تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 99 از 176 اولاول ... 49899596979899100101102103109149 ... آخرآخر
نمايش نتايج 981 به 990 از 1760

نام تاپيک: ◄◄◄راهنمایی برای خرید Hard Disk Drive►►►

آخر فروم باز dooste.man83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

دوستان یک هارد 3 ترا برای دانلود شبانه می خوام
    روی سیستم SSD و یک هارد 2 ترا بلک هم دارم

الان بین دو هارد سیگیت باراکودا و وسترن گرین موندم
    خوب سرعت سیگیت بیشتره اما تا الان دو بار بعد از گذشت 5 یا 6 سال هاردهای سیگیت سیستم خودم خراب شده برای همین یکم بهش بدبین شدم
    هارد گرین تاحالا نداشتم اما میدونم عمراش خوبه چون 5400 دور هست اما بعضی ها خیلی از سرعتش شکایت دارن و میگن حتما باید یک درایو باشه تا درست کار کنه

لطفا دوستان کمک کنید
    Last edited by dooste.man83; 15-12-2014 at 18:59.

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان یک هارد 3 ترا برای دانلود شبانه می خوام
    روی سیستم SSD و یک هارد 2 ترا بلک هم دارم

الان بین دو هارد سیگیت باراکودا و وسترن گرین موندم
    خوب سرعت سیگیت بیشتره اما تا الان دو بار بعد از گذشت 5 یا 6 سال هاردهای سیگیت سیستم خودم خراب شده برای همین یکم بهش بدبین شدم
    هارد گرین تاحالا نداشتم اما میدونم عمراش خوبه چون 5400 دور هست اما بعضی ها خیلی از سرعتش شکایت دارن و میگن حتما باید یک درایو باشه تا درست کار کنه

لطفا دوستان کمک کنید
    اما میدونم عمراش خوبه چون 5400 دور هست
    در مورد بیشتر بودن عمر مفید هارد دیسکهای 5400RPM در مقایسه با هارد دیسکهای 7200RPM و یا حتی بالاتر ؛ اگر از هر لحاظ مثل کیفیت مواد اولیه بکار رفته در ساخت اجزاء ، تکنیکهای استفاده شده برای تولید و ... مثل هم باشند قاعدتاً هارد دیسک 5400RPM عمر مفید بیشتری خواهد داشت . اما در عمل هارد دیسکها با RPMـهای بالا به خاطر استفاده از تکنیکهای متفاوت و بهتر در فرایند ساخت ، استفاده از اجزاء مقاومتر و باکیفیت تر و ... باعث میشود که عمر مفید بیشتری در مقایسه با مدلهای 5400RPM داشته باشند و یا حداقل کمتر نباشند . همین هارد دیسکهای WD Black و یا حتی WD VelociRaptor (که 10000RPM هست) وارانتی پنج ساله دارند در صورتیکه WD Green وارانتی دو ساله دارد !

هارد دیسکهای WD Green (و مدلهای مشابه) بیشتر به Cool و Quite و مصرف پایین معروف هست نه به عمر طولانی و کارکرد بالا . من میتونم مدلهایی را مثال بزنم که نه تنها پرفورمنس خوب و RPM بالاتری دارند بلکه داراي قابليتهايي هستند كه باعث افزايش MTBF و افزایش ضریب اطمينان (AFR پايينتر) در طول مدت كاري مخصوصاً در Workload و Duty Cycle بالا هست كه هارد ديسكهاي معمولي چنين اطمينان و استقامتي را ندارند و معمولاً مدت كوتاهي كه در چنين شرايطي قرار بگيرند Fail خواهند شد .

و میگن حتما باید یک درایو باشه تا درست کار کنه
    فکر نمیکنم چنین موضوعی درست باشد . شاید منظور Align بودن یا نبودن پارتیشنهای هارد دیسک هست و در صورتیکه Align نباشند میتواند باعث کاهش پرفورمنس شود .

دو درایو پرسرعت دارید که میتونید سیستم عامل و نرم افزارها را روی آن نصب و اجرا کنید . از آنجایی که برای دانلودهای شبانه و آرشیو کردن اطلاعات میخواهید پس اصلاً نیازی به سرعت بالا نخواهید داشت در حدی که فکر نمیکنم کمبود سرعت را احساس کنید مگر اینکه بخوهید روی آن OS و نرم افزار هم نصب و اجرا کنید و یا اینکه درایوها Align نباشند .

3. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

در مورد بیشتر بودن عمر مفید هارد دیسکهای 5400RPM در مقایسه با هارد دیسکهای 7200RPM و یا حتی بالاتر ؛ اگر از هر لحاظ مثل کیفیت مواد اولیه بکار رفته در ساخت اجزاء ، تکنیکهای استفاده شده برای تولید و ... مثل هم باشند قاعدتاً هارد دیسک 5400RPM عمر مفید بیشتری خواهد داشت . اما در عمل هارد دیسکها با RPMـهای بالا به خاطر استفاده از تکنیکهای متفاوت و بهتر در فرایند ساخت ، استفاده از اجزاء مقاومتر و باکیفیت تر و ... باعث میشود که عمر مفید بیشتری در مقایسه با مدلهای 5400RPM داشته باشند و یا حداقل کمتر نباشند . همین هارد دیسکهای WD Black و یا حتی WD VelociRaptor (که 10000RPM هست) وارانتی پنج ساله دارند در صورتیکه WD Green وارانتی دو ساله دارد !

