تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 99 از 137 اولاول ... 49899596979899100101102103109 ... آخرآخر
نمايش نتايج 981 به 990 از 1365

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Max Payne 3

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

خب عزیزم شما اول آپدیت 22 می ریزی بعدش 17. خب همین اولین مشکله.
    نه من که نشنیدم دایرکتوری مهم باشه. البته درست منظورتون رو متوجه نمیشم.
    شما اگه بازیت کامل باشه، مثل پست اول برو مطمئن باش مشکلت حل میشه.
    الان بازی رو از اول ریختم
    اولین مشکل این بود که اصلا بازی پاک نمیشه
    بیخیالش شدم اومدم تو یکی دیگه از درایوام بدون اینکه بازی اول رو پاک کنم ریختم
    پچ ها رو هم به ترتیب ریختم(راستی من فقط دو تا از پچ ها رو فقط ریختم مشکلی داره ؟)
    پوشه پروفایل هم کپی کردم
    کرک هم ریختم
    ایندفعه توی صفحع سیاه موند و اصلا جلو نرفت
    هردو تا کرک ها رو هم ریختم همونطور بود
    دیگه کلاف شدم
    راستی بازی من 6 تا دی وی دی هست
    اصلا این بازی پطور پاک میشه ؟

آخر فروم باز ali_agha1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بهشتی که جهنمش کردن..

پيش فرض

الان بازی رو از اول ریختم
    اولین مشکل این بود که اصلا بازی پاک نمیشه
    بیخیالش شدم اومدم تو یکی دیگه از درایوام بدون اینکه بازی اول رو پاک کنم ریختم
    پچ ها رو هم به ترتیب ریختم(راستی من فقط دو تا از پچ ها رو فقط ریختم مشکلی داره ؟)
    پوشه پروفایل هم کپی کردم
    کرک هم ریختم
    ایندفعه توی صفحع سیاه موند و اصلا جلو نرفت
    هردو تا کرک ها رو هم ریختم همونطور بود
    دیگه کلاف شدم
    راستی بازی من 6 تا دی وی دی هست
    اصلا این بازی پطور پاک میشه ؟
    برای پاک کردن بازی رو اینجا بعد بازی رو انتخاب کن unistall کن...
    Control Panel \Programs and Features

راهنمای زیر رو بخون ببین به ترتیب نصب کردی یا نه..یا راهنمای صفحه اول رو بخون..
    forum.bazi center.com/thread62432/

به نظرم دو تا بازی رو کلا پاک کن...دوباره بریز بعدش باید حتما سه تا آپدیت باشه که بریزی..اگه دو تا هست یکیش رو از صفحه اول دانلود کن..
    اینا رو باید بریزی..
    MP3_Launcher_1_13_0_0 ،
    MP3_Patch_Update_1_0_0_17
    و Social Club v1.0.9.5 Setup

اینو دانلود کن بریز تو my doucument (قبلش پوشه قبلی rockstar games رو پاک کن یعنی دیگه لازم نیست پوشه پروفایل رو بریزی.)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

برای پاک کردن بازی رو اینجا بعد بازی رو انتخاب کن unistall کن...
    Control Panel \Programs and Features

راهنمای زیر رو بخون ببین به ترتیب نصب کردی یا نه..یا راهنمای صفحه اول رو بخون..
    forum.bazi center.com/thread62432/

به نظرم دو تا بازی رو کلا پاک کن...دوباره بریز بعدش باید حتما سه تا آپدیت باشه که بریزی..اگه دو تا هست یکیش رو از صفحه اول دانلود کن..
    اینا رو باید بریزی..
    MP3_Launcher_1_13_0_0 ،
    MP3_Patch_Update_1_0_0_17
    و Social Club v1.0.9.5 Setup

اینو دانلود کن بریز تو my doucument (قبلش پوشه قبلی rockstar games رو پاک کن یعنی دیگه لازم نیست پوشه پروفایل رو بریزی.)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مرسی دوست عزیز
    دیگه اینطور هم نیستم که ندونم بازی رو از کجا آن اینستالش کنم) ولی ارور میده میگه شما اجازه پاک کردن بازی رو ندارید لطفا با آدمین پی سی تون تماس بگیرید

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

سلام
    نسخه ای که من گرفتم نصبش دو مرحله ست.اول باید توی یه درایو اکسترکت کنم و بعدش بازی رو نصب کنم.حالا من فقط یه درایوم فضای خالی داره.خواستم بپرسم با درایو مجازی و اینا میشه ردیفش کرد که مجبور نشم بازی رو طی دو مرحله نصب کنم؟!

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

مرسی دوست عزیز
    دیگه اینطور هم نیستم که ندونم بازی رو از کجا آن اینستالش کنم) ولی ارور میده میگه شما اجازه پاک کردن بازی رو ندارید لطفا با آدمین پی سی تون تماس بگیرید
    شما خودت ادمینی تو سیستم ؟ می خوام بدونم فقط تو پاک کردن این بازی مشکل داری با این که تو همه نرم افزار ها. چون من خودم بارها بازی رو پاک کردم و نصب کردم و مشکلی نداشتم.
    اگه امکان دانلود برات وجود داره، همه اپدیت ها رو بگیر. ولی اگه وجود نداره، آپدیت 55 و 49 و 47 رو بگیر و فایل های MP3_Launcher_1_27_0_0.exe و Social Club v1.0.9.7 Setup.exe که داخلشون هست رو هم نصب کن. فقط یادت باشه به ترتیب آپدیت ها رو نصب کنی. یعنی اول 17 و بعدش 22 و بعدش 47 و بعدش 49 و در آخر هم 55 و بعد هم می تونی اون دو تا فایل رو نصب کنی.(البته اول هم نصب کنی مشکلی نیست).
    بعدش کرک 55 رو کپی کن تو محل بازی (بدون پوشه پروفایل)
    پوشه راکستار رو از داکیومنت حذف کن و اینترنت رو قطع کن و وارد بازی شو به وسیله فایل لانچر. یعنی همونی که ساه رنگه و توش نوشته 3. بعد چند لحظه یه پنجره میاد و آفلاین رو انتخاب کن. وقتی به اونجایی رسید که می گه کلید اینتر رو بزن، با کلید های Ctrl+Alt+Del از بازی بیا بیرون (کلا خارج شو) و حالا از تو پوشه کرک 55 پروفایل رو کپی کن به داکیومنت و آدرس :
    Documents\Rockstar Games\Social Club
    حالا وارد بازی شو. البته باز هم با آیکون لانچر.

موفق باشی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

من بازی رو خریدم و نصب کردم و کرکشم ریختم،ولی موقع اجرا اررور ot of range میده،چی کار کنم،مگه رزولوشنه بازی رو چی تنظیم شده؟من رمم4،گرافیکم 2،سی پی یو 2 هسته روی هم 5 گیگاهرتز،چی کار کنم،یکی راهنمایی کنههههههههههههههههههههه!!!! !!!!!!!!

داره خودمونی میشه sh.k_5800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    همسايه p30world

پيش فرض

بچه ها یکی هم فکری به حال ما بکنه!!!

الان رسیدم به chapter 6 توی sauo paulo !! هست. مقداریش رو رفتم جلو. رسیدم به یه جایی که میپری پشت یه سنگ و کوکتل مونوتوف ! پرتاب می کنن. منتها یه مسئله ای هست .

اینه که یه مقدار از محیط هست ولی بقیه اش ناپدید شده و هیچی نیست !

مال من 4 تا دی وی دی 9 بود. گرافیکمم هم به آخرین ورژن آپدیت کردم. روی دی وی دی هم یه crack بود که همون رو ریختم. اصلا هم تا الان مشکل لودینگ نداشتم.

مرسی.
    بچه ها ما جا موندیم !!! یه دستی هم واسه ما بالا بزنید !!!!!!

tnx

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

سلام
    متاسفانه یک مشکل در نصب بازی دارم
    وقتی که می خوام محتویات پوشه کرک را ببینم همین که این پوشه را باز می کنم کل سیستم کرش می کنه و ریستارت میشه
    سیستم عامل هم 7 64 بیت هست
    مشکل از چی هست؟
    آنتی ویروس هم ندارم

آخر فروم باز ali_agha1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بهشتی که جهنمش کردن..

پيش فرض

من بازی رو خریدم و نصب کردم و کرکشم ریختم،ولی موقع اجرا اررور ot of range میده،چی کار کنم،مگه رزولوشنه بازی رو چی تنظیم شده؟من رمم4،گرافیکم 2،سی پی یو 2 هسته روی هم 5 گیگاهرتز،چی کار کنم،یکی راهنمایی کنههههههههههههههههههههه!!!! !!!!!!!!
    تو پوشه راک استار تو My documents باید یه فایل به نام graphics باشه اونو با notepad باز کن بعدش رزولوشن رو تغییر بده و سیوش کن .بعدش برو تو بازی.

بچه ها ما جا موندیم !!! یه دستی هم واسه ما بالا بزنید !!!!!!
    همه ی اپدیت های بازی رو ریختی ؟
    .فکر کنم باید جدیدترین آپدیت بازی رو از صفحه اول دانلود کنید و نصب کنید..اینجور مشکل ها یا به کارت گرافیک بر میگرده یا به آپدیت ها خود بازی..

سلام
    متاسفانه یک مشکل در نصب بازی دارم
    وقتی که می خوام محتویات پوشه کرک را ببینم همین که این پوشه را باز می کنم کل سیستم کرش می کنه و ریستارت میشه
    سیستم عامل هم 7 64 بیت هست
    مشکل از چی هست؟
    آنتی ویروس هم ندارم
    عجیبه..من ندیدم کسی همچین مشکلی داشته باشه..قطعا مشکل از سیستمت هست که ویروسی چیزی گرفته..چون سیستم منم win 7 64bit بود که نصبش کردم..سرچ کن تو گوگل یا این تاپیک ببین کسی همچین مشکلی داشته..
    Last edited by ali_agha1981; 08-09-2012 at 21:46.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

شما خودت ادمینی تو سیستم ؟ می خوام بدونم فقط تو پاک کردن این بازی مشکل داری با این که تو همه نرم افزار ها. چون من خودم بارها بازی رو پاک کردم و نصب کردم و مشکلی نداشتم.
    اگه امکان دانلود برات وجود داره، همه اپدیت ها رو بگیر. ولی اگه وجود نداره، آپدیت 55 و 49 و 47 رو بگیر و فایل های MP3_Launcher_1_27_0_0.exe و Social Club v1.0.9.7 Setup.exe که داخلشون هست رو هم نصب کن. فقط یادت باشه به ترتیب آپدیت ها رو نصب کنی. یعنی اول 17 و بعدش 22 و بعدش 47 و بعدش 49 و در آخر هم 55 و بعد هم می تونی اون دو تا فایل رو نصب کنی.(البته اول هم نصب کنی مشکلی نیست).
    بعدش کرک 55 رو کپی کن تو محل بازی (بدون پوشه پروفایل)
    پوشه راکستار رو از داکیومنت حذف کن و اینترنت رو قطع کن و وارد بازی شو به وسیله فایل لانچر. یعنی همونی که ساه رنگه و توش نوشته 3. بعد چند لحظه یه پنجره میاد و آفلاین رو انتخاب کن. وقتی به اونجایی رسید که می گه کلید اینتر رو بزن، با کلید های Ctrl+Alt+Del از بازی بیا بیرون (کلا خارج شو) و حالا از تو پوشه کرک 55 پروفایل رو کپی کن به داکیومنت و آدرس :
    Documents\Rockstar Games\Social Club
    حالا وارد بازی شو. البته باز هم با آیکون لانچر.

موفق باشی
    آره آدمین خودمم حتی با اکانت ادمینستریتور هم لاگین شدم باز پاک نشد
    مشکلم پاک نشدن هم فقط با این بازی هست
    راستی تو تاپیک همین مشکل رو داشت که بازی پاک نمیشد
    حالا بازم امتحان میکنم ببینم چی میشه
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •