرنا نمی کنند و افتخار نمی دونن . از بارسلونا و رئال بگیر تا میلان و یووه و ...
البته استقلالی ها فعلا با داشتن 4 تقریبا جوابی برای اون موقع دارند هر چند این 4 ، 4 کردن هم هم شخصا نمی پسندم . افتخارات واقعا باید بشه بهشون افتخار کرد . چه می دونم مثلا استقلالی ها به قهرمانی ها در اسیا یا به تیم قدیمی تر بودن یا خیلی چیزهای دیگه افتخار کنن . یا قرمزها به پر تماشاگر تر بودن یا داشتن بازکنان ملی بزرگ و ...
این 6 و 4 و ... در حد یاداوری کوچک خوبه ولی اینقدر زیاد ، به نظرم بیشتر گول زدن خوده و ماله کشیدن روی چیزهای که نمی خوایم ببینیم .