هارد دیسکهای WD Green (و مدلهای مشابه) بیشتر به Cool و Quite و مصرف پایین معروف هست نه به عمر طولانی و کارکرد بالا . من میتونم مدلهایی را مثال بزنم که نه تنها پرفورمنس خوب و RPM بالاتری دارند بلکه داراي قابليتهايي هستند كه باعث افزايش MTBF و افزایش ضریب اطمينان (AFR پايينتر) در طول مدت كاري مخصوصاً در Workload و Duty Cycle بالا هست كه هارد ديسكهاي معمولي چنين اطمينان و استقامتي را ندارند و معمولاً مدت كوتاهي كه در چنين شرايطي قرار بگيرند Fail خواهند شد .

فکر نمیکنم چنین موضوعی درست باشد . شاید منظور Align بودن یا نبودن پارتیشنهای هارد دیسک هست و در صورتیکه Align نباشند میتواند باعث کاهش پرفورمنس شود .

دو درایو پرسرعت دارید که میتونید سیستم عامل و نرم افزارها را روی آن نصب و اجرا کنید . از آنجایی که برای دانلودهای شبانه و آرشیو کردن اطلاعات میخواهید پس اصلاً نیازی به سرعت بالا نخواهید داشت در حدی که فکر نمیکنم کمبود سرعت را احساس کنید مگر اینکه بخوهید روی آن OS و نرم افزار هم نصب و اجرا کنید و یا اینکه درایوها Align نباشند .
    استاد ممنون از راهنماییتون
    در نهایت کدوم رو پیشنهاد میدید ؟

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

استاد ممنون از راهنماییتون
    در نهایت کدوم رو پیشنهاد میدید ؟
    برای کاری که میخواهید انجام بدید (دانلودهای شبانه) WD Green کارائی مناسبی خواهد داشت و همین مدل را پیشنهاد میکنم .

6. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

برای کاری که میخواهید انجام بدید (دانلودهای شبانه) WD Green کارائی مناسبی خواهد داشت و همین مدل را پیشنهاد میکنم .
    دوست عزیزم میشه یک توضیح کامل راجب به هارد
    Seagate GoFlex Home Network
    بدید چند سوال هم دارم
    1- آیا بدون استفاده از مودم میشه به هارد متصل شد ؟ ( با استفاده از موبایل تبلت و تلویزیون و ... ) یعنی هر وسیله ای wifi داشته باشه میتونه به اطلاعات داخلی هارد دسترسی داشته باشه ( البته اگر با هم کانفیگ شده باشن )

2- این هارد چجوری رمز گزاری میشه که غریبه به اطلاعاتش دسترسی نداشته باشه ؟ ( دقیقا مثل مودم adsl هست ؟ )

3- سرعت خواندن و نوشتن اطلاعات با اتصال wifi با این هارد چند هست ؟ ( من شنیدم حدود 5 مگابایت )

4- آیا امکان نصب هارد های با ظرفیت بالاتر رو هم داره ؟ ( من خوندم تا دو گیگ بیشتر روش نمیشه نصب کرد درسته یا خیر؟ )

5- در کل ارزش خرید داره یا خیر؟ ( هارد 2 ترابایتش هم قیمت 3 ترابایت هست ) و در بازار فکر میکنید موجود هست ؟

6- مدل مشابه وسترن ( wd my book live
    ) رو پیشنهاد میدید یا همین مدل سیگیت رو ؟

ممنون از راهنماییتون

Last edited by dooste.man83; 16-12-2014 at 23:34.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

با عرض شرمندگی یک سوال دیگه هم دارم
    تفاوت دو هارد اکسترنال wd my book essential با wd my book چیه و کدوم خریداریش توصیه میشه ؟
    ممنون

داره خودمونی میشه pars207's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2014
    محل سكونت
    شهر زیبای خدا

پيش فرض

دوستان برای دانلود شبانه هارد 2 ترا با طول عمر بالا چه چیزی بخرم؟
    گرین یا سیگیت

لطفا با سند ولینک علت خود را بگویید

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام می خوام با بودجه بین 160 تا 220 یک هارد تهیه کنم. سیستم عاملم روی یدونه اس اس دی 60 گیگ و بیشتر برنامه ها هم روی اون در عین حال ترجیح میدم با این پول یک هارد با سرعت خواندن و نوشتن بالا بخرم. اگر یک ترا بود بهتره اگر نبود 500 گیگ. اول کیفیت و سرعت بعد حجم
    ضمنا سیستم من ساتا 2 ساپرت می کنه
    Last edited by ak313; 17-12-2014 at 22:56.

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

سلام می خوام با بودجه بین 160 تا 220 یک هارد تهیه کنم. سیستم عاملم روی یدونه اس اس دی 60 گیگ و بیشتر برنامه ها هم روی اون در عین حال ترجیح میدم با این پول یک هارد با سرعت خواندن و نوشتن بالا بخرم. اگر یک ترا بود بهتره اگر نبود 500 گیگ. اول کیفیت و سرعت بعد حجم
    ضمنا سیستم من ساتا 2 ساپرت می کنه
    این دو مدل هردو عالی هستن ولی سرعت سیگیت کمی بیشتره
    Seagate ST1000DM003 1TB
    WD Blue 1TB
    هردو حدود ۱۸۰ تا ۱۹۰ قیمتشونه

12. 2 کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

سرعت usb 3.0 با sata 3 خیلی تفاوت نداره در هارد گرین درسته ؟ ( مقایسه سرعت هارد اکسترنال و اینترنال وسترن مدل گرین )
    حدوداش رو اطلاع دارید ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •